Whos loser?! Oh, sorry I said loser..

GOD KVÄLL.
Ville inte säga mer än att Calle fotat mig idag, hoppas det blev bra.
OCH, min kusin Tova är med på Fråga Olle dockumentären ikväll! Hon provar dildosar, serni. Så missa får guds skull inte det! 21.55 på femman.
Och en förkik finns det.

http://kanal5.se/web/guest/fragaolle/dokumentaren?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_81eX&_K5AV_INSTANCE_81eX_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_81eX_articleId=2544500&_K5AV_INSTANCE_81eX_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_81eX_version=1.0

NIGHT.

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night.

Eftersom jag omformaterat min dator, så har jag inget Photoshop, ni får därför en oredigerad bild på mig! ENJOY.


Draft: Sept. 26, 2009

HEY YOU!
Det är måndag nu, idag. Och jag tog moppekort igår! Det du haha.
Jag har nu skördat alla mina plantor/träd/djur. Fan vad pengar jag har, det går bra nu, kompis det går bra nu!

I helgen har jag i lördags suttit på en teorikurs hela dagen, på provet ordnade jag 4 fel av 35 frågor. Jag kom hem vid åtta och var då tydligen jättetvungen att åka med till Bromma på besök hemma hos Jonull! Det blev partaj med klagande grannar och ett sent god natt. Morgonen därefter bar det av mot.. någonstans i Älvsjö, glömmer hela nedrans tiden bort vad stället heter. Där åktes det moped, och dra min baklänges ända in i blajan! Det gick kick-ass bra! Så, nu är ett moped-kort påväg hem till mig. Moppe är något jag fortfarande letar efter, men tror det blir en Baotian TMS 08, en vit. Efteråt, bjöd min pappa på mcdonalds. Jag är ledsen över att behöva säga det, men jag har ätit mcdonalds tre dagar i rad nu..; i fredags, lördags och söndags.. Illa, så jävla illa, men så jävla gott.
Idag har vi också tagit alla skolfoton, för mig, blev det fyra; klassfoto, spexfoto, kamratstödjare och en enskild.
På spexfotot var jag fransman. Vi var nära inpå att inte få ha kvar vårat spex, för att en viss Charles var så nedrans vungen att ha med pistolen in, även fast han inte fick det, men, det ordnade sig, vi klippte bort honom.
Jag är trött nu, så tänkte lägga in ett par bilder på datan, redigera dom, lägg in här och sen sova.
NIGHT PPL!





läsare till din blogg
:
jag tycker du ska göra lite mellanrum mellan dina texter och en annan font, det ser så tråkigt ut att läsa bloggen annars om du inte själv märker det. inte för att vara dum. skriv gärna någonting under dina bilder också det skulle vara roligt. och i din meny på senaste där kan du väl också göra lite mellanrum allt sitte bara ihop annars..


Haha, tack egentligen. Har tänkt länge på att försöka ordna till lite på designen, men aldrig fått arslet ur vagnen och börjat med det, för det är nämligen inte jag som kodar, utan en vän till mig.
Men, nu vet jag ju lite mer vad som borde ändras, så, tack!

Sophia:
Dendär regnbilden är så nice!

Tack! Antar att du är den Sophia jag tror du är, så måste då också säga att dina bilder är inte speciellt illa pinkade dom heller! :D

With hands held high into a sky so blue as the ocean opens up to swallow you.


Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

God morgon!
klockan är tjugo över ett och jag vaknade för någon timme sen. Någon var visst väldigt trött.
Jag är sjuk, blev därför hemma från dagis idag. Imorgon är sista dagen, hoppas jag mår något bättre så jag kan gå dit, slutar ju ett så att jag borde orka, men vi får la se. Träningen ikväll får jag också se hur jag gör med, kan ju endå inte spela matchen i helgen, tyvärr.
Jag sitter här i soffan och ser på någon extremt dålig film, med en blåbärspaj på magen som jag kokade ihop igår.
Jag måste färga mitt hår igen, jag vill ha det sådär rött, nu är det ju typ.. brunt, gillare inte.
Vet inte vad jag ska säga mer..
Jo just det! Calle ska fota mig på onsdag, dock i studio den här gången. Blir säker helbra.
Yeye, ska äta lite mer paj nu.
CIAO!

