Nu, Spanien!

Hey you guys!
Om en halvtimme åker jag hemmifrån! Och jag har inte ens packat klart! Måste alltså göra det.
Ville bara slänga in något, kanske hälsa till min nya besökare Erik? Hej! Om han ens kommer ihåg vårat två timmar långa samtal. Skånk midsommar verkar förresten vara underbar, massa fylla, lite mer fylla och kärlek. Ska bli så fint och få komma ned.
Men nu, SPANIEN!
Jag är hemma om en vecka igen, vid tio någon gång den fjärde. Vi hörs då! Om inte innan.
Ha det hur bra som helst mina vänner!

PUSS!
My

Spanien!

Today's a good day, in many ways!
Det är midsommar, plus dagen då Spanien blir av! Egentligen inte Spanien idag eftersom vi åker kvart i ett, men med mina dygn så är det idag för då har jag inte gått och lagt mig ännu.
Har varit ute med båten och ätit idag, blivit jättebränd på hela baksidan också. Min mamma måste vara färgblind. Hoppas jag inte flagnar och blir ful nu, det vore extremt sorgligt.
Fyfan, det närmar sig.. sex timmar sen måste jag åka hemmifrån! Ska bli så sjukt kul! 
Oj, sex timmar.. Jag måste alltså packa!
Kanske slänger in något innan jag åker, annars hörs vi om en vecka. Om jag inte hittar någon dator där nere.
Ha det hur bra som helst!

Ta hand om er!
My

It's killing me inside to watch you go, but it's keepin' me alive.


When I'm falling down, will you pick me up again?

Jag måste tyvärr börja med att klaga lite! Eller inte klaga, men det är riktigt jobbigt detta. Jag har en extremt stor blåsa längst ut på tungan som det bara inte går att undvika att bita på, vilket säkert gör att den blir större och gör ondare. Sen har jag två visdomständer som håller på att växa fram, och på ena sidan gör det så -ont-! Det gör sjukt ont verkligen. Sen så har jag ont i halsen och öronen, fint sådär innan resan till Spanien. Hoppas det inte blir värre, då blir det ju lite jobbigt.
För övrigt då? Då är det fint! Det är varmt ute och allt som ska göras börjar hända. Spanien närmar sig med hur stora steg som helst! Natten till lördag åker vi, halv ett har vi samling. Alltså imorgon i princip.
Jag och Bella var iväg idag och köpte oss vårat tält till Hultsfred, hur schysst som helst! Hinner vara hemma i en dag efter Spanien innan vi åker till Hultsfred. Alltså bara hem, tvätta, packa om och dra! Klagar dock inte alls. Kan till och med bli så att jag bara är hemma några dagar efter Hultsfred också, för att sen åka vidare till Skåne. Men det är inte säkert.
Nä, midsommar firar jag hemma iår. Eller hemma och hemma, vi ska ut med båten. Men eftersom det blir så jobbigt att dra runt med bussar och fixa för att hinna hem innan vi måste åka till IP så blir det enklast så. Kanske till och med är så att jag blir hemma ensam imorgon för att hinna packa klart, vi får se hur det blir!

Nu kikade min mamma in med marängsviss! Kan tyvärr inte tacka nej till det haha..
Nu ska jag tala vidare med mina vänner på msn och försöka packa lite.

Simma lugnt!
My

Its cool, ha?

Hey handsome!
Hoppas allt är bra med er, nu när sommaren faktiskt börjar kika fram på riktigt.
Tänkte la tala lite nu, dra ned ett par rader. Om Göteborg, Pier Pressure och kommande planer.

