Rest in pieces.


Huddle formation.

OH, HEY!
Skulle ni se mitt rum nu skulle ni nästan smälla av, iallafall om ni sett det innan. Svinmysigt förrutom att mitt skrivbord förstör hela grejen. Skit. Kanske kan slänga in någon bild imorgon, just nu orkar jag inte. Jag har iallafall städat hela dagen och därav lyssnat på sjukt bra musik hela dagen, sjukt fränt.
Nu är jag renduschad, mitt rum är städat och sängen är renbäddad. Vad finns det som är bättre än att få gå och lägga sig då? Vänta! En sak till finns det, och det är ju att få sätta på ett OTH avsnitt, och vet ni vad! Jag hittade säsong fem i Linns rum, gissa om jag hoppade av glädje! Så nu ska jag slänga på den också. Ska bara torka och platta mitt hår, sen intas sängen. Imorgon är det bara tre dagar kvar tills vi tar oss iväg till Kungsberget, hur bra som helst. Kom också på att jag inte gjorde matten idag som jag skulle. Får göra den imorgon.
Nu ska jag dra mig. Lär kasta in något imorgon.
NIGHT!


Lightning crashes.



Tommy-Gun.

HEJ!
Lite jag kärat ner mig i min design. Asnöjd haha. Trodde inte jag skulle göra någon och heller inte få upp den så pass snabbt som jag fick. Men det var tack vare tobz jag fick upp den, så tack som fasen!
Sitter och lyssnar på Tommy-gun med Royal Republic och gråter över att den inte går att ladda ned. De har ju bara All beacause of you på spotify, och ingen annan. Surt som fan. Yeye, tänkte dra mig till sängen snart och se på någon film. Skulle se Green street hooligans igår men somnade redan efter att de dragit på varann på stationen, dvs efter 2 minuter.
Sitter fortfarande och lyssnar igenom min OTH-lista, och min spelningslista med annan musik börjar se riktigt bra ut nu. Bara ipod touchen och spotify premium som fattas nu, sen är jag bäst i världen.
Tänkte nyss att ju snabbare jag går och lägger mig desto snabbare får jag äta asgod frukost. Så, jag tänkte hoppa ned i min säng nu och låta det bli söndag på riktigt tyvärr. Slapp helg dethär, men jag behövde det.
DAMN, MY GRÖM INTE ATT GÖRA SKITMATTEN IMORGON!
Slänger in lite bilder, sen ska jag sova.
TJEZ!

How do you dream?

HEJE!
Oskönt det var att sova, eller nä. Vaknade vid tolv av att pappa frågade efter telefonsladden, så hade lätt kunnat sova ett tag till. Men jag satte på mitt element och gick upp.
Nu sitter jag här och äter mackor med nutella och dricker pucko. Lyssnar på soundtracks från OTH, bättre blire fan inte. Asmys.
Jag kom nyss på att jag redan tröttnat på min design, skittråkig ju. Så får börja pilla på en ny och hoppas att Chribba vill hjälpa mig att koda den. Något speciellt som fattas på bloggen? Vad vill ni läsa?
Vad ska jag hitta på idag och ikväll då? Vad ska ni göra? Jag är rätt sugen på att hitta på något tror jag.
Är förresten skittaggad på Kungsberget nu, har ju fått låna Pontus sjukt fina jacka och byxor. Åker gör vi på torsdag klockan sex på morgonen och är hemma igen runt åtta. Ska bli sjukt kul.
Är förresten snart (troligtvis) ägare utav en ipod touch, helvete vad skönt det ska bli. Surt bara att det kommer göra mig fattig i en månad till.
Nä nu ska jag ordna till lite bilder och kanske slänga ihop en ny design.
LATERZ!

Say me, are you gonna be my boy?



You say you're sorry, and then you do it again. And again, and again.

