You are everything I want, 'Cause you are everything I'm not.




All I needed was the love you give, that was all I needed for another day.

Jag sitter här fullt påklädd och väntar på att min pappa ska komma hem från min farfar så att vi kan ta oss iväg och handla. Jag måste åka med för att annars får jag äta bajs imorgon på bussen, -på bussen till kungsberget!-. Ja, imorgon åker vi! Ska bli så jävla kul, astaggad.
Är förresten så jäkla lack på min dator, eller min skärm, jag vet inte vad felet är. Men när jag ska se på film eller se på bilder så stängs den av och sätts på hela tiden. Så jag måste alltså lägga över de filmer jag ska se på ett usb minne och dra in i min andra dator, sjukt jobbigt. Och ne, jag kan inte använda den andra, för den är redan sämre än denhär. Helt sjukt jobbigt. Och ibland så står den bara och blinkar, asläskigt.
Vad ska man hitt... kom nyss på att jag inte kan göra något ikväll eftersom jag ska upp före tuppen imorgon. Runt fem måste jag kliva upp ur min säng, usch. Men så värt det. Men vad kan man hitta på på måndag kväll då? Och resten utav lovet?
Igår var som sagt roligt, astrevligt. Så glad att jag slapp sitta hemma och fick vid tretiden skjuts hem så att jag ednå fick sova i min egen säng. Det är verkligen GULD värt! (Världens mesigaste utryck, jag vet)
Nä nu ska jag nog ta och dra till lite här på mitt rum, ser ganska förjävligt ut.
Ses på stan!

Article.

Hello!
Nyss hemkommen från världens alla hörn. Vi åkte först till Huddinge och kikade Last Living som tyvärr bara blev trea. Efter det, åkte vi till nynäs och.. åkte bil. Hem till Felix och drack öl, och sen hämtade vi Emma, sen iväg till Haninge för mcdonalds! Jag hittade en guldpeng i mina byxor och spenderade den på en cheeseburgare. En välspenderad peng alltså. Smakade lite på Andreas pomfritt och sen åkte vi vidare till Nynäshamn igen, mot replokalerna. Väl där hängde vi ett tag och sen åkte vi och hämtade nycklar och sen tillbaka. Ännu mera bil blev det, och sen bar det av hemmåt. Någonstans emellan hämtade vi Hubbe och Elias.
Nu tänkte jag stoppa i mig ännu mera mat och se på Andra Avenyn, är så sjukt trött.
God natt mina käresta, puss!

A sheet of white paper.

HEJE!
Klockan är snart sju och jag ska snart springa ned för att bli upphämtad utav Felix och åka med till Huddinge för att kika på Last Living, hoppas fasen det går bra så de får dedär 10000 kronorna och att mina femtio kronor blir väl spenderade.
Fick idag reda på att jag får låna Linn och Joels lägenhet i nynäs över lovet! Hur fränt som helst! Så åker dit och hämtar nycklarna ikväll sen så hem igen.
Nu måste jag kissa och borsta mina tänder, sen dra på mig min jacka.
PUSS!

Are you still having fun?

Vilken kanonfredag! Lika rolig som de brukar vara när jag sitter hemma och hoppas att något ska ske.
Skolan har iallafall gått snabbt och smärtfritt. Var med om två rätt roliga saker, först att Niklas kom fram till mig med ett par skidglasögon och bara står där med dom i handen och vill något, så jag står där och säger "men va?" flera gånger om, och så säger han "här, du ska låna de!" "jaha, men va, vem har sagt det haha?" säger jag då och får svaret "Mikaela och Eric sa det, så här!" "hahahaha, jaha! tack då." Så fick jag de i handen och ett leende på läpparna. Sen så igår, så hade en grabb i min klass choklad jag ville smaka av och han sa "ja du får imorgon." så idag när jag kom på det och han precis hade sprungit runt hörnet så jag inte såg honom mer så skrek jag "JOCKEEEE!!!" och då kommer han där med den jävla chokladen i handen haha! Sjukt kul tyckte jag. Lyckades också slå Eric i huvudet med toalettsdörren när han stod där inne och tryckte i sig sina toasts och drack te haha!
Lyckades också skrapa ihop hela tre poäng på so-provet. Ska dock göra ett himmelskt omprov som jag ska få MVG på.
Nu sitter jag och pratar med Robbin, som gjort min kväll lite mer värd att överleva. Men ska snart ordna mig lite ostbågar, cola och sen hoppa upp på min säng och se på Andra Avenyn.
Ha en bra fredag mina vänner. Puss!

I'm not crazy, I'm just a little unwell.

God morgon!
Vet inte om jag har så mycket att säga. Men det är fredag och mitt hår är flottigt. Har heller inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på ikväll.
Vad jag vet är att jag vill åka till gotland vecka 29, tror dock det är någon festivaljäkel då, eller sommarjobb..
Såg nyss att The Hives kommer till Hultsfred, Siesta och Peace and Love! Hur fint som helst! Så sjukt bra live. Såg också att det inte är någon festival vecka 29, så jag ska prata med mina vänner.
Nu måste jag sätta på mig min jacka och springa ned till bussen. Vad är det för väder förresten?! FY.
Herrå!

Life in the middle.

God kväll mina vänner! Ledsen för världens sämsta uppdatering idag men har inte haft någon ork.
Slutade skolan idag efter no-provet som faktiskt gick hyffsat bra, ett G iallafall hoppas jag på. Vi hade iallafall ingen hemkunskap och fick därför sluta typ två timmar tidigare, hur skönt som helst.
Vi sitter iallafall nu och kikar på hus på gotland och vi har hittat ett aslitet jättegulligt, dock utan pool.
På måndag åker vi ltill kungsberget också! Ska bli så sjukt kul! Så mer bilder från ännu en resa kommer komma. Önskar jag hade en egen digitalkamera, men det har jag ju inte och jag känner inte för att ta med min kamera på en resa i snön.
Juste! Får ju lov imorgon, igen. Sjukt skönt ska det bli. Så vad händer? Vet bara kungsberget ännu.
Min pappa kom hem med mcdonalds idag, mums. Blev dock jätteledsen över att de har tagit bort "skakpåsen" med krydda som man får till någon hamburgare. För det var så jäkla gott med den kryddan på pomfritten.
Oj, nu blev klockan helt plötsligt tio över tio. Ska gå och borsta mina tänder och sova lite.
NIGHT!

