Don't belong.

Jag klipper mig imorgon klockan 10.15! Nu ska det bort, fy fasen vad skönt, och nervöst. Men jag går hos en kung till frisör, så det är nog hellugnt.
I skolan har vi läsvecka, så vi ligger på vår madrass med en varsin kudde och sovsäck och läser. Hur mysigt som helst. Hade utvecklingssamtal idag också, och det gick väl bra måste jag säga, inget gapande iallafall. Men jag fick med mig en mattebok hem..
Nu ramlar mina ögon ihop snart, så jag ska slänga in några frisyrbilder på ipoden och sen gå och sova.
God natt!

Goodnight and go.


Jag färgade mitt hår idag, mörkbrunt. Men jag känner mig inte riktigt hemma med långt mörkt hår, så imorgon bokar jag klipptid och blir av med fyra hundra kronor och minst en decimeter hår (allt jag äger i princip). Det blir rakat på min vänstra sida av huvudet och någon decimeters långt hår på min högra. I nacken är det i princip också rakat.
Ska försöka göra det här bättre nu, min blogg är ju kass.
Puss!

Playing the blame game.


Hur LÄCKER är inte denhär frisyren? Jag är så sugen, så sjukt sugen. Jag vill så gärna, men endå vill jag ha mitt hår längre. Men funderar på att göra det, håret växer ju ut och jag kan slänga i löshår eller dreads när jag är trött på det korta. Så, vad säger ni?
MyNumberIs911 på bilddagboken, är det på bilden.

Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.


Hanging on for hope.

Jag vill inget hellre än att få somna i en varm, älskande famn ikväll. Jag är i ett så stort behov utav kärlek och fina ord.
Känner du dig manad, kanske?
Tänk om det någon gång kunde dyka upp en grabb, som jag till en början inte lägger minsta märke till, men som efter ett tag börjar charma och förvåna. Att han börjar göra intryck, så att jag till slut faller för honom. Han som föll för mig redan första gången du såg mig.
Ge mig dig.

Black hole sun.

Damn, ber redan nu innan du börjar läsa om förlåtelse för det här långa inlägget. Min dator är trasig, min ena, så jag kan inte bjuda er på några bilder tyvärr.
God kväll!
Som ni säkert märkt har jag lagt ned bloggandet en aning. Jag har ingenting att berätta känns det som, även om det händer en jäkla massa nu för tiden. Men nu ska ni få en uppdatering.
I fredags var jag över till Felix och drack lite öl med honom, hans kusin och vompi. Senare kom Andreas och Hubbe, sen Nathalie, Emma och Jenni. Men vid 03 så tyckte jag, Hubbe och Andreas att det var dags att ta bilen och rulla hemmåt. Men när vi väl var påväg så hamnade vi endå hemma hos mig med American Pie 2 som Hubbe fick välja för att trivas. Andreas slocknade och vid runt 05 så tog de sig hemmåt. Heltrevligt var det.
I lördags käkade jag öfrst med Linn och Joel. Sen kom Felix och hämtade mig, med Emma och Hubbe i bilen. Vi åkte förbi Ösmo och sen hem till Felix där han bjöd på vodka och juice, fick mig en asfrän fylla och sen åkte vi över till Josefine och partajade lite. Hemmåt åkte vi inte förens vid 06. Eller, jag var hemma då, och i sängen vid 0630. Och upp vid 0830. Mindre mysigt..
Jag har förresten skaffat mig en liten crush på Nicklas Hocker, (mh, jag vet, en såndär fjantig 13års crush, dock inte så jag hade tänkt att skicka brev till honom) han är ju helt sjukt charmig! Har suttit hela dagen och tittat igenom hans blogg (som i princip bara innehåller videobloggar!!!!) och jäklar vad kär jag blir. Skulle också vilja våga videoblogga utan att det blir fånigt, man kan ju utrycka sig så jäkla mycket bättre. Men nä, det måste in en jäkla massa "jag vill ha videobloggar från dig!" om det ska bli något sånt. Ska länka både hans blogg och en video jag kärat ned mig i. Här är en cover han gjort på Free Fallin', och här är hans blogg. Äh, här har ni en låt från idolalbumet med honom också.
Damn vilket inlägg ni fick! Vet inte ens om det är läsvärt, så jag slutar ni för att ni ska slippa världens längsta textvägg.
Take care fellows! And have a good nights sleep.

Tonight I'm not takin' no calls, 'cause I'll be dancin'!