Pier Pressure var rätt sweet. Träffade ju Bekhar vilket var sjukt kul, sen att en festival inte är det bästa stället att dra en första träff på har vi redan talat om. Men det var kul, och vi ses förhoppningavis på Hultsfredsfestivalen igen. Paramore var awesome som alltid, tyckte dock bättre om publiken senast jag såg de. Mer drag då, men bra var det! Och åh, Plan Three, jag är kär på nytt. Jakob Lovén (sångaren) är ju helt sjukt snygg! Vilket gör det ännu roligare att se på de. Extremt bra live var de, skulle så gärna se de igen. Sen såg vi Kadawatha som jag också sett tidigare tillsammans med Paramore. Och också där, Daniel Kadawatha/Gunnarsson, helt sjukt snygg. Hade inte tvekat en sekund på om jag fick chansen att äta mcdonalds med honom. De är ju också helt galet bra, världens mysogaste räst har han. Ska se om jag hittar några bilder på Jakob och Daniel som ni ska få se sen så ni hajar vad jag menar. Vi såg också Pendulum, HIM, The Sounds, 30 Seconds To Mars, Her Bright Skies, Takida, Dead By April och Ape Rape Escape. Vi åkte ju hemmifrån vid 0300, bussen från Västerhaninge gick 0400 och Festivalbussen från terminalen vid 0530. Vi var framme vid 1230 någongång, och det regnade. Det regnade i princip hela dagen, dock inte så mycket, men regnade gjorde det. Ditresan var plågsam, men hemresan var riktigt plågsam. När vi började åka hemmåt så hade jag inte sovit på 46 timmar, så jag såg fram emot att få sova. Men glöm det, alla sov, förutom jag. Det var svinkallt och stolarna var sjukt osköna. När vi kom hem, vid 1000 någon gång, så tänkte jag att jag skulle försöka hålla mig vaken till kvällen för att inte sova bort hela dagen. Så jag satte mig i soffan med datan i knät och lyckades sitta där i en halvtimme innan jag somnade. Sov ganska gott efter 65 timmar utan sömn.

Idag har jag införskaffat mig en Bikini till Spanien och Hultsfred, en med zebramönster. Skaffade mig lite (åh hatar ordet) ögongodis också. En extremt snygg kille, en lite mörkare, med mörkt hår, bruna ögon, stora töjningar, svart uppböjd keps och lite stubb, MUMS. Sprang förbi varann två gånger, och det var så illa att vi båda tittade bakåt för att få kika lite längre haha! Eller ja, jag gjorde det iallafall, sen om han tittade för att se om jag verkligen var dum i huvudet är en annan femma.

Imorgon hade jag tänkt att packa klart så gott det går. Ska också åka och köpa tält till Hultsfred och ta en sista titt efter en till bikini. Åker ju på fredag, eller ja, det är väl lördag. Klockan 0045 går bussen från IP.

Nu är jag kissnödig. Så jag tänker avsluta denna bok med tre bilder. Två på Daniel och en på Jakob. Går inte att göra annat än att smälta.
Alla tre bilderna är från Rockfoto.nu.



Där har ni Daniel, snigg ha?


Och här Jakob, mums.

It's dancy time!

Hey you guys!
Sitter i min säng och funderar över om jag ska sova en halvtimme eller inte. Tror nog jag ska göra det.
Om en och en halv timme så sitter jag i bilen, påväg till Ösmo för att hämta Jocke, för att sen dra oss vidare till Västerhaninge där vi tar bussen in till stan. Från stan går Festivalbussen vid halv sex, så den sätter vi oss på och sen är det sju och en halv timmes resa som gäller. Vid ett någon gång ska vi vara i Göteborg. Jag är så jäkla taggad! PARAMORE! Shit pommes, säger jag bara.
Nu ska jag slänga täcket över huvudet och blunda lite tror jag.
Vi hörs på måndag!

Simma lugnt!
My

I could really use a wish right now.

God kväll mina vänner!
Idag har jag gjort precis som igår, solat och jobbat. Var egentligen meningen att jag skulle åka in till stan och köpa massa pryttlar till Spanien, men det blir av imorgon istället. Drog istället på mig lite mer färg och tanketimmar. Så jäkla skönt är det att bara vara, ligga och lyssna på musik och tänka på vad som vill tänkas på.
Har klippt av mina naglar också, mindre roligt att veta kanske, men jäklar vad opassande de var. Långa och fula. Fula är de fortfarande, men nu ser de lite realistiska ut iallafall. Blir nog till att ta bort om någon vecka, innan Spanien iallafall tror jag.

Usch, sitter och läser igenom lite meddelandehistorik på msn och nu gråter jag.
Det är inte klokt vad jag saknar dig Victor. Jag saknar dina skånska ord och charmiga skratt, ditt vackra leende. Jag vill att du kommer springandes mot mig, och lyfter upp mig i luften som du alltid gjorde när vi syntes.