You were right.

Detta har varit den mest plågsamma timmen i hela mitt liv. Jag öppnade mina no-böcker och läste första frågan och la redan då ifrån mig pennan. Men efter en kvart frågade jag Christoffer om hjälp som skickade en spelningslista med bara massa fioler och pianon på som tydligen skulle va bra att plugga till och till viss del åhller jag med så nu sitter jag och lyssnar på soundtracken till Free Willy (mina favoritfilmer ända sen jag var liten), han hjälpte mig iallafall med frågan. Nu är jag på den näst sista frågan och han har fått hjälpa mig med alla. Jag hade inte ens gjort den första frågan om han inte hjälpt mig.
Så nu ska jag göra klart det här och sen duscha snabbt som fasen och sen krypa ned i sängen.
God natt!

I will follow you into the dark.

Jag blev hemma idag, ondare i magen är svårt att ha.
Ska snart sätta mig med mina noböcker i knät och ordna anteckningar till imorgon. Missade engelskaprovet idag men det var väl lika bra, får ju tid på mig att plugga då också.
Jag hittade nyss VÄRLDENS snyggaste skor som du kan kika på HÄR! De är från Rock and Candy som har en massa snygga pryttlar. Synd bara att de kostar runt nio hundra kronor då jag är lika fattig som alltid. Jag måste verkligen köpa mig ett eller två par nya skor då de flesta tror mina knäproblem kan vara för att jag i stort sett lever i mina fyra par converse och har gjort i fem år nu. De har ju inte någon speciell sula, men enligt mig är det bland det skönaste man kan sätta på fötterna.
Nu måste jag sätta mig på mina noböcker.
PUSS!

What are you hoping for?



Stormy weather.

Alltså jag är så jävla trött nu, så jävla trött på den här kylan!
Jag kom hem för tjugo minuter sen, för tjugo minuter sen! Ska man behöva komma hem från skolan vid fem?! Jag har suttit och lyssnat på någon grabb hela dagen, och han kan nte ens låta mig gå fem minuter tdigare för att hinna med bussen! Så jag får gå vid kvart i fyra då bussen precis gått, jag får gå hela vägen till centrum från kyrkan och stå där och vänta i en hel jäkla timme! Jag har fortfarande inte några fingrar att känna.
Och imorgon har jag engelskaprov, hur i helsike tänkte han att jag skulle hinna plugga till det då? Det hinner jag inte, och orkar för den delen heller inte. Skit.
Världens mensvärk har jag också, inte skönt någon stans. Så nu skiter jag i engelskan och går och ser på Andra Avenyn. Tanka tre säsonger OTH ska jag faktiskt göra också, ni anar inte vad jag saknar det.
Puss!

Running up that hill.

HEJE!
Det ser inte ut som om jag behöver ta med mig några solglasögon idag tyvärr, sjukt grått på himlen.
Har nyss tryckt i mig två mackor och ett glas oboy. Ska snart kliva ut i det galet omysiga vädret för att åka till något hus bredvid kyrkan. Slutar tydligen fyra där, men vem vet, förhoppningsvis är det kul.
Fasen, klockan blev mycket.
Puss!

Never gonna give you up.

TJENA!
Älskade att komma hem från skolan idag, även om den varit jäkligt olärorik och lugn. Vi hade ingen so och knappt någon idrott. På idrotten var vi på gymmet, men mycket blev det inte så vi sprang lite på banden och sen kom de och sög bajs ur cafet bredvid så det luktade bajs och vi begav oss därifrån.
Mitt sommarlov börjar arta sig, ser ut som om jag och ett par skolkamrater drar oss till Gotland i en vecka och partajar gärnet i ett hus vi tänkt hyra, med pool. Det ni. Sen förhoppningsvis någon festival eller två.
Imorgon börjar jag nio! Jäklar vad skönt. Fast jag börjar inte ens då, eftersom jag och alla andra kamratstödjare i nian ska umgås då.
Nu äter jag popcorn och pratar med Nathalie. Ska snart hoppa in i duschen och sen ned i sängen. Imorgon måste jag tamefan plugga!
Herrå!

Move your feet.

MORNIN'!
Det är måndag nu, som ni säkert vet och jag har lust att gråta. Och det är tydligen TJUGOTVÅ MINUS här ute på landet, det är ju helt sjukt! Lika sjukt som att jag hade HUNDRAFJORTON BESÖKARE igår! Jag trodde inte mina ögon när jag tittade på min statestik igår. Större än Kissie snart! Pretty awesome ha?
Nu kom mamma upp för att hennes buss inte gått, troligt att våran kommer då. YEY, kanske blir hemma alltså! Skulle inte vara speciellt oskönt alls. Då ska jag ta och städa och faktiskt göra klart mina no-anteckningar så jag har något till provet. Och det ser ut som om jag får packa ned mina solglasögon (om jag nu ens kommer till skolan), för det är asblått på himlen. Det får en ju att må något bättre i all dessa snö. En sak jag inte gillar är att man får snö i skorna när man går där de inte progat, ja, snö upp till låren till och med. Det är förresten ljust ute, kan ni tänka er att för någon månad sen var det mörkt när vi gick upp till skolan, till och med när vi kom hem nästan.
Uh, jag måste snart sätta på mig mina skor och trampa ned till bussen för att stå där och märka att den inte kommer och då går upp med frusna fingrar och röd näsa med näsborrar som fryser när man andas in lite hårdare, fresh.
Nä nu måste jag packa min väska.
Ha en hur bra dag som helst mina vänner. Puss!

