Pest?


Extremt ocharmig bild på mig. Men Christoffer, jag, Victor, Felicia och Thilda är det du ser på.

Livet är en.. pest.

Nu är jag hemma igen! Småland var la bra, tycker dock att vi gjorde det så sjukt mycket bättre och roligare i Nynäshamn. Men det var kul att få träffa lite nya människor och framförallt Victor, Erik och deras vänner från Skåne som jag träffade på Livet är en fest förra året. Hade två jättegulliga brudar till värdar, hur fina som helst.
Bussresan hem var.. seg. Hann gå på bussen, somna, vakna utav att vi är framme vid mcdonalds, äta, upp på bussen igen, somna och sen vara framme, ungefär.
Jag är så jävla dum också, vi fick varsitt Halebop-kontantkort för att kunna prata med varann i helgen vilket passade sig jäkligt bra då mina pengar på telefonen var slut. Så jag satte in detdär, och började tanka på med folks övergivna kort med 25 kronor på och lyckades skrapa ihop runt 600 kronor. Och på bussen hem ville jag dra i mitt Comviq för att se om någon hört av sig, och sen när jag sätter i Halebop igen, så är det ju pinkod på skiten! Så nu måste jag krångla och fixa för att få hem den.
Men nu ska jag lägga mig i min säng och se på MTV.
Och sakna skånska händer..

Night people!

Småland.

Sitter i min soffa och funderar över vad jag glömt packa ned. Ska om en halvtimme springa ned till bussen. Får vänta i Ösmo i någon kvart på alla människor som jag sen ska åka med. Kvart över nio ska vi vara påväg, hoppas verkligen att det finns internet på bussen, då kommer jag vara världens lyckligaste.
Nu måste jag ta en sista titt i min väska.

Take care!
My

A fat, black cat.

Sitter här med min katt Sigge-Bob. Gick för en gångs skull upp i tid idag, helt sjukt. Sol är det ju också, men ska tydligen inte bli någe vidare varmt så jag behåller manchesterbyxorna på. Jag har två prov jag ska göra idag för att jag är ledig imorgon; i svenska och no. Jag är lite småskeptisk mot no-provet, men det ordnar sig la.
Nu ska jag klä på mig, sminka mig, platta mitt hår och förhoppningsvis äta.

Have a nice day, folks!

I've got this.. feelin'.

Tänker lägga på luren på skype nu och göra mig kropp ren, sen plocka bort mina kläder från sängen så pappa kan sova där. Sen ska jag kila upp för trappan och krypa ned i min nuvarande säng och kika på MTV, världens sämsta kanal, med världens sämsta program, som jag inte kan få nog utav. Finns alltid något bra att titta på.
Måste imorgon packa till fredag, ska tydligen vara kasst väder i Småland i helgen..
Nu håller jag på att kissa ned mig.

Simma lugnt!
My

There goes my hero.


Jag och min fina granne Nathalie på Viksängen.


Jag och Nathalie, igen.


Och jag, för en tredje gång.

Blackberry.

Godmorgon! Sitter här med mitt te, igen, dock med mjölk idag. Ska snart sätta på mig min jacka och gå ut och sätta mig på mitt vrålåk som ännu är otrimmat vilket är extremt tråkigt haha. Men nu när pappa fått pengar, så ska jag nog trycka på lite extra. Eller så skiter jag i det och ber om festivalbiljetter istället.
Måste förresten säga, att jäklar vad handikappad man känner sig utan telefon! Jag har fått leva utan min telenortelefon i snart fyra dagar, och min comviqtelefon har varit slut på pengar och kompis så jag har inte kunnat höra av mig till någon människa alls. Nu har jag dock fyllt på, så jag är mindre handikappad nu. Har iallafall sagt upp mitt abonnemang hos telenor nu, så snart kommer det hem en ny telefon med comviq-abonnemang.
Nä nu ska jag dricka upp mitt te och sen gå ut och starta moppen!

Peace!

Mes.

Jag sitter här med mitt te, utan möjlk då den var slut. Gick upp vid sju för att vid kvart i åtta sätta mig på moppen och åka till skolan, men när jag kikade ut genom fönstret så regnade det, alltså ingen moppe idag inte. fick istället missa första bussen och ska nu om tjugo minuter kila ned till min busshållsplats.
Idag ska vi tydligen på en.. teater? Vet inte alls vad man kallar det, men något i den stilen. Det ska vi iallafall göra väldigt snart, hinner nog vara på lektionen i någon halvtimme, sen ska vi åka vilket är sjukt skönt.
På fredag åker jag till Småland med min ungdomsgård. Och ne, jag är faktiskt aldrig på min gård, oftae än på skoldagarna, men det här ska bli sjukt kul då jag ska få träffa en vän där från Skåne. Livet är en fest, är det vi ska iväg på, en ungdomsfestival av något slag.
Åker till Spanien gör vi ju också om bara någon månad, om inte ännu mindre.
Nä nu måste jag packa min västa, sätta på mig mina hörlurar med ny musik från en gammal sommar-spelningslista från förra året på spotify. Älskade Charlie har lånat ut sitt spotify till mig, med premium. Hjärta.