HEY!
Ledsen för en kass uppdatering, har inte haft någon större lust bara..
Vet inte riktigt vad jag ska säga er heller. Men imorgon är det fredag, hur skönt som helst. Vet dock inte vad jag ska göra mer än att troligen hänga med Andreas. Har ett jäkla matteprov imorgon också som kommer gå den dåliga vägen. Men jag får väl skylla mig själv. Egentligen inte, jag är kass på matte, så är det bara.
Jag har inget jäkla Kompis på min telefon heller så jag sitter och sparar mina pengar på luren tills något viktigt kommer som jag måste svara på.
klockan är tio i elva och jag är fortfarande vaken och oduschad, kors i hela mitt tak! Så nu tänkte jag nog faktiskt dra mig in i min dusch och sen slänga mig på sängen.
God natt mina vänner!
Och grattis Fredrik och Jonathan på nittonårsdagen!

Glorious.

HEJE!
Klockan är tio i åtta och jag är dödstrött. Gick hem tidigare från skolan för att jag hade ont i huvdet och mådde illa. Gjorde iallafall det engelska nationella idag, och jäklar vad inte min grej det var. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt jag kommer ha med matten..
Imorgon är det onsdag iallafall och jag ska modella för Gustaf som ville ha hjälp med en målning. Men innan, ska jag hem och se på lite OTH. Har redan sett halva säsongen nu, men har ju halva kvar! Några avsnitt på Andra Avenyn också, och hela första säsongen O.C! Jag har alltså att sysselsätta mig med, ena serien efter den andra.
Juste! Jag har påbörjat ett godisförbud, eller, egentligen ett för godis, pizza, mcdonalds (undantag kommer göras, jag vet), chips och massa cola och sånt. Min mamma och pappa ger mig 500 kronor för tre månader, det är ju något iallafall, och jag får börja trivas med mig själv igen förhoppningsvis. Nu när jag inte kan träna så går det inte att äta som jag gör, verkligen inte.
Nä nu ska jag borsta mina tänder och sen sova.
God natt mina käresta!

Give you what you want.

God morgon!
Nu är det måndag igen, usch. Men det är solute redan nu, det gör ju det hela lite bättre. Imorgon ska jag komplitera ett par frågor på noprovet som tydligen inte gick så bra, och så har vi nationellt prov i engelska.. Känns som om kommer gå riktigt dåligt, men jag får hoppas att det inte gör det.
När jag kommer hem, så ska jag se på.. OTH! Fick hem säsong 6 inatt! Så jävla sugen! Måste varit flera månader sen jag såg på säsong 5.
Fyfan vad jag ogillar att alla festivaler släpper så lite band. Men Arvika börjar släppa ett om dagen nu i en vecka, det ser jag fram emot eftersom det är den festival jag är mest på nu, och sen Hultsfred mest för att alla gråter om jag inte åker med och för att jag inte kan åka med till P&L.
Nu måste jag slänga ned lite idrottskläder i min väska och sen springa ned till min buss. Fick förresten springa till bussen TVÅ gånger förra veckan för att den har börjat stå där nere och väntat nu. Skitjobbigt, man blir ju jättestressad utav att se den stå på busshållsplatsen och sen när man är på den så står den där i fem minuter iallafall.
Yeye, have a nice day fellows!

Pencils & papers.


Telephone.

HEY!
Igår åkte jag hemmifrån iallafall, var med Ted, Tina och Felix. Åkte till Ted vid nio och sen vid halv ett någon gång åkte vi till Nynäs. Inte det roligaste jag gjort kan jag ju säga, (att vara i nynäs menar jag, inte att vara med de.)  men asmysigt att få prata med Tina. Kom hem runt tre.
Tror inte jag har så jättemycket att säga.. Mina utslag är borta, de gick ned när jag åkte hemmifrån. Kanske kan slänga in en bild på hur min haka såg ut sen.
Jag måste visa er denhär videon med Lady Gaga och Beyonce, tycker den är så sjukt tuff. Gillar inte Gaga egentligen, men dethär är ett undantag.



I'll follow you into the dark.

