Watch my back so I make sure, you're right behind me as before.


Baby boy, turn me on with your electric feel.

HEY WORLD!
Jag är på mitt rum och letar efter mina nedrans kakor! Jag minns att jag la de under sängen. Tror jag.. Men de är inte där! Så antingen ligger de på något helfiffigt gömställe jag ordnat, eller i någon i familjen Thelander Sjöstrands mage.. Strunt samma.
I helgen hängdes det ju på Popaganda! Vi sov aldrig i skogen som planerat, utan på Långholmens hotell! Asfränt. Vi såg först Johnossi som var asbra, efter att han spelat så tog vi oss upp till hotellet och hade vår förfest med bartömning på cider och öl till lugna favoriter. När det gått ner och huvudet börjat snurra så gick Captain Morgan bättre ner. Så ned med det i Robbins underbart fina "smuggelflaskor" på 15cl. Vi tog oss därifrån vid halv åtta och var på festivalområdet vid crikus åtta eftersom vi inte hittade allt för bra. Ned med spriten i byxorna och in. Vi kom i bra tid till Lykke Li som alltid är lika bra. Sist men inte minst MGMT som också var bra, men jag var rätt tillförfriskad så lyssnade nog inte allt för bra. Vi kom hem stört snabbt och bra till hotellet, tog dock en stund för oss att hitta. Vi hade i princip ingenaning om var vi skulle, men jäklar så bra det gick! Satte oss och pratade sent inpå natten.
Vi vaknade på lördagen vid tolv, tid för utcheckning! Men det tänkte inte vi på alls, inte förns städerskan knackade på. Så vi ordnade snabbt till på grejerna och for iväg för att äta lunch med Robbins pappa. Jag tröck dock ned en hamburgare på mcDonalds först. Efter att vi ätit så for vi för att se Anna Ternheim och sen The Teenagers. Anna var bra den här gången också, precis som på Peace and Love. The Teenagers var dösköna. Efter det så hade vi tänkt att se Miike Snow och Markus Krunegård, men vi orkade inte vänta de tre timmarna, så vi åkte hem. Rätt skönt endå, för tröttare var svårt att vara. Väl hemma väntade sängen. Kick-ass skönt var det, annat gick inte att säga.
I söndags vakande jag vid.. HALV NIO! Tro det eller ej! Men så var läget. Dock utav min mamma som dammsög.. Jag var sugen på frukost så jag tog mig upp och ordnade fram te (som jag inte spillde ut på bordet den här gången), mackor med jordgubbs-sylt på och yoghurt med flingor. Såklart med röda bär. Och den här gången mångaaaa. Gott vettja. 
Jag åkte sen in till stan vid två, för att få se Thomas Di Leva med Hanna som nyss kommit hem från Turkiet. Men ingen Thomas blev det, för vi gick.. vilse i stan. Men Laleh hann vi se. Sen hemmåt vid fem.
Ni fick nyss en bok! En bok skriven utav My Thelander Sjöstrand. Varsågoda. Näää, men ett pris skaru ha som läst allt. Vet inte om det var läsvärt ens. Men puss.
Jag tog massa bilder igår, kanske slänger upp något. Nu ska jag tvätta mina händer, i en kvart.
Smell ya later dumbass!

Control yourself, take only what you need from it.


Yep, det blir popaganda imorgon! Är astaggad! Ingen som har lust att erbjuda mig och min vän Robbin en sovplats?

Where love went wrong.

Hej!
Jag sitter här med en kebabtallrik framför mig, skrattandes. Jag berättade nyss för Robbin om popaganda som är i helgen. Och han hade inte hört talas om det förrut, men när han kikade banden så SKULLE VI DIT. Men, min ekonomi går inte ihop. Så, vi får se hur det blir med det.
Nu blev jag skitsur när jag såg vilka som spelade.. Och, jag ska fan få tag på pengar.
Jag klippte mig och färgade håret igår ju! Och jag är så äckligt nöjd.
Nu ska jag nog ta mig iväg till ösmo för att träffa lite vänner. Slänger nog upp någon bild senare på frisyren. Puss!