God kväll mitt herrskap!
Jag sitter och dricker cola och äter sjukt äckliga ostbågar. Jag som ville ha goda ostbågar. Mene, mina läppar är torra och mina armar har gåshud, annars är allt hur bra som helst. Slutade ett idag, och åkte så jag var hemma till kvar över ett annat än hur skönt som helst var det inte. Vid fem åkte vi iväg och hjälpte Linn med hennes och Joels lägenhet de flyttar in i idag. Asmysig varen. Efter det, bar det av hemmåt och tacos tillagades. Nu sitter jag som sagt här helt ensam.
Jag tänkte lägga mig i min säng snart.
But, slänger in några bilder och lite text först.
Night, then.

Jag borstar gärna tänderna i duschen, går ju så mycket snabbare då.
Jag är galen i One Tree Hill, tyvärr.
Jag hatar att jag är femton (snart sexton) och har fyra år kvar till tjugo.
Jag måste också säga att jag hatar när folk pratar med mig, och verkar jätteintresserade och sen får höra om min ålder och slutar då prata med mig. Det händer ioförsig nästan aldrig, men när det händer, så försvinner en bit utav  min tro på mänskligheten.
Jag mår verkligen riktigt dåligt utav att inte få lyssna på musik. Som nu, när min ipod är trasig, jag vet inte vad jag ska ta mig till ibland. Att sitta på bussen är en plåga. Så sjukt jobbigt att behöva höra på alla ljud och inte få sätta på något bra och bara.. få höra vad man vill höra. Fy för att inte ha en ipod.
Jag tycker så jäkla mycket om att träffa nya människor, struntar fullständigt i var, på stan, på partaj, på internet w/e, det är alltid lika kul att få prata med en ny bra människa.
Jag är skitledsen över att jag inte kan åka skidor eller snowboard, för helvete vad snygg man får vara då, med alla dessa jackor och pryttlar, kan ju inte bli snyggare.

Black Betty.


I feel so untouched.


You found me.

Morning sunshine.
Nu är mina fyra säsonger One Tree Hill färdigtittade på mindre än en månad. Vad ska jag nu göra om dagarna? Jag måste köpa mig skivor så jag kan bränna ut mina tre till säsonger jag har på datan.
Idag är det party! Och jäklar vad sugen jag är. Bara att jag gärna kommer hem efteråt, får kanske ge någon en liten peng och få skjuts hem? Det tar ju faktiskt inte mer än tio minuter från ösmo. Så, någon sugen? Från muskö till landfjärden för.. en femtiolapp och en puss? Jag skulle uppskattare som bara den.
Nu så borde jag gå och duscha sen faktiskt börja göra saker färdigt, dvs mig. Ska tydligen åka kvart i sex om vi inte får skjuts eller så dit.
Radion ska på i badrummet nu, My ska kläs av och ställas i duschen. Puss!

Jenny don't be hasty.

HEY!
Ovanligt mysig dag i skolan. Börjar inse hur mycket jag kommer sakna min klass, även om vi hatar varann ibland.
Var på hockey igår, Djurgprden - Frölunda och självfallet vann vi i de röda tröjorna då också. Var in med pappa och Love. Och herre min jävla skapare vad jag älskar att se min bror skratta. Så jobbigt att se när Linus alltid ska jävlas med honom så han alltid får springa upp till sitt rum och gråta. Han är så sjukt rolig den där snorungen.
Sitter och vill vara snygg, för jäklar vad inte snygg jag är nu. Ska färga mitt hår när Hanna börjar bli klar med dreadsen, dvs om någon månad typ. Ska bli så nedrans skönt att ändra lite, förhoppningsvis bli lite snyggare.
Jag känner mig dålig, ashängig. Allt snurrar, på något vis. Och ensam, men jag vet inte om jag tycker om det eller inte. Gillar att få ha saker ifred, men jag jagar efter en själ att vara med. Den kommer väl, eftersom det tydligen inte var min tur än. Äsch, jag dör inte.
Nu tänkte jag (som vanligt) se på OTH. Inte många skivor kvar nu, runt fyra stycken bara.. Yeye, sängen ropar.
Laterz!

