All the right moves.

Jag är trött, smutsig och nervös.
Jag orkar inte mer skola nu, massa prov och pryttlar vilket jag är kass på. Jag måste duscha, och jag är lite smånervös inför imorgon. Jag ska tydligen på informationsmöte på Fredrika Bremer-skolan och visa mina tio bilder jag tagit på Götgatan, berätta varför jag vill gå media, vad en bra resp. dålig logotype och illustration är, också vilken reklamfilm som är den bästa jag sett. Och jag sätter mig ned med det NU. Lika duktig som alltid, måste fasen bli bättre på sånt, men det får bli till gymnasiet.
Har inte så mycket mer att säga, än att båda mina datorer är ur funktion, kaputt, putsväck. Nästan iallafall, jag kan ju kika runt lite på de, men de låter som flygplan bådatvå och den jag hänger på nu stänger av sig hela tiden och bluescreens är vardagligt.
Nä nu måste jag kämpa vidare med alla nedrans prylar. Sen göra min kropp ren och sen krypa ned i sängen bredvid min vägg som jag hoppas snart förvandlas till någon bra människa.
Hare skit!
Mys

Thats the way I like it.

Uäh. Jag är ju kass på det här! Vill så gärna blogga, men känns inte som om om jag har något vettigt att säga.
Igår var jag iallafall på party i Porthus med tema röda mattan så jag slängde på mig en klänning och ordnade till håret. Kan slänga in någon bild i slutet av inlägget. En omatad jäkel blev kalasglad på två 7.0, lite öl och en välkomstdrink. Bra och billigt. Det värsta är, att jag har aldrig varit så bakis som jag varit idag. Imorse var allt frid och fröjd, lite huvudverk bara, men det räknar man ju med. Men när jag satte mig på bussen hem, så jäklar vad illa jag mådde, kom hem och kräktes massa dricka, inget annat. Förstår inte hur det kan bli så illa av det lilla jag fick i mig, helt sjukt! Yeye, jag hade kul igår och så, helt klart. Senare idag, någon halvtimme efter att jag kommit hem, så fot jag skakis och hungrig, dörädd att kräkas igen iväg på match, seriestart med mitt fina lag. Vi förlorade dock tyvärr med 0-1. Men vi spelade bra, helt klart!
Nu lägger vi om för valborg! Vet dock inte riktigt vad som händer, men hända ska något göra.
Tror förresten inte längre att jag är allergisk för katter, utan för ÖL! Hur sjukt vore inte det. Ska iallafall springa in på akuten imorgon om mina prickar är kvar och kika det. Efteråt ska jag och min syster Linn in till stan och fixa med lite uppgifter jag fick från Fredrika Bremer, jag kom in prelimenärt, hur sjutton det nu stavas, på medieprogramet, hur grymt som helst! Ska iallafall fota Götgatan och göra lite annat.
Jag har som sagt lyckats kära ned mig i en grabb, som bor längst bort i världen. Det är lite småkomplicerat, så jag vågar inte säga mera.
Och nu måste jag rusa in i duschen för att komma i säng någon gång, ännu en gång försent.
Yours truly, My.


Jag och mitt fina sällskap.


Och här har ni mig och Christoffer. Knappast den mest smickrande bild på mig, men struntsamma.

Say.. yes.

Jag fyller tydligen sexton år idag, shit pommes. Hur stor som helst nu. Fast, nej kanske inte.. Bara två år kvar till arton nu iallafall!
Skriver kanske något senare. Puss!

When did your heart go missing?

God morgon!
Igårkväll kunde jag stått och kikat på johnossi, på deras releaseparty av nya plattan. Jag vann två plater på gästlistan genom bandit. Men då så man vara arton äckliga år. Så jäkla surt. Så istället fick jag höra det över telefon.
I skolan igår hade jag bara en vettig lektion, engelska. Annars hade vi bara språk och klassråd, okej, en kvarts idrott också där vi bara pratade. Alla andra lektioner var inställds, sjuka lärare osv. Idag har vi iallafall bolltunering, och jäklar vad vi ska vinna. Vi har vunnit de andra två åren, i sjuan och åttan, så vi måste vinna.
Och imorgon, då fyller jag år. Hela sexton bast! Stort, eller inte.
Yeye, nu ska jag göra mig klar för avgång, avgång med moppen! Mhm, idag åker vi moppe till skolan. Jag och Nathalie lättar från Landfjärden fem över halv.
Love, your truly.

But thanks for loving me, 'cause you're doing it perfectly.