We all running to the edge of the world.


Någon var visst sugen på en förändring!
Jag klippte mig idag, och färgade håret. Måste säga att jag är helnöjd!

Goodbye my lover.


Världens vackraste Sigge har visst gått och dött. Blivit påkörd, utav grannen. Världens finaste! Jag kommer sakna den där störda, mongoloida, fula, alderles underbara katten. Ni anar inte hur många gånger jag missade bussen på mornarna bara för att få sitta och kramas med den där katten. Hur många tröjor jag fått tvätta för att han hårat och dreglat ner dem. Hur stört söt han var när man kom utspringandes med en skål mat. Hur glad han blev när någon utav oss kom hem. Endå var han inte vår katt, utan våran grannes. Han hann tyvärr inte ta hand om den, så han tänkte avliva honom.. Men vi tänkte hitta ett hem åt honom. Så bara.. Pew, borta, död. Jag vet iallafall mina vänner, att Sigge är i Nangijala.
Ledsen att du inte fick ligga i min säng vännen, men du hårade ju så jäkligt. Sov sådär underbart gott som du bara gjorde i min säng när du egentligen inte fick. Puss!

I'd give you my heart, and I let you just hold it.

"Hej hej hallå dagboken, idag har jag inte blivit av med oskulden igen. Det är nionde gången den här veckan. Och här ligger jag och luktar svett i mammas gamla trosor, tack pappa. Allt är ett helvete." Bert är någon jag ska gifta mig med.
Ledsen för det extremt dåliga uppdateringen, men min dator är den långsammaste och fullaste någonsinn. Eller var, jag har nu flyttat över det mesta från min dator till en ny disk, och kikat efter och tagit bort virus, så jag hoppas på en förbättring.
Jag ser på Bert, dricker te och äter världens godaste sockerkaka (som jag gjort själv).
Imorgon bär det av till skolan, tyvärr.
Igår spelade vi match mot Hammarby i regnet, borta. Upp vid sju på morgonen var det tvunget. Vi spelade 0-0 tyvärr, vi var nog mer värda ett mål än de. Efteråt var det bara snabbt hem och duscha i någon timme, sen iväg till Viksängen för lagfoto. På kvällen var jag över till Nathalie. Johanna var där och vi åt dögod mat, badade bastu och badade i hennes extremt sköna pool. Skulle inte sitta fel att ha en sån ha? Nej, det skulle jag inte vilja säga. Jag tog mig hemmåt vid två-tiden, de gjorde mig sällskap. Helkul hade jag, bra tjejer det där.
Idag har jag inte gjort allt för mycket, vaknade vid tolv och gjorde mig frukost. Efteråt kom jag på att mitt rum såg rätt äckligt ut, så det städades, nu sitter jag här i ett rent rum, med ren kropp, renbäddad säng. Alltså kommer jag sova sådär stört gott inatt. Ska försöka att inte komma i säng alderles för sent. Vill orka upp imorgon.. Ska nog ta mig tiden snart att kika ut något att ha på mig imorgon. Ja, det ska jag, nu. Vad händer nu i helgen förresten? Ge mig gärna en anledning till att inte vara hemma.
Tack och hej, orörda grej.

I'd give you my soul, but I already sold it.

Hej!
Jag spillde nyss ut mitt te, igen. På bordet.
Upptorkat och rent. Klockan är tjugo i fyra och jag sitter och lyssnar på Running of the edge of the world - Marliyn Manson. Jag är rädd att jag funderar på att gå med Kristopher och se honom i september, det skulle vara rätt kul, tror jag. Annars blir det In Flames eller Backstreet boys om plånboken tillåter.. Jag vill mer än någonsin ha pengar nu. Jag vill köpa mig en mössa från Topshop, en longboard från Slipstream, klippa mig, boka festivalbiljetter (nej, inte än, men jag vill ha pengarna), köpa mig en jäkla massa kläder, nya hörlurar, funderar på ett par orangea, gröna eller röda från WESC, en ny väska, en keps från 4star, en hatt, en gul klocka från ITEM. Det är för mycket jag vill ha..