"..och en sak som Victor ger dig innan du somnar är en puss på pannan och säger godnatt min skatt."
"Jag vet att du hade kul och var så satans glad för du fick träffa mypan!"
"Han var så glad att han fick träffa dig."
Så väl behövda ord, som alltid drar fram ett par glansiga ögon och ofta ett par blöta kinder. Du har så fina vänner Victor, det är helt sjukt. Allt hade varit så mycket svårare om du inte tagit mig till dem.
Det är två veckor sen nu. Två veckor och en dag om jag ska vara exakt. Det har varit de längsta veckorna i mitt liv. De känsligaste. Jag har aldrig varit så känslosam som jag varit och är idag. Jag har aldrig saknat en människa så mycket.
Du var verkligen min första riktiga kärlek, det kommer du alltid att vara, även fast du inte finns här hos oss på samma sätt som du brukade göra. Men jag vet, vi vet, att du alltid är med oss.
Du får mig alltid att le vännen.

Pew, där fick ni århundradets bok. En värdig bok till en värdig vän.
Nu tänkte jag nog.. ja, ni kan säkert gissa.
Självfallet, jag ska göra te och slänga mig på sängen. Jag och Joakim ska åka in till stan imorgon, jättetidigt. Så jag ska ta mig upp vid nio.
Ska ge er två låtar också! Den ena är
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version, och den andra är Social Siberia – The Outbox Monster.

Smell ya'll later!
My

Mornin' sunshine.

Idag har jag faktiskt gjort något vettigt, inte suttit vid min dator alls.
Jag vaknade vid elva någon gång utav att You and Me med Lifehouse spelades på tvn vilket var jäkligt mysigt (och känslofyllt såklart). Jag låg iallafall kvar och lyssnade på den och tänkte lite. Gick sen upp och såg att det var sommar ute. Så jag sprang ned, satte på mig bikinin, gjorde oboy och gick ut och la mig i solen. Från tolv till tre. Så nu har jag fått färg, en jäkla massa färg (extremt behövligt då man gärna inte bländar människorna på stranden). Sen så kände jag att det var dags för att dra in lite stålar, inte för att pengar någonsin är något problem, men endå. Så jag satte på mig ett par shorts och solglasögon och rullade över till min arbetsplats som ligger hundra meter hemmifrån. Jag rensade bland lite leksaker i en lekstuga som var full med döda tvestjärtar vilket var sjukt snuskigt så min mor fick ta över det. Så istället tvättade jag en matta med högtryckspryl vilket var kul sålänge det var sol där jag stod, för sen var det inte lika kul med en kall dusch. Rensade lite gräs och prylar och efter tre timmar var jag tvåhundratio kronor rikare. Så jäkla skönt att jag får jobba när jag vill, och hur mycket jag vill till en helokej timmlön.
Nu ska jag duscha, för annat ser det inte ut som om det händer. Blir väl te och säng ikväll också.
Längtar så till söndag, midsommar (då vi åker till Spanien!!!), Hultsfred och det som kommer vara finast tror jag, Skåne.

Bye!

Playing god.


Slänger upp en oredierad bild på mig. Min dator/datorer är ju ur funktion, så jag har inget photoshop vilket är extremt jobbigt.

Keep your feet on the ground when your head's in the clouds.

God kväll!

Sitter nu här med alla biljetter framför mig och är sjukt nöjd. Råkar dock vara så att jag inte fått med mig campingbiljetterna till Hultsfred, men grabben jag köpte de av verkar pålitlig, så han letar nog fram de. Annars är det ingen stor summa pengar för campingen iallafall.
Vi har nu fixat ett camp, så jag kommer inte vara med i Camp Kilt även fast vi säkert kommer vara med de. Vi kör iallafall CAMP ZEBRA! Vi kommer bo i två zebratält och vara dösnygga. Leta fram oss så bjuder vi på kramar, det lovar jag!

Lyssnar på Paramore gör jag, kommer i svinbra stämning och vill att tiden ska gå. Five days to go!
Vill stå där och sjunga, skrika, hoppa och dansa till Misery business NU!

The hardest part.