Heje!
Igår var galet bra, som jag skrev inatt.
Hoppades på att få ha lika kul ikväll, men istället sitter jag här med hundra utslag i ansiktet och svullna ögon, har massa prickar på halsen också. Jag måste ha fått någon allergisk reaktion eller något. Det började imorse och blir bara värre och värre. Kan vara mina katter. Är utslagen kvar imorgon så ska vi åka iväg och titta dom iallafall. Min haka är verkligen full av prickar, går inte att hitta en oprickig plats att sätta en prick på. Jag ser verkligen inte bra ut. Kliar som fasen gör dom också. Måste kämpa som fasen för att ögonlocken inte ska ramla ned för att de är så stora typ haha.
Nä fy, här gör jag ingen nytta, så ska dammsuga klart och lägga rent i sängen nu och hoppas att det blir bättre, blir dock lite glad om det inte blir det, för då betyder det ju att jag inte är allergisk för mina katter. Vill dock inte se ut såhär.
Jaja, ha en bra kväll!

I'm calling out to you today.

God kväll mina vänner!
Klockan är två och jag blev nyss avsläppt hemma från en faktiskt helt okej kväll. Så jäkla bra vänner har jag. (jag är lite smådragen så jag ber om ursäkt för stavfel och sådant, har ni tur är detta kvar imorgon när jag kunnat titta igenom detta med raka ögon).
Jag blev först upphämtad av Felix vid kvart över åtta och åkte då vidare till Andreas och drack lite öl. Sen till Muskö, där vi var i någon timme eller två och åkte sen vidare till Ösmo och tittade in i lokalen, men åkte efter någon halvtimme därifrån och bara åkte, sen över till någon replokal. Hämtade sen Tina och åkte direkt och släppte av Ted och Tina hemma, sen Andreas och nu blev jag avsläppt. Haft en asbra kväll, skönt att slippa sitta hemma, verkligen.
Nu tänkte jag borsta mina tänder och sen krypa ned i sängen och låta dimman försvinna.
Så god natt! Puss!

Under the gun.


Ledsen för alla solglasögon och pluntor nu, men det är bara det jag har att bjuda på haha!

Walk idiot walk.

Jag sitter här, och är så jäkla lack. Var på möte idag med fotbollen om våran resa till Spanien i sommar. Och datumet blir 27 juni till 3 juli, och Peace and Love är 28 juni till 3 juli(!!!!!!!!). Alltså jag vill ju bara gråta! Om P&L släpper några kalasband nu så kommer jag att bryta ihop, seriöst! Jag kommer få världens beslutsångest. Kan ju också vara så att mina knän inte blir bra till sommarn och då är det ju kört med Spanien iallafall, då får jag 5445 kronor i handen. Då, då jäklar kan jag festivala som tröst.
Ska inte gråta mer för er. Imorgon fyller Eric år, så vi ska köpa oss tårta haha. Har förresten tre prov imorgon, soprov, engelskaprov och svenskaprov. Jag tycker så hemskt mycket om detta. Har prov på nästan alla lektioner imorgon, första lektionen, andra lektionen och tredje letionen, sista lektionen har jag faktiskt inget prov att göra.
Nä usch, nu måste jag slita mig in i duschen och sen kika igenom mina provpapper.
Vad händer imorgon förresten?
Good night party people!

Wild world.


Min egentligen läskigt söta katt blev jätteledsen på mig. Jag slängde nyss ut min andra katt för att jag ska krypa ned i min säng, och nu står han utanför och skriker.
Jag är så jäkla trött, verkligen jättetrött. Torsdag imorgon och jag måste göra massor. Springa och sälja blommor, plugga, gå över till farfar.. Vad sjutton, det var nyss jättemycket att göra! Men egentligen bara löjliga prylar ju, plugga behöver jag ju faktiskt inte göra så jättemycket. Och blommorna går snabbt, och över till farfar ska jag bara hämta en resväska (skitsnygg gammal) och fråga om de har några jeansskjortor de inte använder mer, och snacka lite skit såklart.
Nä nu ska jag släcka mina lampor och blunda, det är en ny dag imorgon. Med hemkunskap..
Sleep well!

Panic and action.

God morgon!
Jag har nyss dragit i mig tre rostade mackor med jordgubbssylt på. Hur gott som helst, har dock så jäkla ont i min tand som jag var tvungen att laga i måndags. Så jag får lov att bara använda min högra sida i munnen tills den slutar göra ont, för det är mindre skönt. Blir det inte bättre får jag väl ringa Perry.
Är också så jävla trött på mitt hår, det ser ju ut som fasen! Så jäkla äckligt och frisyren är bland det fulaste jag sett. Vet inte ens hur min frisyr är längre, och hur den kunnat bli som den är nu. Måste färga det, och klippa vill jag egentligen inte, men kanske måste, för jag vet inte om jag orkar se ut såhär tills jag får dreadsen isatta.
Jag måste också säga att jag lyssnade på Her Bright Skies, finns bara två låtar på spotify, men dom två låtarna var helsköna, speciellt Heartbreaker som du kan lyssna på här om du har spotify. Och här, Sould our souls - To rock & roll.
Där har ni två låtar att lyssna lite mer på under dagen. Nu måste jag dra på mig min jacka och springa ned till bussen. Det är sol idag också förresten, så skönt!
Ha en awesome dag, laterz!