Såg nyss att detta inlägg inte publicerats. Skulle tro att det är ett par dagar gammalt..

And she screams my name, nothing left to say.

Tjena!
Det är onsdag och jag började skolan idag. Gick dock bara i två timmar. Börjar halv tio imorgon och på fredag, galet skönt. Nu har vi Elena i ännu ett ämne, inte bara som klassföreståndare och lärare i NO, nu i matte också! Nog pratat om det.
Jag dog nyss lite, en snygg grabb visade mig en underbar låt. Circles - Hollywood Undead. http://www.youtube.com/watch?v=5FXJItBMhGo Där har ni den.

I'd give it all just to have, have your eternity.
Cause it's all that assures me.
It's worth all that hurts me.
I'd give you my heart,
And let you just hold it.
I'd give you my soul,
But I already sold it.
On that day that day,
The day I walked away in December.
I will always remember.
I'll regret it forever.
I remember brown eyes,
So sad and blue skies.
Turned to darkness and night.

I'm so sick of the fight.

I won't breathe unless you breathe,
Won't bleed unless you bleed.
Won't be unless you be,
'Till I'm gone and I can sleep.

Aha, lite döbra ären.
Känner att, en dusch skulle inte sitta fel någon stans. Så, jag ska ta och hoppa in i duschen. Kanske skriver något längre mer intressant inlägg senare. Puss!

The downfall of us all.


Jag undrar om det finns någon som skulle vilja bli fotad/fota av/med mig? Känns som om det är rätt tomt på människor här, eftersom jag ännu inte fått någon kommentar över huvud taget. Men det skulle vara helkul om någon hörde av sig på något vis.

When the stars go blue.

Jag såg nyss att jag i princip börjat alla mina inlägg med "god kväll/morgon!". Det känndes lite småfel. Så, hej!
Klockan är kvart över nio och jag plockar lite på mitt prydligt prydda golv med kläder. Jag måste säga att det är hundra gånger mysigare att sätta på en film och dricka te med ett nystädat rum än med ett icke nystädat rum. Så, det ska städas innan jag kan lägga mig i sängen.
Jäklar vad jag drog ut på dethär inlägget, nu sitter jag här, med te vid sängen. Så nu ska jag dra mig vidare. Puss.

Blood on our hands.


I want to be normal, I want to feel safe waking up screaming, it’s always the same. I don’t want to turn off the light hope someone hears me tonight. Hold me, tell me everything’s ok. Show me there’s a way to beat the monster save me, make it go away.

Det är nu måndag och bara två dagar kvar på lovet.
Och nu när jag skulle spara en bild efter lite redigering så säger min dator att min nedrans hårdisk är full! Så nu är både min externa hårdisk full -och- min hårdisk på datan! Hur i fasen ska jag nu kunna överleva! Jag är rädd att jag nu måste stänga av min dator och gråta lite. Får göra't. God natt!

Lick your cigarette, then kiss me.


You'll ask for me.