Nu är begravningen och jag är inte där..
Men du vet att jag tänker på dig min finaste. Det går inte en dag utan att jag gör det.
Jag drömmde om dig inatt, att jag fick ha mina händer på dina höfter igen. Jag vet precis hur de känns i mina händer, precis.
Jag är sakar dig så otroligt mycket.

Pappa har hämtat PP biljetterna och jag har bokat festivalbuss-biljetterna här hemma med koden vi fick av honom jag köpte de av.
Jag ska snart ta mig in i duschen för att sen åka in till Haninge och möta upp killen som jag ska köpa Hultsfredsbiljetterna utav.
Känns så jäkla bra att allt äntligen är klart!

Sitter i min soffa och dricker te och ser på Vingar av glas. Så jäkla mysig är den.
Ska kika klart sen dra mig in i duschen.

Over and out!
My

That's what you get!

Hultsfredsbiljetterna är mina också! Jag sparar alltså 1600 kronor på detta!
Ska köpa mig ett döläckert Sweet-linne för 300 kronor av de pengarna. Lite booze också.

ALLTSÅ, jag kan knappt bärga mig! Paramore! Jag har aldrig mått så bra som senast jag såg de! Nu får jag se de igen med ett nytt, grymt album!
Bara fina band på PP! Ska slänga in lite från alla på mobilen och tagga till ordentligt!

Ska imorgon åka in till Haninge och hämta Hultsfredsbiljetterna. Kommer vara så fint att få ha de i händerna! Säkert liksom.

Nu ska jag som sagt plocka lite kläder!

Simma lugnt!
My

Festival var det va?

Sitter spänt och väntar på två mail som avgör om jag jag få betala 1400 kronor för Pier Pressure inkl. plats på festivalbussen OCH Hultsfred inkl. camping, istället för 3000 kronor. Min sommar kan vara räddad, hoppas gudarna är med mig! För isåfall, har jag 1100 kronor kvar att göra vad sjutton jag vill för! Och då har jag betalat hela min festival-sommar helt själv. Ofint det skulle vara och säga till mor och far.
Längtar så jag blir tokig efter sommarens godheter.
Får ju träffa en jäkligt läcker grabb från trakterna i Göteborg på Pier Pressure på söndag, vilket jag också ser fram emot.

Fick nyss det FINA beskedet att jag nu äger en (egentligen två) biljetter till Pier Pressure! 500 kronor fattigare, men på samma gång 900 kronor rikare!
Gladast i världen! Till och med så bra att pappa kan hämta biljetterna imorgon.
Nu väntar vi bara på Hultfredsbiljetterna. Mailade en annan annonsör här i Stockholm som hade samma pris på de. Så detta borde gå vägen!

Nu ska jag vara glad, och plocka ihop lite kläder så min mamma kan tvätta åt mig!
Ska se om det ska vara bra väder i Göteborg på söndag också.

Pussi!

Silent.

Jag missar begravningen på tisdag, sålänge någon inte vill köra mig dit och hem..
Fasen också.. Du får iallafall en ros utav mig av Erik, mitt hjärta och alla mina tankar har du redan.

Bara att ladda om för att hitta sällskap till Pier Pressure nu då, vilket jag säkert inte kommer hitta och då kommer bli lika ledsen som idag att jag inte kommer iväg. Måste boka biljetter till Hultsfred också, har iallafall blivit av med den jobbigaste delen, hur vi ska komma dit, och vi får åka med finaste Matilda! Hur skönt som helst!

Ska nu se på någon film.
Night!

Writing on the walls.

God dag!
Jag degar i min soffa med Paramore. Jag är kissnödig men orkar definitift inte gå till toaletten.
Nu börjar det regna hör jag.. Tråkigt! Jag vill bada ju!
Har förresten lagt ned allt som har med gott att göra. Allt som inte är te och vindruvor. Eftersom jag inte kan träna så får jag dra ned på käket. Har ju haft godislöfte ett tag nu som går hur bra som helst. Nu slänger jag på ett löfte till bara för min egen skull. Jag äter inte chips, kakor, bullar.. Inga godsaker över huvud taget. Kan säkert hända någon gång, men aldrig bara för att äta. Vindruvor går skitbra.
Väntar på att Erik ska höra av sig så att jag kan prata med honom om hur det blir med Skåne. Börjar ju närma sig nu..
Nu ska jag försöka göra något vettigt, vilket jag vet inte kommer hända.