23.

God morgon!
Jag har nyss krängt tre mackor med skinka på, och på skinkan var det såndär hård pryl som man (iallafall jag) får kväljningar av, druckit upp mitt te och satt på musik. Nu ska kläderna på och sen ska håret plattas, sen ska sminket på. Sen borstar jag tänderna och springer ned till bussen. Där har du min plan alltså. Ska på hockey med pappa ikväll, så kommer inte hem förens elva kanske. Får se om jag slänger in något efter det.
BYE!

Gitarrer och bas, trummor och hat.

TJENA!
Ledsen för det tidigare inlägget, men läs det om du har tid, och inget annat för dig. Enligt mig är det uttjatat eftersom Jag hela tiden tänker på det, men kanske inte för er.
Det är redan torsdag imorgon och snart helg. Helgen som var var bra, men blev rätt dålig nu, bara onödig tydligen. fyra dagar med en bra människa och vackra ord blev fyra dagar utav vackra ord och svek. Struntsamma, jag får försöka intala mig själv att jag alltid får fel, alltid fel personer. Ska sluta öppna mig som jag gör, jag gör ju bara mig själv illa. Jag och människorna som gärna tar för sig utav mig, och sen kommer på att det skulle endå inte fungera, för människan spelar hellre wow eller äter sockerkaka. Nä, det funkar inte My, var med dig själv istället. Du har ju så kul ensam. Jag skulle kunna sitta här hela natten och be om en seriös själ att dela mig själv med, men jag har ingen ork till det längre. Allt jag öppnar mig för blir ju endå inte som tänkt. Ge mig något att göra, så jag slipper tänka på er svin.

Ska förresten bli bättre med bilder, har inte haft någon kreativitet på länge, men jag ska nog kunna få fram något.
Nu ropar duschen, och sängen med. Och mina pojkvänner i Tree Hill.
Night Fellows!

Hear you me?

Oj vad allt bara blir fel hela tiden nu. Inget är som jag skulle vilja ha det. Jag har inte en krona, så jag kan inte köpa mig lycklig heller. Jag har heller ingen att tycka om för den personen vill inte ha mig, eller ännu sämre, vill ha mig men inte något med mig. Jag saknar min storesyster, världens bästa vän som flyttar ifrån mig. Jag har ingen ipod och inga hörlurar, så jag kan bara lyssna på musik på min telefon i en stund, för att sen börja tänka på att spara batteri. Mitt hår är inte snyggt längre, ska dock få mina fina dreads snart och hoppas på att bli snyggare då. känner mig allmänt ful. Kan inte träna fotboll för att mitt jäkla knä inte vill och har inte velat på några månader. Jag hatar snön, jag vill iallafall ha sol så jag kan använda solglasögon. Jag vill få iordning mitt (Linns) rum så att jag kan begrava mig själv därinne med min lila vägg. Min dator tillåter mig inte att se på filmer på den, så nu när jag sett klart mina fyra säsonger OTH-boxar så kan jag inte titta på de tre andra jag har på datan. Saknar mina kusiner i Västerås också, hela familjen Thelander. Skolan tar redan slut på mina krafter, och vi har inte ens börjat med de nationella proven. Måste välja gymnasium nu, och vet inte ens vad jag vill göra.
Jag tycker dock så hemskt mycket om min familj. Min mamma och pappa, saknar dock som sagt min syster som flyttar till Nynäshamn med sin pojkvän snart. Har inte träffat henne på jättelänge känns det som, men hon kommer hem nu på fredag iallafall. Ska bli så sjukt mys att träffa henne. Och ett par riktigt fina vänner har jag. Ska till en i helgen och kalasa för att han fyllde nitton för några dagar sen. Har en dejt med Matilda dit, en annan sjukt fin vän. Och på söndag fyller min älskade pappa Lennart 47år, världens bästa gubbe.
Jag vill ha en festival nu, med musik, mycket vänner och låtsasvänner för en vecka, sol och alkohol. En vecka utan bekymmer. Men jag har varken råd med festival, alkohol, dreads eller ens en bulle just nu. Dreadsen är dock redan klara, eller, de får ta nästa månads pengar, så jag får vara snygg iallafall.
Oj vad ni verkligen inte behöver läsa dethär, jag ville bara få klart för mig hur mycket det är som jag vill ha, och inte kan få är, och hur mycket som är fel, egentligen bara mest mesiga prylar, men fel är det.