Se ya'll later!
My

Sim-kort.

Jag är lite smålack, fast på samma gång är allt fint.
Har idag varit och kikat på mitt lags hemmamatch som vi vann med 7-0 och sen åkt hem och hämtat badkläder. Sen åkt till Ösmo och myst på badberget vilket var astrevligt, tills jag tappade min telefon i vattnet.. Så då blev jag lite småledsen och så åkte vi och badade, bastade och sjöng singstar hemma hos Dennis där vi hängt hela kvällen.
Nu ska jag krypa ned i min säng.

Sleep well fellows!

TORSDAG, IMORGON FREDAG!

Jag har tvättat idag, och efter det, hängt upp tvätten! Duktigast i världen. Har ätit glass med Nathalie efter träningen och nu talar jag med vänner. Ska krypa ned i sängen nu tänkte jag.

God natt babys!

Big wiggly style.

Här får ni två bilder från i lördags då vi grillade hos Felix.



Hubbe, Ted, Johan och jag, Felix hand. Oskönt väder var det ju inte någon stans.


Hubbe och jag.

Baby, you got to show me love.

Jag är så satans trött. Är nog bara det fina värdet som gjort så jag orkat hålla mina ögon öppna idag.
Hann sova i en kvart innan min lillebror kommer in "My är det du som har satt på hemsökta hus på min dator?!" "EH NÄ?!" "Åh jag blir så lack.." så promenerade han in på sitt rum, och tio sekunder senare så var han tillbaka "My får jag sova skavis..?" så jag och min bror har sovit i min stora nittio-säng inatt. Sovit vet jag inte, vi hann se på the notebook tre gånger innan vi lyckades tänka på annat än äckliga brudar och sova i en timme.
Nu ska jag trycka i mig den stört goda chili con carne min mamma gjort och sen ta moppen över till min granne och överlämna lite tobak.

Peace out!
My

Like everyone else.

Igår var ju underbart, världens bästa väder. På kvällen hängde jag hos Felix med honom, Ted, Hubbe och Johan. Vi grillade och satt i solen och drack öl. Vid ett -halv två ordnade vi skjuts hem vilket jag ångrar lite då jag och min familj fick sällskap av en drogad brud vid fyra på mogonen. hon stod och bankade på dörren tills min lillebror stack ut huvudet genom fönstret och lät henne prata "har ni några barn eller ungdommar instängda?" "eeeeh, nä?" "åh tack gode gud!". Linus sprang upp och väckte mamma och pappa och pappa ringde polisen, vi var det tredje huset som ringt. Så rusade hon iallafall iväg, ned för backen. Men fem minuter senare var hon tillbaka och skrek jättehögt och hjärtskärande, det lät verkligen som om hon var helt ensam, inte en jäkel som kunde hjälpa henne. "VAD FAN SKA JAG GÖRA?!!! HJÄÄÄÄÄLP!" Lät det, i några minuter. Jag har verkligen aldrig varit räddare. Polisen kom iallafall sen, och vi fick höra att hennes vänner som hon partajat med hade fått tag på henne och satt henne i en taxi hem.
Nu är jag dötrött då jag knappt fått en blund inatt. Har iallafall kikat vår match idag som vi vann med 2-3 mot Saltsjöbaden, serieledarna.
Just ja, jag har börjat twittra igen, för att kunna blogga hela tiden. Så kika den, för där får ni imnst två tweets om dagen. Här har ni den.
Nu ska jag kila in i duschen, sen landa i sängen med en frän rulle.
Night!

Porn.

Jag kom nyss hem från Felix där jag varit med honom, Andreas och Hubbe hela kvällen och sett på film och snackat skit.
Nu ska jag leta fram något gott och sen krypa ned i min säng.

Night folks!

I like it all.

Att det bara är torsdag och vi är lediga känns sjukt bra att veta. Känns endå som om jag behöver en kväll hemma ikväll. Städa lite och sen ta det sjukt lugnt på mitt rum. Fota lite kanske?
Jag sitter i min soffa nu och ser på MTV. Men ska ta och flytta min rumpa till mitt rum och sätta på lite Paramore och städa så jag blir klar med det någon gång. Blir bara halvfärdigt hela tiden.

Take care!
My

Two men.

Det blev ingen fläskpannkaka, det blev kebab istället.
Åkte till träningen, kikade lite och hittade Angelina så hon fick bli mitt middagssällskap. Och nu kom jag hem, fryser som attan gör jag. Ned i sängen! Ska springa det roliga påhittet skoljoggen imorgon, eller nä, jag ska gå.

Sleep well!
My

Go where you belong.

Nu tänkte jag slänga in lite ..fläskpannkakor i ugnen och sen slira iväg med moppen till Viksängen.

Take care!

And now you wish that you meant something to somebody else.