Oh well I woke up tonight and said I, I'm gonna make somebody love me.




Love in theory and practice.

God morgon!
Min klocka ringde för två timmar sen, men endå vaknade jag nu.
Igår gjorde jag inte mycket alls, var med Pelle och kom hem från Pelle. Annars satt jag bara vid min dator, tänkte slänga in ett inlägg men slutade lika snabbt som jag började.
Imorgon är det skola och jag tror jag har två prov denhär veckan i engelska och no. På no'n får vi dock ha anteckningarna. Men jag har inga så jag måste sätta mig ned och göra allt vi ska ha gjort redan.
På tisdag ska tydligen jag och alla andra kamratstödjare iväg till kyrkan på någon 'kurs' hela dagen, men jag klagar inte, för vi får ju sovmorgon och slipper skolan.
Uäh, jag vet inte vad jag ska säga.. Värsta bloggtorkan nu. Ledsen för det, bättre tider kommer kan jag ju lova.
Nu ska jag ordna fram lite mackor och oboy och sen sätta mig i min säng och se på massa Andra Avenyn avsnitt.
PUSS!

Too much of nothing.

Mornin' sunshines!
Dricker mitt obligatoriska morgonte (dock bara innan skolan när jag har tid och det inte finns oboy). Idag är det fredag, hur skönt som helst! Ska som jag kanske sagt tidigare träffa min vän Pelle. Så det bär av till Farsta ikväll.
Ser ut som om det blir kungsberget på sportlovet iallafall. Grät och sa "men antingen sitter jag hemma på lovet och så får ni lägga dom sexhundra på en festival åt mig i sommar istället.." när jag pratade med mamma och pappa och de var lite fram och tillbaka men slutade med "du borde åka, både Linus och Love kommer ju bara sitta hemma vid datan så åk du. Pengar till festival kan vi nog ordna då.." YEY. Fasen vad kul! Så Sanna slipper åka snowboard själv. Nu ska jag bara leta fram något att åka i..
Jag har soprov idag och jag känner mig minde förberädd då jag inte ens tittat igenom mina papper som jag fått av Jörgen. Struntsamma, det ordnar sig.
Juste, det ska ju bli snöstorm imorgon?! Får hoppas att jag kan komma hem från Farsta då, annars får jag slå läger där.
Åh, jag hann titta igenom nio Andra Avenyn-avsnitt igår. Så jäkla bra! Känns som en helt annan serie när man kikar från början. Men så bra. Kims sjukhuskompis Adam är ju inte speciellt ful, och Kim är inte speciellt illa pinkad han heller.
Nu måste jag klä på mig och springa ned till bussen snart.
LATERZ!

Spider's web.

God morgon!
Jag sitter och dricker te, med en jättelång sked för att jag inte hittade någon annan, och jag är bajsrädd att jag ska slå till dendär nedrans skeden och ha ut allt te på mitt tangentbord som hänt typ fyra gånger tidigare.
Yeye, idag är det torsdag och jag ska laga fiskburgare på hemkunskapen med Christoffer. Blä. Men Inga såg det nödvändigt så då är det väl bara att göra som hon säger.
Imorgon är det fredag! Hur skönt som helst, vet inte alls vad jag ska göra förutom att träffa Pelle, imorgon. Är ganska assugen på party nu, var så jäkla längesen. Men inte det som några i min skola ska ordna, för jag vill varken partaja med de eller är bjuden, för att någon elak jäkel sa att det var jag som sa att de inte fick komma när vi skulle ordna party, men jag kan la ta på mig det eftersom det tydligen är någon som inte orkar stå för det och jag vill endå inte komma. Så varsågod, äckel, you owe me a favor.
Jag har soprov imorgon, och jag vet inte ens om det är första eller andra världskriget vi håller på med, bra My, bra. Nu måste jag snart springa ned till bussen.
PUSS!

Take me out.

Åh vad sur jag blir! Skrev nyss värsta inlägget och när jag ska publicera det så försvinner det. WHAT THE HELL?!
Orkar verkligen inte skriva om, så jag går min väg nu. Ska hoppa in i duschen och sen ned i sängen.
Night fellows!

If you got the money I think it would be funny.

Godmorgon!
Har nyss slängt i mig mina tre.. polarbröd, haha jäklar vad fult namn, iallafall, mina POLARBRÖD, ett glas juice, och två omega-3 pryttlar. Så nu är jag mätt, mätt som en plätt. Sitter och lyssnar på Jamie T, och åh vad kär jag är. Asmys!
Såg nu att jag måste kasta in tandborsten i munnen och packa min väska sen rusa ned till bussen.
Hörs senare!

What are you afraid of?

TJE!
Jag slutade fem över tolv idag, hur skönt lät inte det? Och hur skönt var det inte? Underbart! Lika onödig dag idag som alla andra dagar. Projekt första då vi inte gör något, sen so då vi aldrig gör något och sen idrott som vi körde lite turenering på. Sen var det hemmåt!
Uäh, har inget roligt att berätta idag heller! Förrutom att jag har hittat massa prickar i mitt ansikte, på halsen och på bröstet som kliar utav bara fan! Asläskigt.
Andra Avenyn imorgon också, sjukt bra! Ska ta och tanka hela säsong ett nu tänkte jag, så ska jag ligga och kika igenom dom sen, mums.
Nu måste jag snart hoppa in i duschen och sen sova.
PUSS!

Work.

Jag har precis städat klart i mitt rum, så nu är det så sjukt rent. Ska bara lägga rent i sängen sen hoppa in i duschen och borsta tänderna.
Har förresten gjort mina gymnasieval nu. Blev media på merika som första, teknik i nynäs som andra och handel i nynäs som tredje. Kommer gråta om jag inte kommer in på media, för teknik är inget jag vill gå.
Oj vad jag inte hade mycket att säga. Ska dra mig in i duschen nu. Skola imorgon ju..
Puss!