Hot for teacher.

HOY!
Jag sitter och lyssnar på musik, och spöar Pontus i Röj-flaggor på msn. Ska nog ta mig in i min dusch snart.
Idag var.. trött. Gick upp vid halv sju, tog på mig mina kläder, sminkade mig, drack mitt te, ordnade håret och sprang ned till bussen. Jag är så jäkla duktig förresten, jag är redan klar med veckans matte somska vara klar imorgon, och det blev jag imorse. Sjukt bra. Hade hemkunskap också, såklart sista, segaste lektionen och vi hade teori. Fy för hela fan säger jag bara. Det är bland det tråkigaste jag vet faktiskt.
Mene, juste! Jag gör dreads, men syntetdreads! Jag vet, lite småmesigt. Men det blir billigt, eftersom min käresta kusin ska göra det. får ju då se om jag passar i det också, och gör jag det, så blir det nog riktiga sen kanske.
Det är tydligen fredag imorgon. Jag veti nte vad jag ska göra, alls. Så, hör av dig om du vill leka. Eller jo, kanske träffa en snigel, förhoppningsvis. Och träffa min syster, mer vets inte.
Nu ska jag spela med pontus, lyssna på Johnny Cash och sen duscha.
BYE!

I should've known you'd bring me heartache.

HEJEEE!
Jag sitter här i mitt städade rum, fick mig en liten chock när jag öppnade dörren till mitt rum, sen log jag för mig själv och tänkte "fan vad jag är bra". Nä, inte riktigt. Men städat är det.
Nu har jag nyss ätit en riktigt snuskig pizza som jag så gärna hade lämnat orörd.
Skolan gick snabbt, men det kommer bli en sån jävla pain in ze ass, alla dessa nationella prov.. Jag kommer ju dö för fasen. Och så ska vi åka skitskridskor imorgon. Jag hatar skridskor. Iallafall med skolan..
Vi ska till Kungsberget vecka fem eller vad fasen det var. Och vi behöver inte betala något alls. Faste, jag funtar på att prova snowboard. Känns som om det skulle vara roligare, jag kan ju inte åka skidor heller liksom.
Nä, nu ska jag göra mina hushållsysslor, dvs plocka ur diskmaskinen och sen lägga mig i min säng och se på OTH.
TJEZ!

Maybe tomorrow.

God morgon, skulle egentligen vilja säga god natt, men det får jag tydligen inte. För det är något dumt påhitt att jag ska gå till skolan nu. Och jag har inte kunnat sova, visst, någon timme, men det räcker inte. Jag missade min buss till mitt sovsällskap igårkväll, så jag fick sova själv i min renbäddade säng i mitt städade rum.
nu börjar jag min sista termin på Vanstaskolan iallafall, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. För jag kommer nog sakna det endel även om jag tycker det är så skit. Nä, nu måste jag göra mig något snyggare.
Tack så jättemycket Christoffer för kodningen av min design. Nu känner jag det lite mer roande att säga hej. Yeye, se ya'll later, friends.

Sådär då!

Såjja, då var denna design klar!

Christoffer lyfter på hatten och reser vidare till Chribba.se!

Paulie Bleeker.

