As i lay dying.

God dag!
Såhär vid lunchtid sitter jag och dricker te. Dock med kort sked den här gången, för allas bästa. Framför mig står en kopp te, två mobiltelefoner och ett par strumpor, strumporna och tekoppen ska få flytta på sig snart, det ska nämligen städas i mys rum! Ja, det är så illa att jag måste städa igen, jag städade för någon dag sen bara. Dagens städning är påbörjad! Jag har bäddat sängen, hängt upp mina slipsar och tagit bort hängslena från byxorna jag hade på mig igår. Juste! Igår var så ovärt, eller, mitt sällskap var guld. Men Familjen, HALLÅ. Kan det bli sämre?! Det måste varit det falskaste jag hört! Fy bubblan. Jag föredrar familjen olive, aldrig i hela mitt liv mer live. Hemresan var oskön, jag hade döont i huvudet. Så när jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt. Och imorse vaknade jag vid halv åtta, ja ni läste rätt. My Thelander Sjöstrand vaknade halv åtta! Självfallet inte utav sig själv, men hon gick upp då, frivilligt!
Imorgon ska jag spela min första hemma match efter mitt uppehåll för något halvår sen, pågrund av dedär skitknäna jag hade. Nu är de hur fina som helst och tillåter mig göra det jag tycker om hemskt mycket, att just spela fotboll. Det ska bli helkul, just eftersom fotbollen känns så bra från min sida nu. Sen är det en annan sak om jag spelar skitkasst imorgon.
Nu mina barn, ska jag, my, städa. Får se hur det blir ikväll om jag umgås eller stannar hemma och laddar lite inför matchen. Skriver kanske något senare. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0