I don't want back down.

HEY!
Jag är kissnödig.
Jag är jättetrött och skulle egenligen bara vilja gå och lägga mig, men ska snart åka och träna istället.
Dagis gick la bra, men har töttnat rätt bra nu. Första veckan var kul, nu blir jag bara irriterad på dem. Och ett kid, han springer -bara- runt och är arg, skriker, konstant! Han kan vara tyst i tio sekunder, inte mer! Yeye, det är onsdag imorgon, alltså bara tre dagar kvar med barnen, skönt. Kommer dock sakna mina pojkvänner.
Nä fy fasen, nu måste jag ta på mig mina shorts, strumpor och min t-shirt, sen packa min väska med skor och benskydd, sedan bege mig ut i kylan. Skit, jag missar matchen mot Rågsved i helgen också, eftersom jag ska ta mitt moppe-kort då. Juste, det är klart att vi går till slutspel nu också.
PUES!


I'm in someone elses mind.

God kväll!
Jag sitter här med världens godaste pizza, en grandi(e?)osa. Den är dock slut nu.
Jag fick nyss på mina jävla kula på smileyn! Fy för fan vad glad jag är!
Jag har varit barnvakt idag, och tjänat 200 kronor på tre timmar. Helbra. Nu städar jag, för jag vill lägga mig i min säng med ett städat rum. Jag kan inte sitta i min stol, för så mycket kläder ligger det i den.
Nu är jag klar, äntligen. Och ska nu ta och dricka lite te, sen sova.

Längre kom jag inte innan mitt internet slutade att fungera för kvällen igår.

Now they're going to bed and my stomach is sick and it's all in my head. But she's touching his chest now, he takes off her dress now. Let me go!

HOLA!
Igår var fint, fult, fullt, roligt, tråkigt och mysigt. Började med att sluta vid ett på jobbet, bra. efteråt var det bara hem och ordna sen vidare på 40-års partaj för Roger! Gick helbra att servera och efteråt gick jag och jesper ned till något såkallat partaj i ösmo, men oj vilket failat party, de stängde lokalen vid ett, senast? Då gick vi vidare till Rogers partaj och jävlar vilket drag haha! Bästaste fotbollstränarna någonsin, varesig de är fulla, fula eller nyktra. UNDERBARA. Vi stannade till.. två, halv tre?
Imorse gicks det upp vid tio, iväg till Viksängen för att spela match vid halv två. Och dra mig ända in i baljan, vi har nu en säker andra plats i division två! Så jävla skönt så det är tamefan inte sant. Vi har tagit oss upp en serie tre år i rad nu! Käresta flickor. Vi vann iallafall matchen med 3-1, det var varmt, svettigt, jobbigt och dessutom med bara en avbytare till slut. Kikade sen på herrarnas match som spelade lika, 3-3. Nu hemma och ska duscha. Pontus frågade om jag ville komma till Älvsjö, till nappe sen. Men jag får se hur jag gör, är så nedrans trött och har mindre lust att åka sådär jättelångt. Kan dock sova hemma om det är så, eftersom bussarna går till två från Västerhaninge. Mene, får se som sagt. Är annars rätt sugen på party.
Jag måste fasen duscha nu, asäcklig känner jag mig.
Och å, Jonatan ringde mig nyss, vad är finare än en skånsk dialekt egentligen?! Alltså det finns tamefan ingenting! Jag.. smälter verkligen. Charmigaste ever.
Yeye, duschen ropar!
BYEZ!

Som pest bland ungdomsgängen, slår acnen till.