Mitt lov har varit så läskigt bra. Har i princip bara hängt med Andreas, Rikard, Ted, Hubbe, Felix och dedär.
Vi tog ju en roadtrip till Göteborg, det var nog bland det första vi gjorde på lovet. Sen så har vi ju suttit fast på skoljoggen i runt fem timmar. hängde med Rikard och Andreas dagen efter det. Sen var jag nog hemma en dag och sen tror jag att Rikard kom igen, med sin vän Glenn och hunden. Så jag åkte med de till Ösmo och hängde med Andreas. Sen vid ett någon gång tog vi en tripp till Västerhaninge och påvägen hem går biljäveln sönder, ovanligt, vi brukar ju ha sån tur med bilar. Så Rikards pappa fick komma och bogsera hem oss. Då for vi upp i soffan och de spelade fifa, en trött brud slumrade lite men fick aldrig sova. Lyckades sova en fin kvart medans Rikard var iväg till tandläkaren. Käkade och fixade lite när han var tillbaka. Sen körde Andreas hem mig vid tre någon nång. Och den kvällen satt jag nog bara hemma. Sen igår, så fick jag ett sms vid tjugo över elva att jag skulle pallra mitt feta arsle upp på en buss och ta mig till Ted av Andreas. Med flottigt hår tröck jag på mig en mössa och sprang ned till bussen. Väntade på sällskap till Ted vid Musköten, Niklas kom någon minut efter att jag satt mig ned där. Så vi rullade ned till Ted. Där var nästan bara människor jag inte kände, men Andreas bjöd på spriten han hade kvar så jag slängde ned ett par shottar och så var jag på topp. Vid tre någon gång tog sig alla hemmåt, alla förutom jag och Andreas, Andreas sov dock redan. Efter en upptäcksfärd till soptunnan och prat med Ted och Tina så for jag ned bredvid Andreas för att sova lite. Vid sju var det god morgon och vid halv tolv sprang jag och Andreas från Ted och Tina för att jag skulle dra mig hemmåt med bussen. Det var.. i princip mitt lov. Lät kanske inte så kul, men med mina efterblivna vänner kan även den sämsta situation bli den bästa.
Nu ska jag länka er två låtar som jag kärat ned mig i och fått mig att kära ned mig i en grabb.
Whataya Want From Me - Adam Lambert och All The Right Moves - OneRepublic.
God natt mina käresta!

But its allright, its okey.

Jag ligger i min soffa och ser på tv, vilket jag gjort precis hela dagen.
Har nyss tryckt i mig två pannkakor. När jag att vid bordet började jag tydligen använda öronen och fastnade i min lillebrors smaskande, och ett tag trodde jag att jag skulle kräkas så jag fick be honom hålla käften och gå därifrån.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som erbjuds.
Nu ska jag gå in i mitt rum och sätta på min dator och ordna lite på min ipod.
Max vann förresten bandittävlingen om att stå på gästlistan till Johnossis releaseparty, och jag stod på första plats på följa-med-listan, men såklart var den 18 bast på skiten. Fan.
Här har ni två låtar jag fastnat för också. Memories (featuring Kid Cudi) - David Guetta, Kid Cudi och I Know What I Am - Band Of Skulls.
Nä, tjerå!

I will try to fix you.