New love in town.



Överst har ni en bild på min lillebror Linus påväg till stan, till tandläkaren i måndags. Och underst en bild på mig.
Nu tänkte jag krypa ned i sängen också, så sov sådär jättegott mina käresta. Puss!

Fear no darkness, promised kid.


Love you can't borrow.

HEJ!
Jag sitter och lyssnar på Håkan Hellström och är så sjukt taggad på sommar och festivaler. Är verkligen så sugen på att jobba på Siesta, massa bra band, gratis. Om någon är sugen får ni mer än gärna säga det för då kör vi iväg en ansökan och säger att vi vill jobba tillsammans.
Jag kännde nyss att "MEN VAD FAN, GE MIG SOMMAR, HÅKAN HELLSTRÖM LIVE OCH ETT GALET SÄLLSKAP" -med en jäkla massa kårar i ryggen och små tårar i ögonen som snabbt försvann med ett leende.  Vill sätta på mig mina solglasögon och dansa till Känn ingen sorg för mig göteborg. Men hoppas framförallt att få se Kings of Leon i sommar, min stora kärlek. Skulle vara det bästa på hela sommaren då kan jag ju säga. Sjukt fint skulle det vara.
Nu ska jag springa iväg och äta köttbullar, potatis och brunsås, mums!
Puss!

The tears come streaming down your face.

God morgon! Jag sitter och har nyss ätit ett par mackor och druckit ett glas oboy till ett avsnitt Andra Avenyn. Måste snart rulla ned till bussen. Känner mig så jäkla osugen på skolan, verkligen. Men jag antar att det nästan är helg snart, det är ju bra haha.
Det är redan sol ute förresten, så jäkla fint! Man blir ju något gladare då iallafall. Nä nu ska jag slänga ned mina solglasögon i väskan och borsta mina tänder. Vi hörs senare, puss!

The killer in me.

Tandläkaren gick bra, egentligen dåligt eftersom jag hade ett hål. Och tandsten. Jäklar vad obehagligt det är när de håller på och pillar och borrar i munnen, sjukt. Linus den jävlen som aldrig borstar tänderna och dricker cola varje jävla dag har aldrig några hål! Men jag, som borstar tänderna varje dag får det helatiden, så orättvist.
Vi for iallafall iväg till mcdonalds direkt efter, sen in på punktshop där jag köpte mig en my ring till min smiley. Vet dock inte om den är snyggare eller fulare, kulan är mycket mindre. Sen åkte vi hem.
Imorgon är det skola, usch. Måste plugga till engelskaprovet efteråt..
Jag bör dock gå och duscha nu och sen sätta på ett avsnitt andra avenyn, sen sova. Så, det ska jag göra.
God natt!

I used to be a little more.



Här har ni en bild på fickpluntan och solglasögonen jag köpte i lördags när jag var i stan med Linn. Också en asläcker bild på mig från idag innan jag sprang ned till bussen.

The death of us.

Efter någon timme i sängen ville maten jag ätit upp. Som tur var blev det bara en gång. Men jag har bara sovit någon timme och jäklar i min lilla låda vad ont i huvudet jag haft (/har, men alvedon hjälper mig). Blev iallafall hemma idag, så omysigt att vara sådär skakis som man blir utav att ha kräkts och sen inte ätit. Så sov till tio och tröck sen i mig lite mackor till ett Andra Avenyn avsnitt. Säsongen börjar ta slut nu, har tittat på 86 avsnitt av 103 stycken. Så ska ta och tanka en till säsong snart.
Ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig, ska ju iväg till stan för att kika in hos min tandläkare. Måste åka vid 1. Det är tydligen kallt ute, men det är ju sol iallafall.
Nä, måste dra mig! Puss!

Dead lovers.