God kväll!
Jag sitter här med kalla nudlar och längtan efter sällskap, ett kärlekssällskap. Ingen höjdare, om jag ska vara uppriktig. Så, är du sugen så får du mer än gärna höra av dig.
Tio minuter senare, nudlarna står orörda och jag har insett att nej, något sällskap lär jag inte få, speciellt inte ikväll.
Igår gick jag upp vid nio för att ta tio bussen hem från bella. Det var bara hem, byta om och iväg på match! Matchen gick döbra, vann gjorde vi med 8-1 mot Järla, awesome. Kom hem vid halv fem med en förjäklig huvudverk och velade fram och tillbaka om jag skulle åka in på the voice med mina vänner eller inte. Men kvarten innan bussen gick så bestämde jag mig för att åka, jag skulle ju få äta gott iallafall, mcdonalds. Så det var bara att slänga på sig kläderna och springa ned till bussen. Där inne var det.. Trevligt, eftersom det inte riktigt är vad jag lyssnar på. Men set bar av hemmåt med 23.19-tåget som var försenat. Och kanonunderhållning på tåget blev det! Väl framme i västerhaninge så sprang de andra över till nynäs-tåget och jag och Simon promenerade vidare mot bussarna. hittade tobz och de försvann mot bussen. Jag fick vänta till 00.25 på min buss, men jobbigt var det inte, eftersom det bara var fem minuter att vänta. Och som en självklarhet så la min ipod när bussen började rulla. Jag måste köpa mig en ny alltså, för hur kul är det att åka utan musik? Inte kul.
I förrgår var jag på två partaj, först i nynäs, sen i ösmo. Jag och bella drog oss hemmåt runt två.
Nu svalde jag kulhelvetet till staven jag nyss satte i min smiley. Fail. Då får ringen åka i igen. Om jag nu lyckas få på kulan på den?!
Shit the same, nu ska jag sätta på någon kick-ass film. Möjligtvis Jönssonligan på kollo, den känns rätt ikväll. Så, hej!

The only one in color.


Magiskt, men tragiskt.

God kväll kvällsboken. Ono, ingen kvällsbok här inte.
Klockan är middagsdags och jag har redan ätit middag! Kors i mitt stora tak! Och hur kommer det sig att familjen Thelander Sjöstrand äter vid den här tiden på dygnet, de brukar ju äta tidigast åtta?! JO, det var så att jag var så extremt hungrig och ville äta tidigt om jag ska iväg, annars är ju hela kvällen död. Så, jag satte igång med att laga tacos! Nu med en jätte mätt mage sitter jag här och funderar på vad som borde hittas på ikväll. Om jag ska sova borta måste jag dra mig hemmåt senast tio imorgon.. Det känns lite småsurt, annars måste jag åka hem nu vid tio ikväll.. Jag får se vad kvällen erbjuder.
Mitt rum är näst intill städat! Alla mina kläder ligger nu ihopvikta på min bäddade säng. In i garderoben (om vi nu kan kalla det för garderob) får de fara någon annan dag.
Min kväll är klar! Jag ska nu om någon timme ta mig till ösmo för att överlämna en summa lånepengar och sen åka iväg till nynäs. Och jag sover borta, vilket innebär lite sömn och tåg plus bussresa hem imorgon. Men det äre värt, det är ju sista fredagen på lovet. Nu måste jag duscha. Puss!

As i lay dying.

God dag!
Såhär vid lunchtid sitter jag och dricker te. Dock med kort sked den här gången, för allas bästa. Framför mig står en kopp te, två mobiltelefoner och ett par strumpor, strumporna och tekoppen ska få flytta på sig snart, det ska nämligen städas i mys rum! Ja, det är så illa att jag måste städa igen, jag städade för någon dag sen bara. Dagens städning är påbörjad! Jag har bäddat sängen, hängt upp mina slipsar och tagit bort hängslena från byxorna jag hade på mig igår. Juste! Igår var så ovärt, eller, mitt sällskap var guld. Men Familjen, HALLÅ. Kan det bli sämre?! Det måste varit det falskaste jag hört! Fy bubblan. Jag föredrar familjen olive, aldrig i hela mitt liv mer live. Hemresan var oskön, jag hade döont i huvudet. Så när jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt. Och imorse vaknade jag vid halv åtta, ja ni läste rätt. My Thelander Sjöstrand vaknade halv åtta! Självfallet inte utav sig själv, men hon gick upp då, frivilligt!
Imorgon ska jag spela min första hemma match efter mitt uppehåll för något halvår sen, pågrund av dedär skitknäna jag hade. Nu är de hur fina som helst och tillåter mig göra det jag tycker om hemskt mycket, att just spela fotboll. Det ska bli helkul, just eftersom fotbollen känns så bra från min sida nu. Sen är det en annan sak om jag spelar skitkasst imorgon.
Nu mina barn, ska jag, my, städa. Får se hur det blir ikväll om jag umgås eller stannar hemma och laddar lite inför matchen. Skriver kanske något senare. Puss!