Wire to wire.

GOODMORNIN'!
Jag vaknade nyss, eller egentligen halv nio. Vaknade utav att mamma kom hem och såg det som onödigt att somna om igen för att sen vid nio väckas av klockan. Ja, jag ställer alltid klockan på runt nio på söndagar (idag måndag) för att kunna sova tidigt på kvällen. För som ni märkt brukar jag säga god natt vid runt nio på vardagar eftersom jag går upp vid sex. Hur skönt som helst då jag behöver massor med tid på morgonen.
Idag hade jag tänkt att städa, duscha och lägga rent i sängen. Ska bli så sjukt skönt att få det gjort. Vad är bättre än en renbäddad säng och en ren kropp liksom? Inte mycket som slår det alltså.
Nu ska jag springa iväg och göra mig lite frukost. Ska ta och göra slut på min nutella nu också.
Smell ya later!

Sticks 'n' stones.

HEY YOU!
Kom nyss hem efter att ha varit och lämnat Nathalie på halva vägen. Vi såg på lite köping och Little miss sunshine. Asmys. Somnade dock ett par gånger, så sjukt trött är jag, så ska tanka lite låtar och slänga in på ipoden sen slänga mig i sängen.
Helvete vad Landfjärden är mysigt såhär på nätterna förresten, tyst och kallt, mörkt men endå så ljust utav all snö. Ska nog ta och gå ned till vattnet/isen imorgon och fota lite, var längesen. Faktiskt ett helt år sen det var snö.
Drog förresten in fyrtiofem besökare och hundranio sidvisningar idag, crazy. Antar att jag måste tacka Pelle och Jonathan för en del haha.
Nä nu ska jag slänga ut katten och borsta tänderna.
God natt!

Only you.

Jag sitter och väntar på att min granne Nathalie ska bli klar hemma så hon kan springa över hit och se på film med mig. Vi ska se på någon (förhoppningsvis) bra film, äta massor med godis och dricka cola. Och snacka en himla massa skit såklart. Det är nog det vi gör bäst.
Imorgon är det måndag, och jag är ledig! Hela min skola är ledig, iallafall högstadiet. Men får väl ta den måndagen som en söndag och städa rummet, för det behövs verkligen. Det är dock inte så stökigt, men grisigt.
Åh, såg att HIM spelar på Pier Pressure i Göteborg i sommar, och jäklar vad sugen jag är. Vet också att en så sjukt snygg kille jag pratar med borde ta sig dit, så då jäklar ska vi ta och ses. Är så jävla sugen på festival nu. Människor, alkohol, musik och sommar. Massa umgänge och kärlek bara, så himla fint.
Nä nu måste jag springa iväg och fixa lite.
Puss mina vänner!

Different.




Almost lover.

Sitter och är ledsen över att allt sket sig ikväll. Vi får ta det en annan gång helt enkelt. Så vad gör vi ikväll, vanstabarn? Vi är ju lediga imorgon.
Igår somnade jag vid tolv tror jag, helt sjukt. Jäkligt skönt iallafall.
Har allt för lite att säga er idag, har inte hänt något alls mer än att vi försökt ordna med lokal. Men när vi väl hade den så sket det sig på annat håll.
Juste, det är ju alla hjärtans dag idag. Jag ogillar det, för att jag inte har någon att vara glad över. men, happy valentine's day.
Jag ska försöka hitta någon att hitta på något med nu.
Laterz!

Love, the hardest way.

Okej, jag åkte inte. Jag orkar inte sitta och vänta på tåget i en halvtimme i ösmo och frysa om tårna, heller inte sova borta. Hade så gärna träffat Pelle och de, men jag orkar som sagt inte vänta.
Jäklar vad trött jag är! Ska nog snart slänga mig på sängen och se någon film helt ensam. Men innan ska jag nog ta och redigera lite bilder. Gör jag det så slänger jag upp de.
BYE!

Ladys night.

Jag kom hem från turneringen för ett tag sen och vi kom tvåa, förlorade på sista straffen i finalen. Lite småsurt, men mina tjejer är bäst.
Nu ska jag snart iväg till nynäs, till mackan och träffa lite fina människor.
Såg att klockan är fasen kvart över, bussen får fyrtio. Måste rusa!
Puss!

Heartkiller.

Jag sitter här med en tickande kossa framför mig, jag bakar kladdkaka.
Så glad över att få vakna hemma idag, igår var verkligen skit bortsätta från några vänner som gjorde det mer värt att inte ta livet av sig.
Idag har vi hemmaturnering i hallen, så snart ska jag, pappa och kladdkakan röra oss dit för att titta och sälja våra underbara bakverk i cafeterian. Måste slänga över mitt minneskort i datan också så att det är tomt när jag drar mig dit, för det behövs bilder till hemsidan.
Nu nu ska jag krypa in i duschen och göra mig lite ren.
BYE!

It ain't me babe.

Kom hem för en kvart sen från Wettern. Och jag ville åka hem när jag klev innanför dörren.
Andreas och Hubbe hämtade mig i ösmo efter att jag hade gått av bussen så åkte vi den lilla vägen till Wettern och grät när vi kom. Trevligt var det la, och träffa lite människor, men endå så fel. Men lite prat blev det och sen körde Andreas hem mig, gulligast i världen. Skulle åkt till västerhaninge och träffat Anton som han sa. Men det gjorde jag inte, ska nog lyssna på honom nästa gång..
Nä nu ska jag krypa ned i min säng och skicka lite sms.
God natt!

Hard to swallow.