HEJ!
Jag sitter här, i soffan med mina äpplens bärbara dator. Jag orkar inte med min skitdator längre. Jag ska flytta över de kanske hundra bilderna på min andra hårdisk och sen omformatera den. Det var ju inte alls länge sen jag rensade den och flyttade över mina bilder och prylar till mina två andra hårdiskar, men efter det har den bara gått sämre. Så, en ominstallering blire.
Ikväll blire partaj! Mer än fränt. Först serverar vi (mitt fotbollslag) på Rogers party, sen så drar jag vidare. Vet dock inte hur jag ska sova eller komma hem, måste ju vara på Viksängen imorgon vid tolv. Yeye, det ordnar sig la. OJ, klockan är halv fem! Jag ska åka vid sex. Får lägga på ett kol och höra av mig imorgon kanske.
PEUS!

When I get home, you're so dead.


Kärlek är för dom, för dom som har tur.

God kväll bästa bloggläsare.
Nä, men hej! Lite dåligt uppdaterat tror jag visst.
Jag är tamefan helnöjd med min prao-plats! Skit fräna kidz med snor under näsan och bajs i blöjan. Nä, men jag gillarom!
finns ett par riktiga charmtroll. har skaffat mig en pojkvän där, vi bakar bullar med ost på utav trolldeg.
Vad jag får göra är att hålla handen när vi är ute och går, tvätta händer, sjunga sånger, sätta på kläder, knyta skor, rita, leka med trolldeg, läsa böcker, skratta och bete mig som ett barn; gillare! Dock rätt surt att börja halv åtta, men jag har hittat skjuts nu, för att min grannes barn går där, så jag får åka med de, asfränt!
Var iväg till Haninge idag efter jobbet för att hämta min telefon från lagning och prata med min frisör om en modevisning jag skulle varit med på, men så blev det inte, eftersom jag ska ta mitt nedrans moppekort den dagen, skitsurt. Men det kommer förhoppningsvis fler chanser. Ska iväg och träna snart, rätt skönt faktiskt.
Imorgon ska jag träffa min barn först, slutar vid tre. Och sen ska jag fota med Angelina, eller hon ska fota mig. Efteråt ska jag bara ta det lugnt kan jag ju säga, är tamefan uppbokad hela veckan, helgen kommer bli bäst, typ.
Nästa helg ville Calle fota mig också, kul. Sen ska Kristopher fota mig någon dag, och jag honom. Vet bara mina och Kristophers idéer, eller Angelinas också. Calle ska jag prata med senare vad han tänkt sig. Nu måste jag byta om, får skjuts både dit och hem, asbra.
Hör av mig senare.
CIAO!


Darling you got to let me know, should I stay or should I go?

Oh, hi!
I'm sittin' here in the dark and listen to Ramones and The Clash, me like.
No, I'm gonna take this in swedish.
Jag är trött. Jättetrött. Ska snart ta och platta mitt hår sen ta mig till min säng. Jag får skjuts till jobbet imorgon, hur skönt som helst.
Nä fy bubblan, mina ögon vill inte riktigt vad jag vill. Kommer definitift ge er något att läsa imorgon.
Nu kom limpan med chips, de får nog sparas till imorgon, för jag orkar inte öppna min mun.
G'night fellows!


And the night, when the moon is bright, someone cries, something ain't right.


I watched the world float to the dark side of the moon, I feel there is nothing I can do.

Hello my friends.
Matchen gick bra, vi vann med 1-2, och jag gjorde första målet! Värt att nämnas eftersom det är det första på rätt länge. Fick spela forward hela matchen, rätt skönt faktiskt. Men fan så mongo-varmt det var. Kan inte säga annat än att jag ville dö ett bra tag innan halvlek.
kom nyss hem och möttes utav korvar. De flög ned i magen och satt fint där. Nu vill jag bara att jag ska vara färdig duschad och ha mjukisbyxorna på mig. Men det får bli snart.
Ska träffa fredrik sen, får se var vi tar vägen. Måste tamefan höra med Nathalie som konfirmeras idag också, om jag skulle komma förbi där, efteråt alltså. Eftersom den damen bor i Landfjärden, som är stört skönt.
Nu ska duschen få sällskap.
Och grattis till en utav våra bästa fotbollstränare Roger! Hurra!
Grattis Nathalie och alla mina andra vänner som nu är vänner med Gud (något som jag inte är, jag är varken döpt eller konfirmerad) till konfirmationen också!
Have a nice day, baby!

Baby, join me in death.