Jag mår illa.
Jag har ätit förmycket idag. Egentligen förlite, men förmycket för mig. Tre mackor, en kopp te och ostbågar. Det funkar inte. Nyårslöftet var att inte äta massa skit. Nu får det tamefan bara vara nötter och sånna prylar på vardagar. Lite chips någon dag, visst. Men nä, jag mår inte bra nu. Jag tycker om hungerkänslan, den får mig att känna mig bra.
Jag fick fint sällskap inatt, och idag, av Bleeker. Jag behövde kramas lite.
Imorgon är det.. Onsdag, och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill verkligen hitta på något. Skiter fullständigt i vad, umgås bara. Så, hitta på något?
Jag måste nog städa mitt rum förresten. Det ser.. förjävligt ut. Och så måste jag duscha. Men det får bli imorgon.
Nä, jag är rätt trött tror jag. Även om jag myst hela dagen i sängen.
Blir OTH nu, och min säng. Ensam inatt.
Night!

I'm to alone for this.

The time is half past seven in the morning. And I lie here in my bed and watch the moon pass by and down in the trees. It's nearly full moon. I can not sleep tonight, I'm to lonley.
I have the moon outside my window, and a few stars on my pillow.
I have my feet where I usually have my head so i can see the moon.
It lights up my whole room and the room fills with emotions. I feel so lonley, like no one would care if I lay here crying. But I know that there is people who would care. But I wouldn't care how many, or what they will say to me, because what I really need is one person who doesn't need say anything. One person who can feel my heartbeat. Who just lying behind me and breathing to my neck. Someone I know loves me, and only me. I really miss to have someone near my body.


Missguided ghosts.

God morgon!
Jag har tydligen inte orkat skriva in min mail och lösenord och skriva några rader på sistone. Men nu gör jag det. Och ska försöka bli bättre på det. Ska försöka fixa mig design också.
Det är tydligen 2010 nu! Och jag har några löften jag också. Och de är att;
Inte äta så jäkla mycket, för det här fungerar inte My.
Träna, börja simma eftersom jag inte kan springa längre pågrund av knät som bara sviker hela tiden.
Godis och pryttlar får inte finnas. Kanske någon gång på någon helg, men nej, helst inte. Vindruvor My.
Jag måste hämta mitt te nu, som står i köket och är min frukost. Som säkert är kallt nu..
Jag tror det var allt. Än sålänge.
Jo just det, inte sitta vid din nedrans dator så mycket.
Klar tror jag.
Inatt, kunde jag inte sova. Jag låg uppe till sju imorse och tittade på månen som försvann bakom träden. Jag låg ioförsig i min säng hela dagen igår. Jag gick upp en gång för att gå på toa, mer var det inte. Jag åt ingenting. Jag såg på filmer; Juno, åtta O.C avsnitt, fyra Andra Avenyn avsnitt, sju One Tree Hill avsnitt, The Notebook, The Holiday och  Bröderna Lejonhjärta. Och jag ska göra samma sak idag. Fast jag måste duscha, och sen kanske göra en vän sällskap. Jag behöver sällskap.
På nyår, så var jag hos Jonull på Lidingö. Och på tolvslaget, stod vi i hans hiss. Från fem i tolv till halv två. Man fick visst bara vara fyra i hissen som vi var sju i. Men det var nio trappor upp, vi orkade inte gå! Där stod vi iallafall. Jag, Pelle, Nappe, Sofia, Madde, Anton och Angelica. men det gick ingen nöd på oss, iallafall inte den första halvtimmen, vi drack champagne och kramades. Men sen gick det utför, tårar, skratt och avtagna underkläder haha. Men brandkåren kom efter någon timme och fick bryta upp den jäkla dörren, och det tog en halvtimme för dem. Men kul vare, helt klart! En nyårsafton jag sent kommer glömma.
I julklapp fick jag förresten världens finaste moppe. Jag kanske har sagt det? Strunt samma.
Nu tänkte jag nästan gå och lägga mig igen, och se på Ladder 49.
BYE.

RSS 2.0