Real world.

God kväll mitt herrskap! Eller borde jag säga god natt?
Jag sitter i skrivande stund hemma hos bella, eller i stående, är bättre, för det är vad jag gör. Vi ska nu ta oss ut i vardagsrumet och fota. Awesome.
Hoppas ni såg min logga på de två bilder jag la in tidigare, tror den kommer få synas ett tag. Yeye, nu ska jag springa iväg och göra det jag gillar bäst, fota. HEJ!

Djungelvrål.


Touch and go.


Happy up here.


Burning down the house.

God morgon!
Jag sitter här, på min vanliga blogg-plats; i mitt rum. Framför mig har jag en kopp te och hade ett par mackor med saltgurka på (om det nu inte heter smörgåsgurka, jag vet inte). Och jag lyckades för fem minuter sen tappa en gurka på tangentbordet och då uttala ordet Nej en gång, och skulle då ta upp gurkan. Jag hittade inga korta skedar som jag brukar ha i te'et, så jag tog en lite längre, och tro fan att jag kör ned armen på det, så att det var både te och gurka på tangentbordet! Saftskalle. Men nu, fem minuter senare är allt som nytt igen. Awesome.
Igår var helmys, min släkt är helt underbar, faktiskt.
Kattungar har vi ju nu också! Fyra små. Tre svarta och en svart och vit. Helt stört fina. Känns som om Per är ett namn som är spikat från min sida. Toulouse är också galet fint. Min mamma tycker att; å, nej, det är förlångt. Men vad tusan tuggar den mamman om. Det var hon som kom på det underbara namnet till mammakatt och det var fullkomligen Snuttan. Struntsamma, min mamma är bra endå.
Idag måste jag iväg till haninge och hämta min telefon. Något som gör mig ledsen är att jag lämnade in den med dölite batteri, så jag får säkert vara utan den idag också.. Om de inte laddar den där? Har jag tur sååå. Nu väntar jag bara på att Bajs-Bella ska höra av sig så vi kan bestämma hur vi ska göra, om hon ska med eller inte. Men nej, nu ska jag ta och göra mig klar för avgång om bella inte hör av sig snart. God dag!

This is it.


Jag blev nyss fyra lejonkungar rikare!

Never say never.


Alla vet var Henry gör i centrum.

Jag tänkte sätta mina syskon bakom örat. Linn, Linus och Love är  ju faktiskt några som ska vara med mig hela mitt liv. Hoppas jag  iallafall. Så, är detta något att ha? Ni få som faktiskt kikar i min blogg kan väl hjälpa mig med en kommentar skulle vara rätt tacksam.

What's it feel to be a ghost?