Have a nice day!
My

High on life.

Jag är så jävla stolt över den här killen, den lilla fina Erik Andersson.
Lyssna på den här extremt fina låten, lyssna efter den skånska rösten. Jag blir helt.. åh.

Sitter och lyssnar på dessa två låtar till Victor och funderar lite. Ser inte ut som om jag ska göra någonting ikväll heller.
hämtade min telefon idag och kikade på mitt lag som spelade match, vi vann den med 3-0. Efteråt var det möte om Spanien. Den 25 åker vi, dvs om precis två veckor. Otaggad jag är på att få se på massor av fotboll, träffa nya människor, fota, umgås med mitt fantastiska lag, bli hur brun som helst, bada, så se lite av Barcelona.. Och så mycket mer!
Blir nog skåne två gånger nu istället för en, vilket jag är sjukt glad över.
Min sommar ser väl ut lite såhääär; Skåne, Pier Pressure (förhoppningsvis), Spanien, Hultsfredsfestivalen (också förhoppningsvis, men större chans än PP) och Skåne igen! Sen ska jag väl försöka klämma in lite jobb någon gång också.
Nu tänkte jag nog göra mig lite te och tjilla i min säng med MTV på tvn och datan i knät. Pilla lite på nya telefonen.
Pussi!

Skolavslutning.


Oglad brud, tror vi lyssnar på något. Lyckades vara den enda bruden utan klänning också.

Någon fick visst ett stipendium också!

2500 kronor rakt ned i festvalkassan! Bara för att vara mig själv, inte illa.
"My är alltid vänlig och hjälpsam mot sina kamrater. hon är en positiv ledare i klassrummet och är bra på att hjälpa sina kamrater ta ansvar för sina studier."

Make damn sure.

Jag är trött. Extremt trött.
Igår så åkte jag till min klasskamrat Daniel där Robbin, Marcus och Simon var. Vi åt världens godaste mat, kyckling och pomfritt. Har nog aldrig varit så mätt och belåten i hela mitt liv. Jag och det fina sällskapet tog oss sen till Nynäshamn när vi sprang ned på Nicksta. Påvägen sprang jag på Felix, Andreas, Hubbe och Elias. Samtalade med de i någon halvtimme och sen drog jag mig till mina vänner jag kom dit med. Men jag vet inte om vi tyckte att det var så kul, så vid ett-snåret åkte jag och Robbin tillbaka till Ösmo i hopp om att Daniels dörr skulle vara öppen så vi kunde hämta våra saker och sen sätta oss på min moped hem. Men icke, det kunde vi glömma. Så vi promenerade lite, satte oss vid Bergskiosken och inväntade Nathalie. När hon väl kom, så ordnade Robbin skjuts hem och jag fick ett (flera) samtal utav Elias, Hubbe, Felix och Andreas som satt hemma hos Felix och ville ha kvinnligt sällskap. Jag offrade mig. Jag vägrade ta bussen, så efter mycket om och men (Andreas lagade mat) så kom Andreas och Felix och hämtade mig runt två. De bjöd på öl och sen satt vi uppe hela morgonen. Hubbe tog sig hemmåt vid tre någongång. Elias somnade vid fyra och Felix strax därefter. Vi, jag och Andreas, tappra som vi är, eller otappra, fixade inte att sova. Så vi talade oss egenom morgonen och vid kvart i sex åkte männen iväg till jobbet och jag la mig i Felix säng och sov någon timme eller tre. Sen var jag tvungen att ta mig till Daniel, hämta mina saker där och sen sätta mig på moppen hem. Duscha och sen iväg till Haninge för att hämta min telefon, men självfallet hade den inte kommit, så jag blir utan telefon idag också. En HTC Legend är det jag införskaffat, med comviqabonnemang. Samma nummer som jag alltid haft med Comviq, 233 på slutet. Skicka ett sms till mig med ditt namn så jag har ditt nummer, så skulle jag bli svinglad. Har du inte mitt nummer kan du ju slänga en kommentar så kanske vi kan se om du kan få det.
Nu ska jag antingen på the grudge safari med ett par vänner, eller så är jag för trött och stannar hemma och dricker te. Får se hur det blir.

