I loved my English romance.

Det är Fredag och imorgon Lördag, om tio minuter om jag ska vara exakt. Lördag betyder den här veckan Pride, Pride med MUF! Jag ska gå upp om cirkus sju timmar för att då springa upp i min systers garderob och hitta något att klä mig i imorgon. Jag tror dock jag struntar i det, för middag blir det ju ingen. Och varför klä upp sig så extremt då det bara ska partajas. Jag lär sätta på mig någonting jag trivs i, jag kan dock sätta på mig en kjol, det kan jag. Men conversen kommer nog att sitta på. Ja, efter att jag hittat det jag ska ha med mig så går bussen nollåtta och sexton. Så det blir tidigt imorgon, jag borde egentligen sova nu. Kan inte påstå att jag sovit mycket inatt, eftersom jag inte sovit alls inatt. Jag kom hem från Nynäshamn vid sex imorse. Gick och la mig vid sju och vaknade vid elva igen av mina bröder. Strunt samma, jag möter Nicole på tåget i Västerhaninge vid tjugo i tio och tar oss iväg till stan. I stan ska Nicole köpa kläder, som en annan inte har pengar alls till. Efter det tror jag vi tar oss in till CK och hämtar våra tröjor och sådär. Vid elva tar sig alla in till humlegården och sen är det vi som tar oss in i paraden med lastbilsflak! Jag tror faktiskt inte det kan bli bättre. Senare på kvällen så ska det partajas kan jag ju säga, fint med så mycket människor! Sover kvar gör vi i stan också.
Nu ska jag städa klart på mitt rum sedan sätta på Mulan, en av alla de säkert trettio VHS filmer jag plockade ned idag. Helmys. Så, god jättenatt!

I fucked my American cunt.

Nu håller jag till här mina vänner.
Här kommer jag bjuda på mitt liv, ur min synvinkel i textväg. Jag kommer också dela med mig utav mitt största intresse, fotografi.
Jag kommer nog skriva lite utav det mesta, faktiskt. Ska försöka få in det mer vardagliga, alltså skriva om mina dagar och så. Även om det inte är det roligaste att läsa om. Men jag hoppas jag kommer bjuda på bra textväggar att läsa.

RSS 2.0