Herre mig jävla skapare. Igår var.. crazy, men trevligt och väldigt roligt. Var till en början bara tänkt att jag skulle åka med Felix och lämna lite pengar på Kvarnängen och sen slita oss hem till honom och se på film. Så jag drog på mig ett par mjukisbyxor och blev upphämtad. Och allt gick som det skulle, vi lämnade pengar, hyrde Män som hatar kvinnor och såg på den. Sen ringde jag min vän Andreas och han, Elias och Niklas kom och hämtade mig hos Felix. Daniel, Daniel, Rikard och Tobias satt i ännu en bil till sällskapet. Vi for iallafall runt och jag bjöds på en oplanerad fylla. Efter en tur till Haninge så skulle vi ta en sväng på Vanstaskolans skoljoggsrunda, och vi hann åka en bra bit, innan vi fastnade.. En bil nedkörd i snön och en utan motorolja, feint. Efter en hel del puttandes skulle vi starta bilen - inget händer, slut på batteri! Ännu finare. Nu ville Andreas ut och springa, och det gjorde han, alla andra vet jag inte var de försvann. Jag, Rikard och Niklas satt iallafall kvar i bilen med öppet fönster som inte gick att stänga, och jag fick mina fötter värmda utav dessa män, mycket gulligt. Oss gick det inte någon speceill nöd på, vi lyssnade på ugglorna och skrattade. Efter ett tag kommer en flåsandes Andreas tillbaka och vill ha sällskap utav Rikard, så han for iväg och jag och Niklas satt kvar i bilen. Det gick fortfarande ingen nöd på oss, vi hittade filtar och lyssnade på Håkan Hellström och snackade skit, vilket var sjukt trevligt. Sen runt sexsnåret kommer alla tillbaka med Hubbe, Hubbe och startkablar! Efter ett par försök och suckanden startade den och vi kunde rulla vidare till nästa bil som hade problem. Men nä, vi lämnar det till morgondagen. Daniels bil fick stå kvar i skogen och Andreas fick köra i två vändor. Andreas slängde av mig och Rikard hemma hos dom och vi slängde oss på soffan med varsin öl, klockan var ju bara runt sju på morgonen. Efter ett tag kom Andreas också och vi drog på Göta kanal 2 och när all öl var uppdrucken så somnade vi rätt bra i soffan alla tre. Men länge fick vi inte sova, för Rikard skulle till tandläkaren så klockan tio var vi uppe och hoppade igen. Mot nynäs, när jag och Andreas släppt av rikard drog vi förbi Kvantum och köpte något att dricka, sen hämtade vi grabben igen och så for vi hem till Andreas pappa. Där blev det bara massa tvtittande vilket var läskigt skönt. Andreas slumrade lite medans jag och Rikard krigade om fjärrkontrollen. Någon gång runt ett så åkte vi tillbaka hem till Andreas och Rikards mor och far. Först stannade vi dock till på ica i Ösmo och de köpte sig massa mat. Så, hem och äta kyckling. Sen skulle vi tydligen till haninge med Hubbe, dock inte Rikard, han skulle hem. Men vi åkte hem till mig en sväng först så jag fick duscha, sen så for vi till Haninge i någon halvtimme, Andreas var trött så vi for hemmåt igen, och nu sitter jag här, med utslag på hela kroppen. Jag måste till och med säga; bokstavligt talat, HELA kroppen! Det kliar, och kliar, och kliar. Usch.
Nu måste jag skriva ett snuskigt personligt brev för att jag över huvud taget ska kunna få något sommarjobb. Självklart är jag ute i sista dagen, allt ska vara inne senast idag, så jag måste sätta igång.
Puss!

Roadtrip till Göteborg.



Disco disco!

Hej och ledsen för ännu en dålig uppdatering.
Igår gick jag upp klockan halv sex för att klockan tio över sex bli upphämtad utav Felix, Andreas och Hubbe och sen åka till Ösmo och hämta Ted. Och när det var avklarat, så for vi mot Göteborg! Vi skulle åka och hämta en bil där. Tror vi gjorde runt tre stop påvägen dit, första gången på Max som var stängt, andra gången på en mack för att vi var hungriga, och tredje var en kisspaus på ännu en mack. Sen var vi i Göteborg runt tolv, och då var det min tur att få kissa på en mataffär i närheten. Sen tillbaka till bilen vi skulle ha med hem och där fick vi vänta på Felix som var inne och ordnade med papper. Sen bar det av till ett antat mackar, och sen till mcdonalds. Efter mcdonalds till ännu en mack tror jag, och sen till Gränna! Därifrån fick jag med mig fyra polkagrisar (till min familj, jag har godislöfte..) och fyra älgar. Två utav älgarna åkte jag med, och de två andra älgarna åkte i den andra bilen. Radion fungerade inte i min, Andreas och Hubbes bil heller, så jag och Andreas fick lyssna på Hubbe hela bilresan som var runt fem timmar. Näe, men jävlar vad kul vi hade. Kom hem vid runt sju, och då var det bara in i duschen, slänga i sig mat och sen kom Andreas, Ted och Hubbe och Hämtade mig igen. Så for vi in på coop för att Hubbe skulle köpa en ny tandborste. Felix och Ted plockade upp Tina också. Sen åkte vi hem till Felix och såg på Solsidan och Patrik 1,5. Men vi alla blundade igenom filmerna och vi for hemmåt vid halv ett. Och då var det bara ned i sängen.
Vaknade imorse och satte på min ipod och kikade in på facebook, och såg statusarna "skitväder!", "vad kul att vi fick lite snö iår också!", "inte mer snö!", så jag kikade ut genom fönstret och möttes av en omysig syn, snö.. FY!
Nu tänkte jag slänga mig i min säng igen och se på en film och äta lite naturgodis i väntan på att Hubbe och Andreas ska höra av sig. Kan lägga in lite bilder från våran roadtrip senare eller imorgon.
PUSS!

RSS 2.0