Jag far nog inte iväg iallafall, jag är trött och träffar hellre någon och ser på film med. Men verkar inte finnas någon sån. Vill du bjuda mig på film och sällskap så snälla gör det, jag skulle tycka om det.
Jag sitter och lyssnar på You Me At Six nya album som släpptes för inte så längesen, och jag måste säga att jag gillar det. Får så jäkla mycket minnen från Paramore i november då You Me At Six, Paper Route, Now, Now Every Children och Kadawatha (tror det stavades så) spelade som förband. Oj vad jag saknar att så få stå där med okända människor och svettas, gråta, skratta, dansa och sjunga. Och den kvällen var så jäkla fin, för vi hittade så sjukt fräna människor att stå med, okända människor som det kändes som om vi kännt hur länge som helst, från Luleå var de. Längtar så mycket till sommarens festivaler, men vet fortfarande inte vilka jag ska gå på. Vilken/vilka ska ni gå på?
Nu blev jag taggad på att röra mig hemmifrån igen, vad fan. Får höra om det är värt att åka till ösmo och sova borta eller inte, om inte så slänger jag kanske in något senare.
PUSS!

So smash the glass that's left of me, just because I lost the key.

HEY YOU!
Min lillebror Linus kom in för en kvart sen och bad om elementet, men jag sa nej och då la han sig på min säng och nu sover han.
Såg nyss på min lastfm att jag har på mindre än ett år spelat 20641 låtar, från bara min spotify, och det har jag bara haft i något halvår, om ens det. Annars är allt annat skrobblat från lastfms egna spelare. Sjukt mycket musik. Och högst upp på den listan står Kings of Leon med 1154 spelade låtar.
Det är iallafall FREDAG! Och jag har nog något att göra för en gångs skull. Ska nog ta mig till ösmo och träffa lite människor jag inte brukar träffa.
Edit: Fast ne, jag ska nog inte dit. Och vi verkar inte få någon lokal.
Och på söndag har vi troligtvis lokal, asfränt!
Skolan gick snabbt. Har haft bild, so, svenska och matte, och vi har inte gjort något alls på de lektionerna. Duktiga!
Nä nu ska jag försöka få tag på Andreas och sen höra om vad kvällen har att bjuda på.
Ha en helbra fredag!
Laterz!

Got no love.


Good vibrations.

Hej, igen! Eller igen, det var ju typ sex timmar sen jag skrev senast.
Imorgon är det ju fredag! Det är fredag imorgon, fredag! Jag har dessvärre inte någon aning alls om vad jag ska göra.. Vad ska ni hitta på? På lördag har mitt lag hemmaturnering, hoppas fasen ni kommer och tittar! Klockan tre börjar vi spela. Dock inte jag, men mig hittar ni på läktaren eller i cafeterian. Och vad händer på lördag kväll? Jag vill umgås gärnet den här helgen! Så, vill du hitta på något hör av dig för sjutton!
Nu ska jag äta köttbullar och makaroner.
Och nu har jag köttbullar i magen. Jäklar vad mätt jag är, känns som om jag ätit hela dagen. Frukost, chips och dipp en timme senare, lunch en halvtimme senare, en bulle, hem och dricka te, tillbaka till skolan och äta köttfärssås och makaroner, hem och äta godis och nu köttbullar och makaroner, USCH.
Och jag rullade nyss ut en toarulle på tre sekunder och tjugotre hundradelar! Jävlar i mitt lilla hav!
Jag ska försöka slå det, sen hoppa in i duschen. Och sen slänga mig i min säng och se på något bra jag hittar på svt play (fin app som kom ut idag).
Simma lugnt, och sov ännu lugnare. NATT!

Give me fire.

HEJE!
Jag kom hem för någon halvtimme sen. Och ne, jag har inte slutat ännu. Men vi gjorde provet, åt våra chips och var klara runt tio, och då fick vi höra att vi börjar inte förens halv två! Så vi grät och sen så kom min pappa med förslaget att jag kunde åka hem och så kunde han köra mig tillbaka sen. Så om det är många som går på hemkunskapen gör jag det också, annars struntar jag fasen i den. Sitter nu och kikar på något program på ipoden, inte den blekaste om vad det är, något från svt play. Ska nog slänga mig i sängen och kika vidare, och åker jagi nte till skolan skriver jag något snart igen.
Tack och hej, underbara tjej.

Home.

God morgon!
jag sitter här med mitt te och ett par mackkanter och funderar på att söka jobb på Siesta eller någon annan festival i sommar, men Siesta hade just för över femton bast alltså något för mig. Skulle vara så sjukt kul (får ju spana festivalen gratis, och då gör man väl nästan vadsom för att få göra det och i det här fallet jobba) och undrar om någon är sugen på att jobba med mig?
Nationellt prov idag.. Fast speciellt nervös är jag inte, bara att sätta sig och göra skiten.
Oj, nu måste jag ordna lite sen dra mig till skolan.
ADJÖ!

Hands up!


There were some red faces at headquarters.

HOLA!
Jag stängde just ned msn och tänkte gå och duscha, men innan så tänkte jag svara på en kommentar.
Undrar förresten om någon vet om Fakie For Nothing har något nytt? Tror dock de heter Myoh nu. Så jäkla bra ärom. Ska googla lite och hoppas jag hittar något. Har nyss (i typ tre timmar) ordnat med albumbilder, album, sångnamn och artister på ipoden, så nu börjar den se fin ut. Yeye, ska klä av mig och ställa mig i duschen nu, sen sova.
God natt mina käresta!



Postat av: J
haha omg vilket tempo! xD
fan va gott med chips och dipp, får man verkligen ha det? :o

SV: Haha åja! Chips och dipp fick vi ha, trodde iallafall vår lärare, bara det inte prasslar. Så vi ska dra med oss en skål och sen sitta fyra stycken och smaska på det haha.

Dance like this!