God morgon!
Ledsen för den extremt dåliga uppdateringen. Jag har tydligen haft bättre för mig.
I fredags så var jag som sagt iväg till Mathias och badade med honom, Fredrik, Johannes och Jonatan. I lördags, igår, så skulle vi iväg till stan, men jag missade bussen så blev hemma över dagen. Jag bakade världens godaste blåbärspaj, fick toppbetyg utav pappa Lennart som inte ens brukar gilla såntdär. Men sen på kvällen åkte jag iväg till ösmo och käkade pizza med samma pojkar som i fredags, minus Jonatan. Jesper och Niklas hittade in på Pindos också. Och efter det bar det av till Jesper för hela bunten. Men jag tog tio-bussen hem, match idag ju! Borta i Älta, mot Älta. Jag är taggad utav bara fan. Och nu måste jag byta om, för de svänger förbi mig om tjugofem minuter. Är hemma runt två igen skulle jag tippa. Ska försöka skriva och slänga in något mer senare, om Fredrik inte tycker att jag ska komma direkt. Om jag nu ska till honom? Träffa honom ska jag illafall. Men, nu måste jag springa.
Tjoflöjt!

We kill what we build, because we own the sky.

God morgon!
jag ligger efter i tidsplaneringen, så jag slänger ihop något kort.
Det är fredag idag! säkert inte en jäkel som missat det, för det går inte. jag ska nog vara med lite vänner idag, såsom Mathias, Fredrik, Johanna.. Fler? Säkert.
Jag sitter här med en kopp te och ser på Eagle vs. Shark. Tycker den är så fult bra haha. Nu måste jag tamefan rusa för att hinna kika igenom matte-diagnosen vi ska ha senare idag. Slänger nog in något senare.
CIAO!



Angelina:
Alltid Te, kära My!

Haha ja Angelina, alltid te. Jag sitter nu också med en kopp te bredvid.

Emma Bork:
MEN JAG ÄR KÄR I DIG
Jag är typ, skitkär i dig med!

anonymoous:
shit pommes frites vilka helcoola armband! vad har du fått dom ifrån?
Tack! De har jag faktiskt gjort helt själv.



I'm a bad boy, for breaking her heart.

Tjena!
Jag slutade skolan vid ett idag, har alltså bara haft fyra lektioner, och så kommer mina torsdagar se ut i framtiden, eller till vårterminen. Imorgon slutar jag också ett, hur skönt som helst.
fick reda på praon idag, och jag ska tydligen praoa på dagis, i Segersäng. Och jag börjar klockan 07.30! Jag måste alltså åka hemmifrån vid 06.30 och gå upp ännu tidigare, vid 05.30! Slutar tre ska jag få göra också. Jag kommer nog vara död efter de två veckorna. Och barn är inte min starkaste sida. De skriker ju bara, snorar och drar i en. Bajs är något jag inte tänker torka. Det jobbigaste blir la att jag måste åka till Ösmo för att sen ta tåget därifrån.
Nu ska jag äta korvbröd och dricka te.
Ha det skit så hörs vi! Tjoflöjt.

It was you I was thinkin' of.

Gå och dö My, jag orkar tamefan inte med dig längre. Tänk inte så jävla mycket hela tiden. Det gör ju bara dina problem värre, låt saker och ting bli som de blir. Det är ju ett svårt beslut du måste ta. Så ta det inte, låt det ta dig. Du har ju låtit prylar gå åt skogen förr, men gör det inte den här gången bara. Tror detta beslut är rätt slutgiltigt. Ett bra tag framöver iallafall. Om det nu blir rätt.
Det ska bli rätt. Det blir rätt. Låt det ta sin tid bara, förhasta inte något. De två alternativen är jätteolika så jag förstår egentligen inte hur du hamnat i den här situationen, igen. Egentligen är inget utav det något du vill ha, fast på samma gång är båda det. Gå och dö, det är nog bäst så. Annars tänker du som ett as och har dåligt samvete hela dagarna, annars så skiter du i vilket och tar det som det kommer.
Jag orkar inte ta det som det kommer, tänka får tas upp i mitt huvud nu.
Nu.