Nu har jag nästan städat klart. Möblerade om lite också för jäklar vad trött jag är på mitt rum. Ska börja måla om i linns gamla rum i helgen, om pappa lyckas köpa färg.
Ni får bilder imorgon, orkar verkligen inte nu. Har så ont i huvudet och är jättetrött.
Så god natt mina vänner.

Dare.

Mornin' dudes!
Jag ska tydligen ut och fälla träd så jag är strax tillbaka.
nu har jag dagit grenar, men inte i mer än en halvtimme för jag fick snö i stövlarna så jag gick in och nu får min mamma, pappa och lillebror klara detdär själva.
Jag tänkte städa lite på mitt rum idag, egentligen plugga, men jag ska tydligen till tandläkaren imorgon så kan inte göra engelskaprovet imorgon iallafall. Bör åka från skolan runt tolv, ska vara inne i stan hos Perry min tandläkare senast halv tre. Så då tar vi kvart över tolvtåget och är inne till tjugo över ett om allt går som det ska. Och då kan vi knalla runt lite i stan (jag och mina bröder, kanske min syster linn) och kika runt lite.
Lovet har gått fort, för fort. Och jag har inte gjort mycket alls. Har hunnit med att träffa Kristopher och Bella en kväll, Hängt med Felix, Tina och Ted en anna kväll. Varit i Huddinge med Andreas, Niklas, Jocke, Felix, Ted, Tina och Hubbe och efteråt dragit runt i nynäs och träffat fler människor. Varit i stan med min syster och myst i lägenheten. För mig räcker dock inte det egentligen, men nu fick det göra det.
Jag var iallfall med Kristopher och Bella i.. för några dagar sen, vi såg på tv och samtalade, och de åt upp mitt godis.
Och igår var jag i stan med min syster fick med mig lite småprylar hem som jag kan visa sen. för nu måste jag faktiskt städa.
Puss sålänge!

Harder, better, faster, stronger.

Jag har nyss borstat mina tänder efter att ha gått med Kristopher till bilen. Han och Bella har kikat förbi, asmysigt. Nu ska jag krypa ned i sängen och sova, så sjukt gott. Hoppas jag.
Imorgon vet jag inte alls vad som händer, det är fredag, något borde hända. Jag måste iallafall tvätta mitt hår imorgon, så långt är min dag planerad.
Nä nu ska jag blunda lite, få mig min skönhetssömn.
Sov så jättegott, god natt!


I mean what can I say, three babies in the backseat singin' to you.

Hey handsome!
Jag har nyss sprungit till konsum och köpt mig chips och dipp, för andra gången idag. Kom dock på när jag stod där att jag kanske borde köpa något att äta imorgon, köpte bara mjölk, barnmat (eh ja, hur gott är det inte liksom?!) och yoghurt. Men sen tänkte jag lite längre och intalade mig själv att det räcker, om inte annat så har jag ju bara tre minuter till konsum. Nu sitter jag iallafall och väntar på Bella, ver inte riktigt vad vi ska göra, se på film, eller på barty. Men det märker vi. Jag har dock noll kalaskläder och känner mig lite minde fräsch, men det ordnar sig. Nä nu ska jag kissa och sen är det dags att rulla igen, ska möta Bella vid bussen. Ska nog ta på mig en mössa och ett par antar nu dock, det är tamefan inte varmt ute.
LATEROZ!

Robot rock.

Okej nej min mamma kommer inte, så jag måste gå och köpa mat själv(!!!!). Det är nästan långt till konsum ju. Jättelångt utan sällskap iallafall.
Nu har jag iallafall sminkat mig och allt det där. Men jag är fortfarande jättehungrig och ensam. Ska nog ta och diska lite och sen fara iväg och köpa mig lite mat, god mat, för mina pengar.. Hoppas jag får en massa pengar för det sen.
Ja, så får det bli, på med ipoden och iväg.
Puss!

I'm not your girlfriend baby, I'm not you cute little sextoy.