God dag!
Jag klev nyss av bussen vid landfjärden norra. Eller, nyss, jag sitter hemma och klev av för tio minuter sen. Har sen dess hunnit kissa och tagit av mig halva byxorna. Också kommit på att jag ska koka makaroner, slänga på lite pastakrydda och ost, och till det Andra Avenyn! Sugen brud.
Jag har en skada på tummen, en krigsskada. Idag när jag, Mikaela, Max, Charlie och Eric spelade badminton innan lunchen för vi hade inte annat att göra så vi sprang in i idrottshallen, så kom bollen (heter det verkligen boll?! Den är ju inte rund någon stans?) mot mig och jag skulle ta den, så kommer Mikaela och slår mig så jäkla hårt på handen så jag ställer mig med handen mellan benen och skriker och hon skrattar, och jag skrattar och så tar jag fram handen och tummjäveln blöder! Så vi skrattade lite till och sen fick Mikaela be mattanterna om ett plåster. Jag fick ett som såg ut som en rosett, jättefint. Även om det inte ser ut som en rosett nu när det sitter på tummen så har jag ju en rosett på tummen. Jag fick förresten blod på mina byxor, men det var kanske lika bra, för då måste jag tvätta dom. Skit, nu kom jag på att jag vill ha de imorgon.. Men ne, jag ska nog slänga på mig ett par mjukisbyxor och en skjorta imorgon, vi ska ju sitta och göra detdär nedrans provet i tre timmar.. Vi ska då förresten dra med oss chips och dipp, awesome. Musik, prov, chips, dipp, cola och mjukisbyxor, rätt bra ha? Vi ska dock ha två snuskiga lektioner till efter provet, vi ska ha no och -hemkunskap-, har ni någon aning om hur lång en hemkunskapslektion är? Den är typ.. jättemånga timmar! Jag lär lägga mig på golvet och sova.
Idag har varit en sjukt ogivande dag. Har haft.. fyra lektioner, egentligen fem, men vi hade ingen no. Och på de lektionerna så har jag först haft slöjd som är as slakt, sv/engelska som vi bara satt vid datan på, musik där vi bara lyssnade på noter och engelska där det inte heller hände så mycket. Alltså har jag inte fått något gjort idag, skönt. Och nu behöver jag endå lägga mig i sängen och sova känns det som.
Tror inte jag har så mycket att säga just nu, kan slänga in något senare.
Ting badring!

Closer.

HEY BABY!
Slängde mig nyss i sängen för att sova, så sjukt trött är jag. Men kunde inte undgå att slänga in ett inlägg när jag satte på ipoden för att lyssna på musik. Jag skriver från ipoden så hoppas det ser bra ut. Har dragit fram kläderna jag ska ha imorgon så jag slipper leta imorgon, duktig. Lyssnar på Kings of Leon gör jag, och jäklar vad ont i armarna jag fick nu. Nä nu ska jag sova.
Jättegod natt mina vänner, puss!

Slow dancing in a burning room.

HEJE!
Jag sitter och skrattar åt min och min pappas konversation på facebook om att någon katt hade bajsat i duschen imorse och att han hade kräkts, "kladdigt jävla bajs som luktade satan!". Hahaha, fy för fan vad min pappa är fin.
Hade ju nationellt prov i svenska idag, och jäklar i min lilla låda vad svårt det var! Hann nästan klart iallafall, hade bara sista frågan kvar. På torsdag har vi en tre timmars lång pryl med svenska igen då vi ska skriva någon uppsatts tror jag det var. Matte prov hade vi också, det var ännu svårare, men jag var godkänd redan på A-delen så det var lugnt.
Sitter och kikar efter nån hyffsat billig jacka och byxor att åka i. Har hittat en rätt sjukt snygg för etttusenniohundra ungefär, en gul med bruna stjärnor på armbågarna. Och ett par bruna byxor till, men pengar är inget jag har mycket utav nu.. Som om jag brukar ha det liksom, ne.
Nu ska jag kika vidare.
Puss!

Mer kungsberget.


Jag och Eric i någon backe.


Jag och Max i sittliften vi höll på att dö i.


Never forget you.

GOD MORGON MINA ÄLSKADE!
Jag sitter nu i skolan med Max, Mikaela och Eric i Johns grupprum med varsin dator, asfränt. Vi sitter och tittar igenom bilderna från kungsberget och snackar om att åka på sportlovet, måste dock ordna kläder till det, om inte Pontus vill låna ut sina igen dvs haha. Sjukt sugen.
Hade nyss klassråd och fick reda på våra grupper till nationella proven, och jag är nöjd. Fick också reda på att vi är lediga på måndag! Hur skönt som helst.
Vet inte om jag har så mycket mer att säga just nu, har säkert det när jag kommer hem. Tänkte slänga upp två bilder från kungsberget igen. Och de är oredigerade och kopierade från facebook, därför de inte ser så jättebra ut, men jäklar vad jag gillarom.
Ses på stan!

Say anything.

HEY!
Farfar och Solveig skulle tydligen kika förbi, inget jag visste om förens en halvtimme innan dom kom. Nu är de här iallafall och vi har nyss fikat lite, asmys. Och nu gick de.
Ska nog ta och sy mig en pryl nu till ipoden, om jag orkar dra fram symaskinen som bara krånglar hela tiden, och sy klart min tröja. Eller, jag syr bara in den, senast jag gjorde det så fastnade den i maskinen så jag la ned det.. Men den är fin och jag vill ha den på mig så ska ta tag i det nu.
Ja, ska göra det nu så jag kan lägga mig i min säng sen och kika på någon film eller så.
Puss!

Dom hade mycket att säga.