Hollywood whore, passed out on the floor. I'm sorry but the party's over.


Your sex is on fire.

Hej!
Jag sitter här i min soffa och dricker te. Kom nyss på att igår köpte jag vaniljasås och rabarberpaj, men tro fan att jag brände hela! Det stod faktiskt tio minuter på paketet och jag hade den inne i tio minuter! Sug.
Ringde till telesnor idag också, och min telefon bör vara klar nästa vecka. Har varit utan den i en månad nu ju. Ska bli fint att få tillbaka den.
Jag hittade nyss fyra kattbarn. De springer runt i soffan och bråkar. de har blivit så nedrans stora! Så jäkla fina ärom. Nu kom mammakatt och de skriker utav bara fan haha! Ska försöka fota de små någon dag i veckan.
Nu kissar jag snart på mig, tjez!

Måste också säga att kommentarerna jag får, jag ska ta och svara på de i slutet utav varje vecka om det är något att svara på. Alla "fint!" osv, tack för de, blir asklad utav såntdär.

Who puts me in the magic position, darling now. You put me in the magic position.


We own the sky.

Soft, soft or cruel.
Can't we change our minds?
We kill what we build,
Because we own the sky.

Secrets from the winds.
Burnt stars crying.
So many moons here.
Lost wings floating.

It's coming, it's coming now.



Jag är trött, mina vänner. Jag såg nyss på Andra Avenyn och jag är fortfarande lika kär. Önskar jag var rik, så att jag kunde köpa boxar, men det är bara en önskan. Jag funderar nu på att ta mig in i duschen och sen bädda mig ned i sängen, själv.
Jag vill inte vara trött imorgon, jag orkar inte det. Jag orkar inte gå upp imorgon. Jag vill ligga kvar i min säng som jag alltid vill, varenda morgon låter det ungefär så i mitt huvud; "Jag vill inte, min säng har aldrig varit skönare, varmare eller mysigare. Ge mig ett sällskap och jag kan ligga här hela dagen."

Jag kom och tänka på en sak idag, när jag satt på bussen. Ett par saker jag alltid gör eller tänker på, ett par tvångstankar alltså.
Jag sätter -alltid- på vattnet när jag går på toaletten, jag känner mig annars jättepressad.
När jag sitter på bussen och det sitter någon bakom eller framför mig, eller bredvid såklart. Jag sitter alltid och lyssnar på musik när jag åker buss/tåg och jag kommer då alltid på mig själv, eller jag tror att jag kommer på mig själv med att andas högt och jättetungt, även om jag inte gör det, så jag sitter och kväver mig själv.
Jag älskar korvbröd, finns det korvbröd är det det som gäller. Varma korvbröd med Lätta på, finns det inget Lätta-smör så kan jag lika gärna skita i det. Korvbröd och Lätta är rätt, korvbröd och Bredgott/annat är så extremt fel. Korvbröden ska vara så varma så att smöret smälter, annars är det heller ingen hit med det.
Går jag och lägger mig efter tio en vardag med skola, så känner jag mig farligt dålig, jag hatar det. Det känns som när du missar bussen till exempel. Som att du missat jättemycket. Du kommer försent till något viktigt. Om jag missar den tiden, bestämmer jag genast en ny.

Jag har så många fler tvångstankar som jag inte riktigt minns nu, men jag får upp de imorgon på bussen.
Klockan är över tio nu, jag måste springa iväg, min nästa tid att passa är halv elva, inte en minut senare!
CYA FOX!


And we'd left our love in our summer skin.