Idag har jag räddat liv, på en minut och femton sekunder, nästan. Att bada med klassen, är faktiskt bland det värsta jag vet haha.
Hade iallafall bara en lektion idag, vilket var sjukt skööönt.
Nu sitter jag här, pratar med mina läskigt efterblivna skolkamrater på skype och tänkte nog snart slänga in lite skönhetssömn i schemat. Först borsta mina tänder.
Var förresten jäkligt kreativ inatt, men då var jag ju redan i sängen..

Ha det hur bra som helst.
My


On to the next one.

Trött sitter jag nu här med prickar i hela ansiktet, läppar stora som Kissies och ögonlock som knappt kommer ända upp då de är fulla med prickar. Extremt osexigt. Ska försöka se ut som om jag håller på och dör så min mamma och pappa kan ta med mig till sjukhuset så jag får veta vad fasen jag ska undvika för att slippa bli såhär ful (mestadels) på helgerna då man hemskt gärna är lite snygg när man ska iväg.
Jag städar lite iallafall, eller, tänkte börja. Måste försöka ordna min dator också för jäklar vad ointressant min blogg är nu, ser läskigt tråkig ut ju. Ska ordna en ny design som jag sagt, och den ska bli så mycket större så att jag kan visa mina bilder större. Nä nu ska jag sätta igång!

Your truly,
My

We have to take our clothes off, we have to party all night.

Jag kom nyss hem lite småpåverkad från ett party som var hur mysigt som helst. Ska göra mig klar för sängen, leta fram chips och sätta på en film.
Sov gott mina vänner och ta hand om varann.

My

Think of me when you're out there.

Schysst dag. Började med nationella vid halv nio vilket vi fick springa in på då vi åkte alderles försent hemmifrån. Jag gissade mig igenom varenda fråga och efter en timme fick jag ta tio minuters rast och sen in och göra andra delen som gick lika dåligt som första, fy. Sen lyckades vi få två och en halv timmes hål så vi åkte hem till Dennis och paratade med hans undulat. Musik och engelska, sen hem. Oschysst dag.
Min dator, som jag har mitt photoshop på och alla mina bilder, la av när jag satt och redigerade igår och gick inte att starta efteråt, jag vågar inte prova igen, för jag kommer gråta om den inte startar då så jag väntar lite. Ni får alltså leva med min läskigt tråkiga blogg ett tag till. Jag är lite rädd att jag kommer ordna till en vlogg snart, så ni får något att kika på. Men jag tänker inte sitta och prata speciellt mycket om vad jag pysslar med, så ni får hemskt gärna ställa lite frågor eller så. Skulle vara kul om jag fick några också vilket jag inte tror jag får. Om allt och inget.
Nu ska jag duscha och sen faktiskt slänga mig i sängen.

Your truly,
My

She got the power in her hand.

Kissnödig, trött och jätteförkyld. Jag kom hem för någon timme sen från en läskigt långsam och onödig skoldag. Jag varken försöker prestera, eller presterar i skolan längre. Vill bara ha mina betyg och få sommarlov nu. Men jag har (tror bara det är) tre nationella prov kvar i no, i kemi.. Jag är ganska så säker på att de proven kommer gå åt skogen. Precis så kass är jag på no.
Nänä, nu ska jag faktiskt ta och redigera lite bilder medans min andra dator fortfarande fungerar och sen duscha och ordna, sen iväg och kika på min fotbollsträning. Snart åker vi ju till Spanien! Bara någon.. eller två månader kvar.
Pillar lite på en ny design också, förhoppningsvis med lite färger om jag får till det.

My

True colors.

Nu ska jag krypa in i duschen och sen gå och sova.
Good night folks!
My

Never let this go.

Jag har haft en helmysig valborg och dag efter valborg. På valborg hände först inte mycket, tills vi mötte massa classmates och drog oss hem till Daniel och mös på hans baksida vilket var helt sjukt trevligt. Lördagen grillade vi tillsammans också, tills det började regna och vi slet oss hem till Daniel igen och såg på Halloween och Bert.
Idag blev jag väckt utav min mamma vid ett-snåret och då slängde jag på mig bikinin, ordnade frukost och gick ut och la mig i solen i två timmar vilket resulterade till en liten bränna som behövdes. Solen gömde sig bakom ett träd så jag gick ut och gick, snabbt såklart, då jag inte kan springa ännu.
Nu hade jag tänkte städa mitt rum och sen gå och duscha, sen sova. Jag har dragit på mig en förkylding vilket ogillas, hoppas det inte blir värre än det är.
Har förresten blivit tre katter rikare! (Egentligen fyra, men en orkade inte med livet) De är så läskigt söta, verkligen. Hoppas jag får ha kvar min älskade Nils-Albin. Om någon känner sig sugen på en katt så hojta till. En svart, och de andra två är svart/vita.
Nu ska jag bränna en skiva med alla Paramores album och sen städa, sen in i duschen!

Ha det!
My

RSS 2.0