God morgon mina vänner!
Jag sitter hemma i Linn och Joels lägenhet (som jag fick låna över lovet då de är hos Joels pappa) och lyssnar på musik och dricker oboy. Har inte sovit mer än tre och en halv timme, men är inte speciellt trött än. Jag var iallafall med Ted, Tina och Felix igår, vi gjorde inte allt förmycket vilket var sjukt skönt. Åkte förbi Ted, sen till kvantum och köpte godis och prylar sen hem till Felix, där såg vi på Bröllopsfotografen som vi inte tyckte var någon jättehöjdare, men dålig var den la inte. Vi såg också på lite Sunes Jul och senaste Andra Avenyn som vi tajmade in hur fint som helst hemkomna från kvantum. Jag kom iallafall hem vid halv fem någon gång och började med att ha jätteproblem med att få upp dörren, och bättre gick det inte för att grannens hundar stod och skällde, man vill ju inte väcka hela huset vid fem på morgonen, helst. Men jag fick upp den till slut, pustade ut och satte på tvn. Borstade mina tänder, tog bort mitt smink, klädde av mig och la mig i sängen. Men sova gick inte, inte förens klockan var sex. Och nu vaknade jag vid halv tio, och kunde inte somna om, och döhungrig! Så jag gick upp och öppnade kylskåpet, och det resulterade en ännu hungrig mage. Jag hittade iallafall ett mjölkpaket där utgångsdatumet var imorgon så jag fortsatte mitt letande i skåpen och mina ögon föll på ett oboypaket! Med ett leende på läpparna gjorde jag mig ett stort glas oboy, mums. Så nu sitter jag här med min uppdruckna oboy och min godispåse från igår. Min mamma ska kika förbi sen så ska be henne köpa med sig något åt mig. Men hon kommer inte förens två någongång.
Vad ska man sysselsätta sig med idag då? Jag ska iallafall städa lite här (fränt att jag städar borta men inte hemma), sen kanske ta mig hemmåt, kanske. Sen vet jag inte, vad ska man hitta på ikväll? Det är ju faktiskt torsdag och inte alls långt kvar på lovet vilket ogillas sjukt mycket.
Nä nu ska jag ta och sminka mig och ordna lite.
Ses på stan!

Anonym:
Hejsan:) Jag har läst din blogg ett tag nu och jag måste bara säga, satan vad duktig du är på att skriva!

SV: Hej! Tack så jättemycket! Kul att du tycker det, blir så jäkla glad när jag får höra sånt här. Hoppas du fortsätter läsa och att jag bjuder på något bra att läsa och se på haha. Ha det bra, så hoppas jag att jag får se mer av dig! 


Don’t trust a hoe, never trust a hoe. Won’t trust a hoe, won’t trust me.

Jag sitter och pillar på en ny playlist, har fått fram en del ny och gammal musik att lyssna på. Så snart jäklar får ni en sjukt bra lista! Ni får gärna sponsra med er egen! Eller någon/några låtar som ni gillar.
Sitter iallafall och lyssnar på 3OH!3, deras album Want. Helt SJUKT bra. Och HÄR har ni det albumet på spotify! Fick höra om de för någon vecka sen och är redan hur kär som helst.
Jag kom förresten hem från hockeyn för någon timme sen, var och såg Djurgården-Brynäs på hovet. Tyvärr bara 1-1 och en ganska seg, tråkig match. fick iallafall sjukt god mat innan som jag åt med pappa och hans vän.
Tänkte åka till Nynäs idag och städa lite i Linns lägenhet men det orkade jag först inte och sen ringde pappa om hockeyn. så tror jag gör det imorgon då varenda jävel ska på kryssning, dock inte jag eftersom jag fortfarden bara är 15, snart 16.
Nä nu ska jag titta på massa gamla bilder jag hittade på två cdskivor i mitt gamla rum. Skitroligt! Någon har visst haft hår ned till rumpan till slutet utav sexan. Helt sjukt.
Yeye, bye baby.

She's still around.

Jag kom nyss hem från Kungsberget! Duktig jävel som tar sig ut i snöstormen (värre än här i ösmo kan jag ju säga, och ni gråter här) och åker snowboard för andra gången i hela sitt liv. Och överlever. Asmysigt var det, och kallt. Måste dock säga att jag är jättebesviken på deras "kunniga" prylar som slänger ut skidorna, snowboardarna och allt vad det är, för jag har fått fel fot fram båda gångerna. "Kan du byta denhär till höger fram?" "den är höger fram". Och endå har det båda gångerna varit vänster fram och jag har inte orkat gå in och byta så jag har fått åka med höger fram fast det är en vänster, jättejobbigt.
Börjar iallafall få in det lite nu, dock inte mycket, men lite. Trots allt bara min andra gång. Var sjukt mycket jobbigare idag, iochmed all nysnö. Är helt slut i hela kroppen nu, så tänkte hoppa in i duschen och sen äta lite mat och massa godis och sätta på ett par avsnitt Andra Avenyn. Låter jäkligt fint ha? Ja!
Så, god natt antar jag! Puss!

RSS 2.0