God dag!
Jag har så extremt jäkla ont i mitt huvud just nu, och just därför sitter jag vid min dator! Skäms. Ska snart gå och lägga mig i min säng för jag tror tamefan att jag har feber också. Hoppas dock inte på det. Det är träning ikväll också, skulle vara tvungen att åka nu, om fyrtio minuter. Men mitt huvud accepterar inte det, så jag hoppar nog det.. Aj. Jag gillar inte att stanna hemma från fotbollen. Men jag har mindre lust att springa runt med denna verk. Så, hej sängen.
Jag vill köpa kläder mitt herrskap. Har hittat en helfin t-shirt, en band t-shirt. I See Stars. En lila, och på ryggen står det "She screams my name. Noting left to say." och jaa, det är något de sjunger i en utav deras låtar, och just DET är så underbart, jag ryser varje gång jag hör det. Och att den är lila gör saken fyrtio gånger bättre, eftersom lila är min absoluta favoritfärg. Skulle dock hellre se en grabb gå runt med en, en lila tröja, alltså. Galet snyggt äre. Nä nu jäklar! Mitt huvud vill nog inte att jag ska leva längre, så jag ska ge med mig. Fyfan, feber är nästan något jag måste ha, jag frös för en kvart sen, nu svettas jag. Tempen ska få besöka min armhåla.
IKVÄLL ÄR DET FÖRRESTEN ANDRA AVENYN KLOCKAN NIO PÅ ETTAN! HUR JÄVLA FINT ÄR INTE DET?! JAG ÄR SÅ LYCKLIG.

God natt/kväll, mina käresta.


I'm not in love. I'm not in love with you.


She will be loved.

HEY GIRL!
I'm OK with this! I have made six new bracelet, only with shoelace and beads with letters on. And they are kicking your ass! Seriously, they are cool as hell. I can load up some pictures later or tomorrow. I'd made a new shirt/tunic (w/e) yesterday too. And I like it. Tomorrow I'm gonna wear some nice clothes, some new. And ofcourse one of my new bracelet. It's a jeans-skirt, a black linen and black stay-ups! (That did really sound bad, linen. Google might be wrong. Or I.) I'm really tierd now, so I'm gonna put my memorystick in the computer and load some picture up here. Then jump in to the shower and make myself clean. Then I'm going to my bed. So, sleep well my friends! Smell ya'll later!


The magic position.

HEJHEJ HALLÅ!
Jag är trött. Igen. Som alltid. Jag kom hem från mina vänner Fredrik och Jonatan för någon timme sen. Och som jag sa så såg vi på Kenny Starfighter! Min man, sen jag var extremt liten. Och den var bra. Dock inte lika bra som de andra avsnitten. Mathias och Johannes var med också. Jag gillar detdär sällskapet. Och nä, nu ska jag gå och lägga mig i min säng, jag behöver sova kan jag ju säga. Jag har sovit typ.. sju timmar på hela helgen. Inte bra någonstans. Dock värt dedär timmarna man inte sov. Jag har haft en döbra helg. Och nu ropar sängen efter mig, han saknar mig, serdu. Jag säger alltså god natt här. HÄR:
GOD NATT!

You're a few years overdue.

God kväll mina damer, och herrar!
Jag sitter här med mätt mage, full på mcdonalds! Är också ledsen över att det är söndag. Men vad tusan.
Matchen gick bra! 1-1 fick vi det till, och vi spelade döbra i andra halvlek. Vi var värda vinst. De var obesegrade, men inte lika mycket obesegrade längre.
Jag ska nog snart iväg till Fredrik och Jonatand igen, kanske. Beror på när de blir klara hos sina farföräldrar. Vi ska se på Kenny Starfighter ikväll om det blir som planerat, strålande. Så extremt skönt att bara ta det lugnt på kvällarna, med bra sällskap, gillare.
Nästa helg är redan rätt planerad, vi ska över till Mathias och bada, pratades det om. Saken är den, att det känns som om jag ska göra något då, men jag kan verkligen inte komma på vad! Om det ens är något. Jag hoppas på partaj också.
Imorgon ska jag åka hemmifrån vid halv nio. Börjar egentligen då, men jag fick ramla in vid kvart i nio, bara för att slippa vänta i en timme i skolan. That kicks-ass!
Tror inte jag har mycket mer att berätta. Så, vi hörs vettja.
TJEZ!

Make sound.