Simma lugnt!
My

I miss you baby, alot.

Proom night.

Tog mig hem tidigare från balen, var ingen höjdarkväll om jag ska vara ärlig. Dans får mig bara att tänka på förra helgen så det blev lite jobbigt.. Men min balkavaljer Simon var helsnygg, tack för ikväll!
Nu tog sig stoffe ifrån datan, så jag ska stänga min dator och sova.
Börjar tio imorgon och slutar tre. Efter det ska jag ordna pass, avslutningskläder och kanske något att ha nästa vecka om det blir Skåne på/innan tisdag.

Good night!

Earl grey.

Te't är uppdrucket och vindruvorna snart slut. Nu är jag kissnödig men vet inte om jag orkar gå ned och göra mig av med besväret..
Ser ut som om det blir en tur till Skåne nästa helg om det vi vet är rätt. Om någon känner sig manad att köra dit mig och minst en vän så är det mer än välkommet. Vi betalar bensinen såklart.

Grattis min fina vän Andreas på 19års-dagen ocksååå!

We arent gettin' any sleep tonight.

Borde få pengar snart så jag kan skicka hem lite bilder att sätta upp på väggarna i mitt snart nya rum. Måste införskaffa en polkachoklad också att ställa prydligt på någon hylla.
Nu ska jag duscha, sen sno med mig mina äpplens dator, te och vindruvor upp på rummet.

Simma lugnt!

Hunger.

Jag blev hemma, idag igen. Det här har fått mig att inse vilka jag bör umgås med, och inte umgås med. Och min skola, är inget jag bör umgås med. Där finns bland de respektlösaste svinen jag någonsin träffat. Det är nästan så illa, att jag inte vill gå på balen, eller avslutningen. Men jag gör det för de som är bland de bättre och Victor.
Jag måste sy upp min klänning idag, eller, min mamma ska få göra det. Det är en enkel klänning, alltså inget bal alls med den. Den är kort, så jag kan använda den till annat också.
Nu ska jag slänga på mig mina mjukisbyxor och pallra mig upp ur sängen och göra mig lite te.

Polka crew.


Här har vi världens finaste killar.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.


Jag letade nyss igenom min externa hårdisk och hittade den här bilden på Victor och Fredrik från förra årets Livet är en fest.

In loving memory.

Jag minns hur mycket jag önskade jag vågade prata med dig när jag såg dig första gången i Ösmo. Du och Erik var de enda som gjorde något som helst intryck bland alla människor som var här. Jag tyckte att du var så jäkla snygg. Jag minns att du hade din vita keps, svarta jacka och ett par svarta byxor på dig. Sen presenterde era värdar mig och jag började hänga med er istället för att ta hand om min egen grupp. Vi satt och pratade musik på ett berg, åt mat och skrattade på gräset. Vi tog oss iväg till replokalerna där du visade mig ett par ackord på gitarren. Ni sa hela tiden "jag ska nita dig på rasten", och "myyypaaaan". Jag minns, så jäkla bra. Era röster och tonfall när ni sa det ger mig gåshud. Vi kallade varann Boel, visst minns jag rätt? Vi pratade så ofta i telefonen efter vi träffats, och vi skulle ses igen den sommaren, men det blev tyvärr aldrig av.. Precis som den här sommaren..
Det var finare iår, vi kom varann så nära inpå, och den här gången var det mer än vännskap. Mina vänner sa att "jag har aldrig sett My så kär, det var så fint att se på dom", och det stämmer, så bra, jag har aldrig varit så kär som jag är i dig. Jag tänker inte säga var, för jag är det och kommer alltid att vara det.

Vi ses igen, det vet jag.

You still mean the world to me.