God kväll mitt herrskap!
Det är måndag och mitt rum städas som om det skulle komma någon på besök, men det skulle jag knappast tro. Till och med Linus har lagt rent i sängen, då har det ju brunnit. Men vad är bättre än ett nystädat rum? Möjligtvis ett stökigt rum, med sakerna på sin plats; golvet. Men dammsuga är något som behövs så sakerna som snyggt pryder mitt golv får inta sin riktiga position.
Imorgon hoppas jag på att min telefon kommer fungerande till haninge så att jag kan hämta den och inte behöva göra smileysar och hjärtan som tar sju helvetes år att göra med telefonen jag använder. Hoppas att det rasslar in ett sms på min telefon runt elva så att jag kan ta mig dit och hämta den, sen hem och sen iväg till Kusinerna och farmor. Antar att det är värt att nämna Eric också, eftersom han faktiskt bara är min låtsas farfar. Så; kusinerna, farmor och Eric. Faster och Johan också, såklart. Ska bli mys. om vi tar oss hemmåt i skaplig tid kanske jag tar mig hemmifrån om det händer något? Är rätt sugen på att ta vara på de här sista dagarna på lovet nu, innan nian då jag tydligen ska sätta fart på studierna. Det lär dock inte hända..
Nej, nu ska er fantastiska bloggerska ta sig i kragen och städa klart! Ska sen försöka slänga in lite bilder från Danmark och allt vad jag nu gjort. Pride tex! PUSS!

You like it my way, and I know it.

God morgon!
Kom hem från Hanna och Matilda för ett litet tag sen, väntar nu på att min morbror ska komma så att jag kanske kan smita hemmifrån.
Igår var helbra. Jag hade kul. Tack Hanna och Matilda, och resten utav sällskapet.
Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, ska nog ta och höra av mig till Linnea och höra vad som händer i det sällskapet. Annars är jag dö-öppen för förslag. Vore kul att hitta på något, annars blir jag illa tvungen att städa mitt rum och sen sätta på en bra film, se klart på Dieselråttor och sjömansmöss kanske, eller Hercules.
Nu är mina flingor mjuka.. Äckligt. Nu kom han, eller de! måste ut och socialisera mig. Fy vad pinsamt. Pratar kanske med er senare. PUSS.

Sleepyhead.