Tjenare!
Klockan är halv elva och jag har nog aldig varit tröttare. Jag kom hem vid tio, Fredrik körde hem mig från honom. Vi; jag, Mathias, Fredrik och Jonatand var hos de ikväll. Åt tacos och såg på 'Hjälp! jag är en fisk' och hm, vad tusan var det den hette. Jag minns fan inte. Bra var den iallafall! Asmysigt. Behövdes efter en dag/kväll som igår. Herre min jävla skapare alltså. Haha, det var galet. Eller, jag var ju först in till Grönalund och såg på Håkan som var lika bra som alltid. Hade sällskap utav Jesper. Efteråt vid elva, så åkte jag över till Segersäng på partaj, något som mer liknade sjukstuga efter ett tag haha! Men fyfan så kul jag hade. Blev av till sängen vid fyra/halv fem och upp vid nio. Gillare. Inte. Käkade då lite frukost med de som var kvar och sen skjutsade Fredrik hem oss. Jag duschade och Fredrik och jag ordnade nudlar. Efteråt åkte vi till Ösmo för att hämta Mathias och sen handla, sen hem och äta tacos och se film, som sagt. Nu sitter jag här, och somnar snart. Ska upp vid halv nio imorgon, för att vid tjugo i tio åta iväg till Ösmo för att samlas vid elva för att sen spela match. Ska bli kul, dock mindre kul att gå upp vid den tiden. Men, nu ska jag plocka fram lite godis, sätta på en film och slockna, det lär jag göra direkt kan jag ju säga.
Have a good night people, NIGHT!

I guess it's time I run.

God kväll.
Holy potatoes! Jag är nog tröttast i världen nu! Det blev en blöt träning, det regnade från när jagklev ut genom dörren vid sju, och det regnar fortfarande.
Jag är ledsen, men jag är så jävla trött, så jag ska gå och torka och platta mitt hår nu, sen borsta mina tänder. Skulle vilja äta, men jag orkar verkligen inte.
G'night folks!

Supermassive black hole.

Jag har världens minsta lust att träna nu. Jag vill bara lägga mig i min säng och se på film. Men tränar jag inte finns det ingen chans att jag får spela matchen på söndag, så det är la lika bra att ge sig iväg.
Imorgon intar Håkan Grönalund! Det är min enda glädje just nu. Och jag ska på partaj efteråt. I Nynäshamn eller i Västerhaninge.
O, nu ropar mamma om föda!
LATERZ!

Warm nightbreeze whispers. I'm naked and new.

Tjez!
Jag sitter här, med mjukisbyxor och en underbart skön t-shirt; "Nice legs! What time do they open?" Me like a lot!
Stadsvandringen gick.. fort och var inte allt för tråkig. Hade helfränt sällskap. Nu är jag helt slut på pengar. Jag behöver cirkus 60 kronor till Nathalie, och 90 till Bella. Och pengar till mat imorgon. Alltså 200. Min mamma brukar vara rätt givmild, då hon har pengar att bjuda på. Annars.. löser det sig nog endå.
Jag tänkte ta och skicka hem ett par foton. Alltså, om vi kallar det framkalla så ska jag framkalla mina egna bilder, från datan. Det behövs bilder på mina väggar.
Varför känns det som om det ska börja regna? Jag gillar inte den känslan, för jag ska träna senare. Fotboll är vad jag tränar, för dig som inte visste det. Ska nog gråta en skvätt också för att pappa är iväg, och kommer inte hem. Så jag måste åka buss hem! Och med det menar jag att jag måste vänta en hel timmjävel i Ösmo! Kan det bli ruttnare, NÄ!
Funderar också på att ordna till en ny header om det nu heter så. Jag menar, hur blond är jag nu liksom? Inte blond alls, och den börjar bli lite tråkig. Men endå gillar jag den, så vad sägs, ny eller inte ny?
Nä, nu ska jag nog ta och försöka ordna någon/några bilder till headern och sen skicka hem lite bilder!
Ska tamefan försöka skriva ett inlägg när jag kommer hem. Obesrvera att dethär är det FJÄRDE inlägget jag slängt upp idag! Totally awesome My!
Smell ya!


Man must dance.


Don't tell me, tell my ghost.