Jag kan inte få nog utav tankar, ord och tårar.
För precis åtta dagar sen sa du till mig att du så gärna ville kyssa mig, idag är det precis en vecka sen du gjorde det. För åtta dagar sen satt jag på bussen påväg till Småland för att få veta vad jag spenderat åtta hundra kronor på, och det visade sig vara de mest välspenderade pengar jag någonsin kommer ha gjort av med. För åtta dagar sen visste jag vad jag ville ha i kärleksväg, dig.
Det sista jag hörde av din röst var "jag vill att du kommer till mig i sommar, lova mig att du gör det, hej då..", det var det enda jag såg fram emot när jag satte mig på bussen hem, att få träffa dig igen. Jag minns att du hade pringles i munngiporna vilket gjorde ditt leende extra charmigt, dina stora ögon såg mig sådär djupt i ögonen och du luktade så gott innan vi pussade varann och jag var tvungen att gå.
Vi var i Parken vid den här tiden för en vecka sen, du hade dina armar runt mig och jag ville aldrig ta mig därifrån..

Jag fick aldrig säga precis hur mycket du betydde för mig, hur mycket jag älskade dig.
Ta vara på tiden, vänta inte med att visa hur mycket människan betyder för dig. Jag väntade förlänge..

Broken as I feel.

Jag har varit iväg till nynäs idag och kikat på alla mina vänner som tar studenten. Det var fint, men jag tänkte bara på dig Victor, att du inte ens får uppleva det. Och när vi väl prominerade bort till flaken, så stod där två traktorer med vagn, då ville tårarna och orden ut. Men de fick stanna, jag ville inte dra till med någon tillställning idag.
Har också varit in till stan för att leta efter skor och smycken till vår bal. Men jag ville inte ha några skor, jag spar pengarna till din tröja istället, som Jakob ska hjälpa mig att fixa hem då den verkligen inte finns i Stockholm längre..
Tror bara jag blir hemma ikväll, hatar att vara tvungen att sätta mig på min moped.. Jag behöver få vara hemma och tänka, orkar inte fly undan tårarna längre.

Puss min älskade.

I miss your face so, when you're smiling down on me.

Ännu en dag har gått, det är tre dagar sen du lämnade oss nu..
Jag tänker på dig hela tiden, vad jag än gör. Speciellt när jag väl får skratta, då önskar jag som mest att det var dig jag skrattade med.
Ingenting känns speciellt värt längre, jag orkar egentligen inte göra det jag måste göra, för att försöka få sluta gråta. Min moped som var något sjukt viktigt för mig förr, är nu det värsta jag vet. Jag gråter mig igenom alla turer och allt jag tänker på är dig.

I can't believe you're gone. You still live in me. I feel you in the wind, you guide me constantly.

Singin' this song from our hearts.

Önskar jag kunde vara i Skåne nu, med alla fina minnesstunder som görs.. Få krama någon som kände dig lika bra som jag.
Vecka trettio bär det iallafall av, då stannar jag i en vecka. Hoppas jag får komma tidigare också.
Det har gjorts en så fin låt till dig, och jag vet att du tycker om den!

Här har du den Victor, och ni andra också.
Jag saknar dig något så förbannat.

Aldrig har jag varit med om något liknande.

Jag kan inte tänka på annat än dig Victor. Tårar, hela tiden. Önskar jag fick se dig i sommar när jag åker och träffar det fina polka-crewet som vi bestämde för bara några dagar sen.
Alla sms, alla fina ord jag fick höra från dig, allt är så ofattbart. Att du för två dagar sen sa att jag var så sjukt jäkla fin och att du aldrig skulle kunna klaga på någoting med mig, att du redan saknade mig och att det var så sjukt att vi bodde så långt ifrån varann.
Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag kan inte sluta gråta. Jag vet inte var jag ska ta vägen, jag kan inte prata mer.

Jag saknar dig, ditt charmiga leende och mjuka händer. Din väldoftande hals och famn. Kom tillbaka till oss!

Jag älskar dig.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag önskar att man inte fick uppleva något sånt här.
Jag har aldrig velat ha någonting så mycket i hela mitt liv som jag vill ha dig, och nu är du borta! Jag klarar knappt av att gråta, jag vill bara skrika.
Jag vill inte tro vad jag sett och hört, pratat om. Det borde inte få vara sant! Senast i söndags kysste jag dig, och nu.. Nu får jag aldrig mer se dig! Ingen får se dig. Jag skänker så många tankar till din familj.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ, OCH DET FINNS INTE EN CHANS I VÄRLDEN ATT JAG GLÖMMER DIG!
VILA I FRID MIN FINASTE VICTOR JÖNSSON!


RSS 2.0