God morgon!
Ställde klockan på nio för att få vara trött ikväll och somna lättare. Så jäkla jobbigt att ligga vaken och vänta på att somna ju.
Jag såg på En kärlekshistoria igår som jag sa, men hann nog inte se mer än tio minuter innan jag somnade. Så jag missade den bästa scenen på fotbollsplanen som alla vill vara med i. Så jäkla gullig är den.
Idag är det tydligen söndag igen, ledsen för att behöva påminna er, igen. Men jag måste nog påminna mig själv för att få något gjort här hemma. Hittade min nutella bakom datorskärmen så ska nog ta och göra slut på den snart på ett par rostade mackor. Så sjukt gott, kan inte finnas en jäkel som inte tycker det, eller?
idag ska jag som jag sa igår städa lite, och ordna massa ny musik till ipoden. Och duscha, det måste jag verkligen göra. Juste! Påtal om duscha (tvätta håret liksom), så hade Hanna fått hem håret igår! Så hon börjar dreada imorgon. Så det börjar närma sig alltså! Sjukt kul, längtar som fasen på att få i dedär och få träffa mina fina kusiner.
Nu ska jag ta och göra mig lite frukost. Ville säga "och dra på några avsnitt OTH" men det går ju inte.. Bajs.
Ses på stan!

Touch me, I'm going to scream.

HEJE!
Vilken jäkla skitkväll. Har bara suttit här, och sett på OTH som är slut nu. Kikade ett avsnitt av säsong sex på internet, och bara därför finns inte avsnitt två, så kan inte titta vidare nu. Måste tanka säsong sex och sju. Tycker lite bättre om Lucas nu, men endå inte. Känns som om han tar Peyton i andrahand nu när han inte har Lindsey. Struntsamma, Peyton är bäst.
Jag är sjukt trött, så ska nog bädda ned mig i sängen och se på någon film. Vill se En kärlekshistoria, så ska nog ta in mina äpplens bärbara och dra över den på ett usb-minne. Vill ha lite nya filmer att se på, någon ni har att rekomendera? Vad som helst.
Imorgon är det söndag, äckliga söndag. Ska nog städa och fixa lite då så jag får den att gå. Har nationellt prov på tisdag och torsdag i svenska, fyfan. Ska ladda med mycket bra musik på ipoden till det så jag kan få tre timmar att gå om det blir jobbigt.
Nu är jag sådär sjukt kissnödig igen. Så ska uträtta det problemet och sen krypa ned under mitt täcke. Får se vad det blir för film, känner för att gråta lite.
Sov jättegott när ni väl ska sova, puss mina vänner.

Holiday.

Godafton!
Klockan är kvart över fem och det är lördag. Vad ska mina vänner hitta på ikväll? För jag har inte den blekaste och känner inte för att sitta hemma. Så, dra mig med på något.
Jag har fortfarande världens träningsvärk i mina armar, sjukt. Kissnödig är jag också (as always) så ska springa iväg och göra mig av med apelsinsaften och tet jag druckit idag. Sådär!
Jag vill duscha och klä på mig, sminka mig. Och sen åka iväg och dricka min sista cider och två äckliga öl. Och träffa bra människor såklart, men det är ju en självklarhet. Är så jäkla trött på att bara sitta hemma på helgerna.
Veti nte vad jag ska säga mer.. JO! Jag har bara ett avsnitt kvar på säsong fem kvar nu. Buhu. Jävla skit-Lucas, blir så jävla ledsen.
Yeye, ska försöka hitta skivor så jag kan bränna säsong sex. Så det är väl vad som får hända ikväll om jag inte åker iväg som det inte ser ut som om det kommer hända nu.
PUSS!

Kungsberget.

Slänger in några till. Om Mikaela lägger in fler på facebook så kommer det fler här också.


Vi hookade på bussen, klockan 06.00 och jag hittade sjukt fräna glasögon.


Vi hittade internet på bussen och blev sjukligt glada. Fick också låna Erics glasögon för att någon Jesper hade glömt ge Sanna Andreas glasögon som jag skulle låna.


Vi kom fram, och väntade på skidor och snowboards.


Charmigaste bilden någonsin som togs påvägen hem.

Bloglovin'.

bloglovinbloglovin

I like what you say.

God kväll!
Ledsen för en sjukt dålig uppdatering. Men jag har knappt varit hemma känns det som.
Igår var vi på kungsberget och åkte skidor (jag snowboard). Och Helvete i fan vad roligt det var! Första gången jag åkte snowbord, och det gick bättre än förväntat! Så ska helt klart köra vidare med det och skaffa lite skills. Vi tog runt sexhundra bilder igår, så ni lär få se ett par stycken, kanske här, kanske på facebook. Men någon ska upp här, ni ska iallafall få se hur sjukt snygg jag var (med Pontus kläder) som var jättestora, men snygga och sköna.
Damn vilken träningsvärk jag har förresten! I i princip hela kroppen, men mest överkroppen, armarna och ryggen typ. Men så värt det!
Nu är jag helt slut, inte sovit många timmar de senaste två dagarna alls. Så tänkte ordna fram lite godis och ostbådar och lägga mig i sängen och se på OTH. Händer det något får ni gärna höra av er.
Slänger upp en bild från igår på mig, tror det är innan vi gav oss upp i svarta backen, eller så sitter jag i den, vet inte riktigt.
Herrå!



Mine.

TJENA!
Klocklan är fem över fem på morgonen och jag sitter fullt påklädd (mjukisbyxor dock). Ska om trettio minuter lätta nedåt vägen och därifrån få skjuts av Liselotte till Ösmo där bussen går ifrån vid sex. Sen b'r det av mot kungsberget!
Måste verkligen göra klart allt nu, hör kanske av mig när jag kommer hem. Hämtade ipoden igår förresten, så fin!
Tjing!

All kinds of times.

TJENAHEJ!
Jag har varken kikat OTH eller letat kläder, men duschat har jag! Klockan är fasen över nio och jag ligger inte i sängen, stora kors i mitt lilla tak! Brukar alltid hänga med sängen innan nio. Jag gillar att umgås med min säng, därför jag jag spenderar så mycket tid med den.
Imorgon fyller min minsta lillebror år, tror fasen han fyller folv, helt galet.
Wow, nu blev klockan mycket och jag ska hooka med sängen och mina vänner i Tree Hill.
Have a good nights sleep, baby!