Awesome. Jag kom nyss på att jag ska ta 08.45 bussen ifrån mig. Alltså om en timme och fyrtiofem minuter! Och jag gick upp vid sex, onödigt. Jag kommer alltså att ha haft två timmar och fyrtiofem minuter på mig, dölänge och rätt bra. Dock förlänge. För riktigt så lång tid tar jag inte på mig. Nu hinner jag dock äta frukost och kanske sätta på en film till och med! Och ni anar inte hur fint jag sov inatt! Endast för att jag mublerade om hela rummet igår. Det blev bra, förutom att det ser ut som en tvättstuga i mitt.. vänstra hörn. Sug icke-garderoben. Ge mig en garderob, stor säng och ny dator, thanks. Framför mig sitter en tavla, en tavla med bilder, en tavla med bilder på mig, en tavla med bilder på mig när jag är liten, en tavla med bilder på mig när jag är liten och den består nästan bara utav nakenpics! Linn vill att hela mitt sällskap som någon gång i sitt liv kommer hem till mig ska ha sett mig naken, alltså. Det är väl.. bra. Att när de för första gången kommer hit, får de se mig naken! Det är dock uäh, höjde nyss mitt huvud och såg att Ne, det är inga okej nakenbilder. Den får sitta kvar iallafall, pågrund utav de faktiskt något sötare bilderna. Ja, jag har varit söt!
Jag är hungrig. Och trött.
Nu ska jag nog ta och äta lite frukost, sen köra in mitt huvud i min såkallade "garderob" som inte är i närheten utav garderob! Det är bara sånadär.. backar, utav små pinnar. Som nästan alla har i sina garderober. Men inte jag, mina står på golvet. Jättefint. Nej. 
Jag har redan bäddat min säng (how fuckin' freaky awesome isn't that!) och slängt på mina mjukdjur som jag inte har den blekaste aning om var jag ska göra av om inte på sängen. De ligger dock på golvet när jag sover.
Nä! Nu ska jag ta mitt feta arsle ur vagenen och ta mig i kragen, jag måste äta!
Laterz!

Här kommer lyckan för hundar som oss.

God morgon!
Klockan är 06.40 och jag sitter och funderar över om jag borde promenixa i mjukisbyxor eller jeans, vi ska nämligen på stadsvandring. Jag har ingen större lust med jeans, faktiskt.
Det ser ut som ett riktigt regn-väder ute, men det är tamefan inte mycket moln egentligen, och vita är de. Så de kommer försvinna.
Imorgon är det fredag och jag har beställt godsaker och min man, Håkan Hellström spelar på Grönalund. Underbart.
Nu ska jag ta och tömma min blåsa, för den är (as always), full och trycker på en aning. Så, vi hörs senare!
Ja, jag ska försöka bli bättre med uppdateringarna, jag sitter vid min dator varje dag men skriver inte alls varje dag, smisk.
Yeye, tack och hej fina tjej.

I know you're always throwing kisses from the sky. Well, tonight I caught one.


Hey you!

This guy i'm searching for, he's.. Not just a guy for me. For me he would be everything. I would like to be his everything too, that's for sure. He can wear skinny jeans, have funky hair and a cute swedish dialect. Or a english man! That would be totally awesome. Yeye, give me something in the Rocker-way and I will be happy. Or, this indie-style. That's something i like too. You can like.. me, ofcourse. No, like whatever you want! But, you would like to be with me, watching a movie. Shit the same if its friday, it's cozy to be just you and me.
I wanna be the one who makes you smile. And, I want you to be the one who makes me smile.
I've got a small bed, so don't be to big. And I'm living in the wood, so get a car or take the bus. Sure, we can walk sometime, but get ready to carry me home after the first thirty minutes (it will take at least one hour to my home). But you're strong, aren't ya?
I like my camera, almost as much as I like you. No, I like you more, if I ever get you, this guy. This wounderful guy who just loves me, with all of his heart. 
Holy potatoes! I sound like a girl who wants everything in minimum detail. That's -not- what i want. I just want you. Show me what you've got and hope you've charmed me. Oh ye, you have to me charming, that's one of the biggest things.
My eyes are going down soon. So I would let this be short.
I WANT A GUY, THAT GUY.


RSS 2.0