Någon veckas gammal blogg och redan dålig uppdatering, illa.
Men hej!
Jag sitter här, äter popcorn och blickar ut över mitt extremt stökiga rum. Jag kom nästan nyss hem från träningen, runt halv elva faktiskt. Alltså för en timme sen. Vi var hela fem tappra spelare, sex om vi räknar med chribba. Men, vi sex, fick träna med damlaget. Jag gillar det på något vis, även om de är jobbigare än våra träningar så känner man att man gjort något bra.
Igår var jag med Hanna och Felicia på Nicksta över dagen, senare på kvällen förflyttade vi oss hem till Felicia. Där var vi ett par stycken; Nandorf, Hanna, Matilda, Hannele och Felicia såklart, sen så droppade det in fler folk under kvällen, till exempel Wall.  Alla försvann väl runt ett och jag sov kvar hos Felicia. Betog mig därifrån vid nio imorse, kors i taket. Fick vänta en timme på bussen i ösmo, men det gjorde inte mycket alls faktiskt. Kom hem och tog en ipren, sen somnade jag och vaknade igen vid tolv. Kom då på att det skulle vara rätt bra om jag fick in min telefon på lagning så att jag slipper den telefon jag har nu, eftersom min femma och tvåa inte fungerar. Jag pysslar nu med en telefon som är Linns, som hon fick i julklapp när hon gick i åttan ungefär, hur gammal är inte den då?! Rätt fin är den iallafall, men heljobbig. Så, jag tog mig hemmtifrån runt tre och kom till Haninge vid fyra. Lämnade in telefonen och ringde min pappa som var på Bauhaus i Haninge, helbra! Så han kom och hämtade mig, och vi fyndade på mcdonalds. Jag gillare. Jag måste också säga, att jag tror inte jag ätit något vettigt sen förra helgen, alltså en vecka sen. Kom hem, åt den goda middagen vi köpt med oss och sen bar det av in på mitt rum, och jag möttes utav ett hemskt stökigt rum, jag trivs inte såhär längre. På mitt gamla rum var det helokej med kläder på golvet och dammråttor under sängen. Nu är det inte OK. Jag har redan funderingar på att byta rum förresten, jag får tamefan inte plats här inne.. Jag gillar inte det. Så jag funderar på att byta med min yngste lillebror, Love. Jag byter dock bort den extremt fina panelvägg jag har då, och min balkongdörr som är underbar att sätta sig i. Men hur ofta kommer jag hem mitt i nätterna? Aldrig, eftersom min sista buss hem går vid tio, och bil är inget jag äger. Så, det blir nog Loves rum. Då kan jag köpa mig en större säng, ha en underbar garderob, till och med slänga in en soffa om jag vill! Och det bästa av allt är att det bor ingen bredvid, under eller över. Jag kan alltså leva där inne. Det är dock snedtak, men det är rätt fint, det får bli vitt med tavlor på. Underbart.
Just nu används mitt rum som hall. Min pappa håller på att lägga golv i den riktiga hallen, så de måste springa in och ut genom mitt rum. Väldigt jobbigt, faktiskt.
Det ligger just nu sju mobiltelefoner på mitt bord, alla låsta till telenor, självklart då jag skulle ha en till Comviq. Men har jag tur, så får jag snart tillbaka min ögonsten.
Imorgon ska jag iväg på kräftskiva hos ett par favorit flickor. Jag får dock ta med mig annat, eftersom jag inte äter skaldjur överhuvud taget. Varför vet jag inte, det är bara.. Inte gott. Men det ska i varje fall bli mys. På lördag blir det.. Jesper snackade om Muskö? Jag vet inte, kanske. Min morbror kommer iallafall förbi med sin familj, så jag måste hålla mig hemma ett litet tag.
Nu blev det tyst på tangentbordet. Jag måste duscha. Jag måste städa mitt rum. Jag måste sova. Jag måste gå upp tidigt imorgon. Just ja, det var det, imorgon ska jag också till stan med herr Joakim Svanberg. Jag var ett efterfrågat smakråd. Och varför inte, trevligt sällskap är bra, och jag har endå inget för mig imorgon, det är ju bara tretton dagar kvar på lovet, galet. Sen är jag äldst i skolan, eller jag och de andra niorna. Jag vet inte om jag gillar det. Ja och nej, skönt att vara äldst, och jobbigt att inte ha de lite bättre vännerna. Tex Joakim.
Nu bara vet jag att ingen orkar läsa längre, så jag tänkte hoppa in i duschen. Slänger in någon bild sen. Puss!

Åt helvete med himlen.


Free fallin'

God morgon, god dag, god kväll. Skitsamma, jag har i varje fall inte gått och lagt mig än, så: God kväll.
Jag kom nyss hem från en bra lördag med MUF och klockan är halv elva på morgonen. Bra och dålig, ne. Bra, dock med en tråkig händelse. Dessa människor alltså, varför slåss hela nedrans tiden. Jag tycker tamefan inte om människor över huvudtaget nu, just nu bara.
Vi skulle ta en fin bilresa till mcdonalds vid halv fyra tiden inatt. Resan var fin, men vi hittade inget öppet mcdonalds, så vi tog oss till seven eleven och fick hatbesök. Fy.
Skitsamma, klockan var fyra på natten och att tala med polisen då var inte enkelt.
Paraden var annars bra, dock inget flak, men vi dansade runt hela stan, helkul. Efterfesten var lite lame, jag vill ha de där fina MUF-festerna, med MUF-barer. Inte med rosa och blåa band, det är så..inte kul.
Ikväll efter att jag sovit ska jag kanske träffa Christoffer, om jag vaknar det vill säga. Funderar också på att åka in till Gröna Lund och se på hon..Lady Gaga hur hennes fåniga namn nu stavas. Men jag får se, mina pengar tog slut igår, på våra två mcdonaldsbesök som kunde blivit tre.
Nu ska jag äta frukost, se på Mulan (som jag somnade ifrån tidigare gången) och  sova. God natt!

RSS 2.0