JD:
kommentar!!:D
fast det är lite svårt att kommentera tycker jag, vet liksom inte vad jag ska skriva.
btw, jag gillar att läsa din blogg, roligt att det inte bara finns fjortisbloggare och folk som vill bli kända.

SV: Haha åh, det kan jag helt klart förstå! Men finns det något att säga, så säg det! Blir mer än glad för frågor, påståenden, komplimanger, vad som helst! Lös upp som fasen när jag såg din kommentar. :D
Jäklar vad kul att du tycker om den, mest därför jag skriver ju. Haha nä, tack för att du tycker så! Jag struntar egentligen fullständigt i hur många som läser min blogg, visst är det kul med många besökare, för då vet jag ju att det finns några som tycker om det jag gör, eller ogillar haha. Vad vet jag. :D


I can feel a hot one.


Scream.

Hey you!
Damn, jag har sjukt ont i magen. Mamma och pappa kom hem med mcdonalds för en halvtimme sen och det tröcks ned i magen. Nu är den hård och stor. Magen alltså.. Nu blev jag jättekissnödig också. Så, jag ska kissa nu.
Det var skönt. Tror magen mår lite bättre bara därför. Kanske inte.
Jag blir en ipod rikare om någon eller några dagar. En touch, tredje generationen 8GB, -sjukt- fränt! Ska försöka prata med killen och se om han kanske har tid att ses och byta prylar redan imorgon, skulle vara asbra för då har jag den med upp till kungsberget.
Nu tänkte jag hitta något att ta på mig imorgon och sen krypa upp i min säng och fortsätta se på några OTH avsnitt.
Laterz!

Goodbye my almost lover.

HELLO!
Jag har slut på hälsningsfraser som är snygga i textstil, så ni får samma hela tiden vilket ni säkert märkt haha.
Jag lyssnar på min döbra spelningslista och längtar efter en ipod att lyssna mer på den i. Har länkat den längre ned under Länkar så ni kan lyssna på den med, lyssnar dock mest på låtarna under Kings and queens med 30 seconds to mars. Där jävlar har ni bra musik. Och alla är med i OTH.
Ska snart släpa mig in i duschen och bli ren tänkte jag. Dricka lite smultronsaft och sen gå och sova i min sjukt mysiga, lilla säng. Dock helt ensam, men jag överlever, helt klart. Skulle dock inte klaga om jag fick sällskap.
Matten gick.. mindre bra, men jag gjorde två tal, duktig. Får be Mikaela om hjälp imorgon. Hoppas på inomhusidrott imorgon, för då får vi dansa och det är ju så sjukt kul, verkligen -sjukt- kul.
Såg att jag har trettioen besökare idag ännu, det håller alltså i sig, puss som fan. Bara kommentarerna som saknas, tänk om jag skulle kunna få en kommentar utav varje besökare, jag hade varit gladast i världen. Så lämna gärna en, desto mindre jag känner dig, desto roligare är det att få höra något av dig! Och gärna ett namn, eller länka till er egen blogg så jag kan kika in också.
Nä usch, vill verkligen borsta mina tänder nu, så ska hoppa in i duschen och göra det.
Night people!

Disasters are okay.


Finding out true love is blind.

Tingeling!
Nu sitter jag här ännu en gång, tror det är tredje gången idag, shit pommes.
Min pappa är nog mindre glad på mig nu, fast bara för en liten stund när han kommer hem sen ska det nog vara över. Tror inte han gillar när vi är hemma från skolan utan anledning. Kan faktiskt medge att jag hade kunnat gå till skolan, men jag hade ingen lust att sätta på mig mina skor och traska ned till bussen i snön igen. Han ringde iallafall mig och sa "jag vill inte prata med dig nu egentligen, men vad är det för ipod du ska ha?.." osv, fint ha? Alltså en på gång, hur fint som helst! Min pappa är fin.
Yeye, jag och Nathalie drog på lite makaroner på trean och käkade dom med pastakrydda och ost, mums. Till det, smultronsaft och Heartbreak hotell! Såg lite på Hajen tre, men helvete vad dålig den är. Tänkte snart slänga på OTH avsnitt två. Vill egentligen inte, för då tar det ju slut snabbare, men jag måste se!
Fan vad onödigt det kändes att gå upp imorse, jag hade kunnat sova hela dagen om jag velat. Men istället gick jag upp kvart i sex och stod ute i tjugo minuter och frös om mina conversebärande fötter. Struntsamma, ska kika in på itslearning nu och se om vi har engelskan där som jag kan göra så jag slipper komma på efterkälken. Eller så gör jag matten istället, det känns bättre. Lär ju helt klart slänga in något senare. Förresten, hade hela trettiosex(!!!) besökare igår, och för mig är det tamefan mycket som bara brukar ha runt femton till tjugo stycken. Keep up the good work people!
Hare skit! PUSS!

Word up!

TJENA!
Nu sitter jag här igen, med tre till landfjärdare. Första bussen gick tydligen inte, och heller inte den nu vid halv nio. Och sen kanske bussen vid tjugo i tio går, men det är inte säkert alls. Isåfall känns det som om vi kommer efter lunch. Så nu sitter vi här som ett litet kollektiv på sex ungar.
Oj, nu är klockan tio och vi bestämmt oss för att vara hemma. Så jag och Nathalie ser på skitfilmen Hajen tre.
Tänkte fortsätta med det nu, bye!

C-C-C-CRAZY!

HOLA!
Klockan är kvart över sju och jag sitter och dricker mitt te, har nyss tryckt i mig tre mackor, en med ost, en med marmelad och en med nutella, HE. Verkar som om jag måste väcka min familj, men kanske bara jag som inte hör att de är uppe.
Jag slutar tre idag, fun or not, I have to go anyways.
Jo nu jävlar är de uppe hör jag, bra. Då sliopper jag lyfta på mina fötter.
Kom nu på att jag måste ordna lite innan jag springer ned till bussen som jag måste göra om fem minuter, så måste rusa.
BYE!

RSS 2.0